Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash789

    Až si Adam píše co chce, všichni víme ze podobne hry má rád, takže není divu že to vidí tak jak píše. 

    Co mi vadí víc ze ať sem napisu skoro cokoliv tak mám okamžitě ban, jelikož jsem asi na nějakém blacklistu nebo tak něco. Stačí něco směrem kritiky zdejších autorů a už to je. Nikde jinde po celým internetu bany nedostávám, jen tady. 

  • Slavik_Jenda

    Já to vidím jako klon Watch Dogs a tedy by mě to mělo bavit...

  • Carnage666

    Mě osobně vadí absence Steam verze a celkově to jak je Ubisoft kyselej něco na Steam dávat. Nejprve Epic a velká spousta hráčů byla nespokojená, pak konečně dali svoje hry zase zpět na Steam (asi se to neprodávalo dobře, lol proč asi). Jenže když už to dali zpět na Steam tak nebyli ochotný zakomponovat do Steam verze achievementy (Far Cry 6 a Valhalla) který si spousta hráčů přála a tvrdili že to prostě nejde, přitom starší tituly normálně achievementy mají.

    Prostě schválně si IMO házejí klacky pod nohy a pořád se snaží udržet svého klienta naživu, ale tudy cesta nevede viz. EA nebo Bethesda. Takže já osobně si tuhle novou hru kupovat nebudu dokud nebude na Steamu ve slevě za 15 euro a to si ještě rozmyslim, protože čekám že bude bez achievementů (jo prostě mě baví je plnit a mít je v oblíbeném klientu). Pár lidí se do mě vždy pouštělo že co jako proti Epicu mam, nebudu se zbytečně rozepisovat ale to je takovej problém dát hráčům na výběr? Pokud máte důvěru ve svého klienta a je podle vás ten nejlepší tak si to určitě u vás někdo koupí ne? Ale realita je taková že to radši locknou jen k sobě a na Epic a hráči se třeba pose*te..

    • Carnage666

      Jo a ještě sem si vzpomněl že jejich slavný Mirage vlastně nemá zatim ani potvrzený Steam release 😂

  • kkING

    Nerikam, ze herne je nova Assassin trilogie  a posledni dily Far Cry zazrak, ale rozhodne to neni propadak. Naopak svetem a spracovanim jsou pro me vsechny tri dily uzasne, protoze navsteva vsech tech bajnych lokaci o kterych se clovek ucel ve skole a cetl v knihach ( tedy treba za me byly Stare Recke baje a povesti doporucene povinna cetba) vyvolavalo velke nadseni a zajem svet prozkoumavat ve Far Cry jsem to mel podobne.

    Fanda Star Wars se ze me stal diky dvou dilum KOTORu, az pak jsme zacal koukat po filmech a serialech a pokud bych chtel nekoho udelat uveritelny a otevreny svet Star Wars, tak bych se rozhodne nebal toho, ze to Ubisoft udela spatne. Pravda treba Rockstar s Red Dead Redemption 2 a neuveritelnym smyslem pro drobnosti a detail by byla mozna lepsi volba, ale ...

    Kdyby to mel byt novy KOTOR, tak uz bych byl zarazenejsi, ale toto ma byt jednoducha akcni hra a verim, ze v tomto si Ubisoft moc vybirat nemohl a proste dostal jasne zdani, cemuz napovida i "mazlicek", stejne jako je tomu v kazde nove Star Wars hre, filmu, ....

  • toka
    Já tu nehodlám shazovat autorovo názory a jeho osobu jako takovou, to se podle mě nehodí. Každý jsme nějaký a hry hodnotíme subjektivně.

    Nicméně můj názor je takový, že Ubisoft je epitom toho, co je s dnešním gamingem špatně. 

    • Mikrotransakce v single player hře.
    • Obrovský open worldy, který nikoho nebaví hrát
    • Zabugované hry i po několika letech.
    • Absence achievmentů.
    • Stahování starých her.

    Za mě je Ubisoft momentálně nejhorší herní společnost. Sesadila z trůnu EA, a to byla laťka hodně, hodně vysoko teda. Nedivím se, že se spekulovalo o prodeji té firmy.
    • Derp_1337

      Tak nemyslím si, že by Ubisoft byl až tak špatný jako EA. Ano, hry od Ubisoftu mají neustále stejné problémy a jejich vývojáři s tím nic nedělají. 

      Ale Ubisoft dělá hry primárně pro pořád to stejné publikum. A to publikum jim za takové hry děkuje. Bohužel znám pár lidí, kteří se neustále těší na nové AC a pak to hrají, dokud nevycucají otazníky z mapy na 100% a ještě se s tím pak chlubí. Ale když se jim to líbí, tak to je jejich věc. Nezáleží na tom, že většina ostatních hráčů takovými hrami pohrdá.

  • CHROCHT

    Já si spíš myslím, že Adam dostal za úkol napsat pojednání ve kterém má připravovat půdu pro příští články a samozřejmě i recenzi. Přece všichni tak nějak víme, že Ubisoft a jeho tabulkové hry tady mají většinou těch 8/10 jistých a tak je potřeba tyhle podezřelé známky nějak obhájit. A je potřeba to dělat zvolna....

    • Jevo83

      Niekedy je dobre si uvedomit, ze sme na stranke venujucej sa teme digitalnej zabavy, nie tajnej homepage New World Order😂

    • ales.smutny
      Je to komentář, se kterým ani nemusíme všichni v redakci souhlasit, ostatně, proto je to komentář...

      A co se týče známek her od Ubi tak za poslední čtyři roky: 6, 7, 7, 6, 5, 9, 8, 5, 7, 6, 7.

      Takže, o čem jsi to mluvil? 🤔

      Chápu, že s Adamovým názorem nemusíš souzbí, ale vymýšlet si lži a pomluvy, jen proto, že někdo píše něco, co se tobě nezdá, je dětinské a hloupé... (a ta konspirační představa úsměvná).

      • CHROCHT

        Tak za pravdu jsi tu dřív běžně rozdával bany na všechny strany, takže člověk pak má obavy co sem může a nemůže napsat, protože pro vaši cenzuru je špatně úplně všechno.

        Jinak stran hodnocení musím uznat, že jsem tohle nezaznamenal a budu si to muset projít sám (hlavně těch 9/10). A pokud je to jak píšeš, uznám že je to chyba. Někdy se holt emoce přenesou přes fakta (a po tom co všechno jsem tu dřív zažil je to z části pochopitelné, ale samozřejmě stále neomluvitelné).

  • Tango

    A co je teda Jedi fallen Survivor ?? Podle mě tohle je první Star Wars série s otevřeným světem 😂

    • iSpirit

      SWTOR, KOTOR, Survivor jsou semi-open worldy řekl bych.

  • sugyn

    Tohle je post ironie nebo tak neco. 

    Ubisoft je inovativni spolecnost. No ja se taky rad nachlastam ale ne takhle.

  • KrPa

    boze, mame tu nekolik mensich studii, co umi delat dobre hry s otevrenym svetem a on tu nekdo obhajuje ubisoft, nechutny a neschopny korporat...

    nj konzolovy games.cz

    • za vše špatné mohou konzole, za vše dobré PC, ty jsi teda řádný klaun....


      • KrPa

        konzole jsou hlavne pro casual hrace, tak pro ne taktez vznikaji jednoduzsi hry (at uz obtiznosti nebo ovladanim)

        a co muzu aktualne zazlivat PC, tak to je honba za grafikou na ukor obsahuje

        a pak takove studia spopuji to nejhorsi z obou svetu a vznikaji predrazene a prazdne hry, a to je UBI , EA a activision

        • Jevo83

          Ja hram hry uz dobrych 30 rokov a nesuhlasim s Tebou. Mam doma herne pc, ps5, xbox series x, switch a to, kde prave hram sa neustale meni... v zasade plati, ze vsetko 3rd person je top na velkom televizore a vsetky rts a fps su lepsie na pc a ultrawide monitore.

          Ale napr disco elysium,pillars of eternity 1&2, divinity original sin 1&2 mam prejdene na konzolach a ovladalo sa to este lepsie ako mysou na pc.

          Moji 70r rodicia su casual hraci (solitaire & mahjong) a hraju vylucne na pc :)

        • to že na PC vyjde pár okrajových hardcore žánrů ala simulatory z toho nedělá platformu pro "náročné hráče".... zvlášť když absolutní většina PC hráčů hraje to samé co konzolisti a i na konzolích mohou vyjít a vyšly řady těžkých a komplexních her.

          • KrPa

            simulatory/fps, strategie a crpg jsou devizou PC, na konzolich mas vice pseudoRPG/akcnich adventur a ruznych sportovni a plosinovek

            ted mluvim hlavne p primarnim vyvoji hry, ne ze se to pak portne i na jine zarizeni

            • většina lidí na PC hraje ty samé hry co konzolisti, právě proto, že se hrají hlavně multiplatformní tituly. Strategie jsou dnes okrajovou záležitostí a o simulátorech to platí dvojnásob.
              A hráč akční adventury na PS5 není o nic míň hráčem, než někdo kdo hraje simulátor traktoru na PC.

              Pokud jde o FPS tak ty se na konzolích hrají naprosto běžně a ve velkém, jedny z nejslavnějších značek dokonce na konzolích začínaly, viz HALO, takže to není žádná doména PC.

              Asi si budeš muset zvykat na to, že konzole nabírají už pěkných pár let popularitu i v ČR a weby se jim budou čím dál víc věnovat a třeba i upředňostňovat před PC. Ještě si vzpomínám, jak klauni psali vzteklé dopisy do SCORE když přidali konzolovou rubriku, mega lol.  

              • KrPa

                Reakce na příspěvek:

                strategie ted zazivaji od 2021 boom a ten bude vrcholit na konci roku

                a porad nejvetsi progamingove akce se poradaji hlavne na PC

                ano, ty dnesni moderni akcni adventury je jen produkce recyklatu, spousta zbytecnosti jak tam zabit cas a hra je pak bez duse, prazdna

                a bohuzel souhlasim, ze sena pc hraji stejne hry jako na konzoli, posledni dobou je velky upadek PC gamingu a jede se hlavne na porty

                • Reakce na příspěvek:

                  ty jsi fakt hrozně vtipný.... ty tvé strategie a jejich boom jsou stejně pořád jen okrajová záležitost, která se nikdy nijak neprojeví v předních příčkách nejhranějších titulů.

                  pro-gaming se možná koná na PC, ale bude v něm řada multiplatformních titulů, co lze hrát i na konzolích.

                  akční adventury jsou samozřejmě dle tebe bezduché, zato strategie to jsou všechno hluboce intelektuální hry s duší, to víš že jo. Nějvětší recykláty vidím na steamu dnes a denně v tzv indie scéně. Snad na žádné jiné platformě není tolik recyklovaného odpadu jako na PC.

                  Ta tvá chorobná zpátečnická PCMR potřeba vinit ze všeho konzole už se snad dnes nenosí ani mezi většinou PC hráčů... lol

                  • KrPa

                    Reakce na příspěvek:

                    jeste ze tu jsou tak genialni a chytri hraci jako ty ze? dokonce i s vesteckou kouli! s trolem nema ocividne vest diskuzi...

                    • Reakce na příspěvek:

                      možná by to chtělo trochu krotit ten pocit nadřazenosti co máš... PC z tebe lepšího hráče nedělá a z těch okrajových žánrů co hraje tak 1 % PC komunity se nikdo nepopo.....

        • hulibalda

          Jo, to je fakt. Souls vlastně vznikly primárně na PC. 

    • iSpirit

      No, aby UBi nebyl úspěšnější na PC než na konzolích…

    • Nějaký tip o čem píšeš na PC? Já naposled hrál openworld AC Odyssey protože miluji historii a klidně rozjedu něco jiného. 

      • KrPa

        ted vyslo rpg Wartales

    • Reeki

      Pozor vaz dobre sva slova, kritika se na techto strankach netoleruje, ale jen se maze a banuje. A dnes jiz prispevky byly mazany a banovalo se. Schvalne jak dlouho tady vydrzi tento tvuj velice negativni prispevek. 

      • ales.smutny

        Zmizel jeden příspěvek, který jen urážel ad hominem. Takže... 🤷

      • KrPa

        ja vim, za posledni dva roky jsem tu mel asi 9 bananu 🙂

        a to tu mam ucet do 2010, pred 2020 zadny

  • radim.zaty

    Použít BotW a TotK jako obhajobu AC, to je nějaký nový level trollingu? :) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit