Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takze podle pravdy

    • podle pravdy? Mám pocit, že podle pravdy by jsi na kousku vesmíru s náhodnými 1000 planetami nenašel život žádný. Ale i když to samozřejmě není náhodný kousek vesmíru, tak každá desátá planeta podle pravdy život obsahovat nebude.

      • tak to se asi neshodnem, kdyz si vezmes, v jakych rozdilnych podminkach existuje zivot na zemi, tak zivot nebude tak vzacnej jak se domnivas

        inteligentni zivot aspon na urovni lidi bude jinej pribeh

  • Fetch questy.....whole Starfield in nutshell? 🥲😅 No, horší než Mass Effect Andromeda to být nemůže, že ne ? Že ne!?!?

    • Kabutops

      no díky prázdným planetám to bude minimálně podobné prvnímu ME a řekl bych i na stejné grafické úrovni prostředí/počtu bugů

  • Neberte mne ve zlém, ale vážně si někdo myslel, že ve Starfieldu těch 1000 světů bude plných měst nebo fauny a flóry?

    • Kdyz oni lidi radi zapominaji ze treba konkretne v tom Mass Effectu, v Trilogii, sme meli v podstate vyber toho nejlepsiho z az 400 MILIARD systemu, a i tak je v cele te trilogii nekde kolem kolika, 150 systemu kdyz nepocitam ze se nektere opakuji klidne i ve vsech trech hrach, viz treba Sol?

      Vesmir je velky, vesmir je prazdny, proste je tam krom vakua kulove. A lidem to proste nedochazi a chcou tisice planet na kterych je na vsech zivot.

      Elite Dangerous se chvasta tim jak presne maji galaxii vyvedenou, ze je to vse podle nam znamych fyzikalnich zakonu - tak si zkuste nekdo vyletet z Bubliny ven do tmy, a uvidime kolik planet podobnych Zemi najdete. A kolik jich bude kus sutru na kterem je absolutne nic, v lepsim pripade tam po nekom zbyl nouzovy signal na kterem najdete vrak a mozna par unikovych modulu.

  • vyborne, na nms me nejvice stvalo, i kdyz to snad bylo nejak ve hre vysvetleno, ze na kazde planete neco rostlo a behalo

    • Derp_1337

      To je jedna ze současných vědeckých teorií. Na každé planetě, kde je to jenom trochu možné (vzdálenost od slunce, atmosféra, atd.), se vždycky zákonitě vyvine nějaký život.


      Těch teorií je hodně. Dokonce i opačného charakteru. Najdou se takové názory, že život na Zemi je unikátní zázrak a nikde jinde v (téměř) nekonečném Vesmíru žádný život není. Těm lidem, co v to věří, vůbec nezáleží na důkazech, kdy vědci na meteoritech, co přiletěly z daleka, našli nějaké pozůstatky bakterií a tudíž důkaz života ve Vesmíru.

      • tuco

        Pomerne cerstvy nalez k off-topic tematu 😱

        Evidence of the amino acid tryptophan found in space - https://ras.ac.uk/news-and-press/news/evidence-amino-acid-tryptophan-found-space

        No a k tematu jak pise kolega vyse. 

        Pokud jde o ty planety bez zivota - trochu mne mate nasledujici souveti,

        I když budou planety bez života, neznamená to, že budou prázdné. Jen jsme se chtěli vyhnout tomu, aby Starfield byl moc „herní“, plný ruin, osad a opuštěných základen,“ <co tam tedy bude?>

        tak mi to zni jako jezdeni v Mako po planetach v ME, coz pro mne nebyla az takova zabava. Penize a zkusenosti .. to je grind. 

        • Derp_1337

          Jn. Mako v ME1 byla dost nuda.

      • Ten meteorit nebyl zdaleka, ale vyražený nějakým větším šutrem z Marsu (to beru jako blízko). Navíc převažují studie, že to, co vypadalo na první pohled jako zkameněliny baktérií, nejspíš nebude organického původu. Nicméně těžko říct, tady to nerozhodnem.

        Ale hlavně, ve Starfieldu jde o to, že většina planet bude mimo obyvatelnou zónu, takže z hlediska současné vědy bez možnosti hostit život bez technické podpory. Což neznamená, že tam nemůže být vědecká nebo těžební stanice ať už od začátku hry nebo vytvořená hráčem. Já to beru jako fajn věc. Nemusí se všude prohánět zmutovaní jeleni a všemožní humanoidi.

    • Šel jsem do komentářu napsat přesně to samé se srovnávním s NMS :D

      Pak všechny planety vypadaly stejně ač byla každá jiná a veškerý průzkum pobýval významu.

  • Jen malý komentář od grammar nazi: Ližiny se píší s měkkým i. S lyžemi nemají z gramatického pohledu nic společného.

    • cms.jakub-malcharek

      Díky, opraveno! Co se člověk nepřiučí :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit