Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Strašně se těším až se k tomu o víkendu dostanu. První průchod jsem zvolil Dark Urge origin a zatím zdatně vzdoruji oproti Kubovi Malchárkovi který chce Mečové pobřeží zbarvit krví 🙃😁 

    Úplně custom character jsem hrát nechtěl kvůli absenci vlastní příběhové linky a zároveň hrát za předpřipravenou postavu mi také moc nesedí - raději si jejich příběhy shlédnu a poslechnu coby vůdce celé bandy (to mi zůstalo nejspíš od Dragon Age Origins 😅).

    • walltar

      Jo dark urge je zajívaý... taky se mi líbí že tam je taková postava a ne jen ty buď úplně custom, nebo úplně origin.

  • MalyZeli

    Kdo by to řekl, hra od vývojářů které to očividně baví a chcou mít kvalitní produkt, žádné mikrotransakce, velice slušná optimalizace, a lidi to hrají? A má to dobrou reputaci? Nepochopitelný počin pro většinu velkých neexkluzivních studií. Bravo, a jsem rád že si to našlo tolik hráčů i přes né úplně nejpopulárnější tahový souboják. 

    • sugyn

      Vsak ostatni vyvojary uz breci, ze takhle hry proste nelze delat. Je to anomalie nemuzete po nas chtit dobry hry, my to neumime.

  • La_Furia-Roja

    hypeeeeeee. Tak kolik mělo peak Diablo IV jen na PC. Dva tři miliony?  Jinak všude na herním internetu teď vidím, že všichni počítají, kolik hráčů zaráz hraje BG3 na Steamu  a jako proč? 

    • Ono jde o to, ze už diablo tri byl grind jak prase.

      Ctyrka na tom nic nezměnila... a ejhle - najednou je tu RPG, kde jadro neni grind, ale fakt příběh..

      Takže kazdy ma jinou cilovku

      • La_Furia-Roja

        ale o tom můj přísvěvek nebyl. Jen jsem poukazoval, že se tady řeší počty hráčů jedné hry a vznikly o tom dva články, přitom jsem doposud ani nevěděl, že letošní start Harryho byl v rámci Steamu taky rekordní. To tady na Games.cz jaksi zapomněli napsat, co jsem teď kontroloval, není tady článek, že se Harry dostal do top ten. Takže já tomu říkám tendeční novinařina a hypovaní určitého produktu a sledovaní toho, co se děje na internetu. 

        Jinak Diablo IV je určitě úspěšnějí hra v rámci hráčů na PC, je úplně irelevatní jestli je to grind či ne.

        Aby nezvnikly doměnky od zhrzených fanboyů, Diablo IV jsem nehrál, nehrál jsem ani Harryho a ani hrát nebudu, Divinity 3 si uživám. 

        • Derp_1337

          Hele, každý má nějakou cílovku. To je základ novinařini a prakticky veškerých medií (a i různých influencerů). 

          Jestli hodně lidí čte na webu články o Harrym, tak redaktoři o tom napíšou více novinek. A jestli to moc lidí nečte, tak je zbytečné upozorňovat na nějaký rekord. 

          A články o BG3 očividně čte hodně lidí, takže můžeš očekávat nějaké další. 😇


          PS: Jestli hledáš články o H.P. tak skus nějaký Potter web. 😉

          • La_Furia-Roja

            co to je zase za ptákovinu. Ty musíš evidetně vše komentovat, i když absolutně nevíš, co třepeš. 

            1) HL je pořád zatím nejúspěšnější hra roku na Steamu, zasáhla velkou množinu hráčů, pokud chceš dělat novinařinu pořádně, tak o tom budeš psát a nebudeš  tyhle statistky tendečně vybírát jen u her, které mi více spadají do ranku a více se klikají.  Jestli je dle tebe základ novinařiny ji dělat tendečně a pro kliknutí, tak v tom případě jsi naprosto mimo a bavíme se čistě o bulvární novinařině a ne o novinařině.

            2) Jak jsem psal, H.P mě absolutně nezajímá, nerozumím tomu, proč to píšeš. To jsi můj přísvěvek nečetl, nebo chceš jen trollit?

            • Derp_1337

              Hele, tvá představa o "novinařině" je moc dojemná. Ale každý novinář je přece jenom člověk a ráno chce snídat nějaké jídlo. A na to jídlo potřebuje nějaké peníze. Samozřejmě to neplatí pro všechny, vždycky se najdou nějaké vyjímky: lidi, co to nedělají pro peníze, ale jenom protože je to baví. Ale většina novinářů se z toho snaží nějak vyžít.

              Ale kdo ví, možná máš pravdu a novináři nepotřebují jíst jídlo a místo toho žijou jenom z dobrého pocitu, že lidi o něčem důležitém objektivně informovali. 😇


              A ta zmínka o H.P. byla jenom taková názorná ukázka. Dá se to aplikovat na jakékoliv jiné téma. Zajímá tě něco kokrétního? Ta informace se dá najít na úzce specializovaných webech.

            • cms.jakub-malcharek

              O rekordním startu HL jsme psali: https://games.tiscali.cz/novinky/bradavice-by-mely-expandovat-hogwarts-legacy-zaziva-velice-silny-start-551056

    • Už aby Blizzard vydal na steamu nejen overwatch, ale i ty Diabla, abysme viděli jak jsou vlastně úspěšný.

    • walltar

      Proč ne? Bude to většina hráčů, protože to vyšlo zatím jen na Steamu a GOGu.... Nevím jak to GOG má, ale tyhle statistiky asi z něj nedostaneš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit