Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za sebe jsem rád, že s tímto někdo přichází. Hrál jsem až DF2 a dál. Těším, že si snad doplním vzdělání, protože už mám čas hrát jen na Switch a telefonu (na cestách). Snad to nebude odfláknutý port s přestřelenou cenou.

  • Danny_S

    Já si myslím, že právě SW: DF by si zasloužil spíše a hlavně plnohodnotný ReMake.PsedoRemastered jsme už mohli hrát přes XLengine nebo přes další nějaký novější engine, kde to sice bylo klidně i ve FHD, možnost se rozhlížet pomocí myši, možnost i ukládaní, ale pořád to bylo kostičkované a i barvy byly stále jen 8 bitové.Sice si to asi koupím, ale v dnešní době by si 30 let stará hra zasloužila o dost novější kabátek.

  • Ze všech remasterů klasických FPS, které vyšly z dílen Nightdive Studios, mě tenhle láká nejméně - zasazení do světa Star Wars je samozřejmě super, ale že bych si opět zatoužil zamotat hlavu v těch děsivých bludištích, to ne :) Leda by tam doplnili stejnou navigaci, jako do remasteru Quake 2, to by byla jiná, pak bych po tom skočil :) Ano, zlenivěl jsem...

    • Horst_Fuchs

      To se mi naopak na DF strašně líbilo, krásný rozmanitý velký úrovně, ne jen nekonečná ultratupá série automaticky se uzavírajících arén s autohealem a asistentem zaměřování pro pitomce čemuž se dnes říká FPS. 

      Technicky byl na svou dobu DF hodně pokročilej, vícepodlažní 3d levely, spousta speciálních itemů a zbraní, plno úžasných drobností jako cvičné koule nebo mycí robůtci jejichž zničení vám dodá baterie. A na ten 3D hologlobus v první úrovni jsem zíral s otevřenou hubou, ještě řadu let po DF jsem tohle v žádný FPS neviděl.

      Jednoznačně hra, která zaslouží remake. Už jen doufám, že i Bethesda dostane jednoho dne rozum a sami se vrhnou na port Terminator Future Shock a Skynet, taky legendární a převratná FPS, která by zasloužila remake nebo aspoň svižněj port. Přesto není legálně k mání ani na GOGu.

      • Já určitě souhlasim, že ty moderní arény propojené chodbami, popř. naopak zcela otevřené prostory, jsou podstatně nudnější, než ona propracovaná architektura levelů v klasických FPS. Nicméně myslím, že Dark Forces to trochu přehánějí :) A co se enginu týče, přiznám mu mnohé pokročilé "fíčury", přesto jsem z obou FPS her na něm běžících (Dark Forces a Outlaws) měl neuchopitelný pocit... nevím, nesolidnosti, papundeklovosti, bylo to silnější než v BUILDovkách. no, a teď jsem si vzpomněl na Outlaws, a doufám, že na tenhle remaster taky dojde, ta hra měla tak krutou westernovou atmosféru, že bych jí odpustil cokoli :)

        Ad Terminator Future Shock / Skynet - no jasně, tohle je dvojka, která po remasteru vyloženě volá, už jen kvůli zabugovanosti původních her. Ale stejně jako Outlaws - ty hry mají tak hutnou atmosféru, že jim odpustím mnohé :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit