Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pethulla

      On by spíš tenhle ročník mohl být skvělý, ale to ho tvůrci musí opravit. Standardky jsou krokem kupředu, ale proč jich musí být tolik? Gegenpress je pořád téměř ultimátní strategie, obrana v nízkém postavení moc nefunguje, dva zápasy během tří dnů...drobnosti.

      Ale z nějakého důvodu se do finální verze neopravila úspěšnost střelby, takže výsledky spíš vypadají jako ty hokejové (vidět 0:0 nebo 1:0 je skoro zázrak). Dalším problémem je střídání, protože z nějakého důvodu protivník nereaguje na stav a střídá až v závěru zápasu. Ale to asi souvisí s tím, že až moc věří základní jedenáctce a nechce sestavou rotovat- takže hráči nastupují i unavení, ikdyž na lávce mají náhradu. A tohle souvisí i s nákupy hráčů: pokud se nová, drahá (protože částky, co kluby za hráče chtějí jsou nezřídka šílené, ale to ve FM není žádná novinka) posila hned nevměstná do základní sestavy, tak nezřídka kdy se objeví na transfer listu za polovinu částky, za co ji kupovali.

      Samostatnou kapitolou je pak interakce s hráči, kteří reagují naprosto nepředvídatelně a vadí jim kdejaká blbost. V recenzi je psáno, že to funguje důvěryhodně, takže to asi záleží i na štěstí, ale vážně se vyplatí si hru uložit před jakoukoliv interakci s hráči, abyste si jednou odpovědí nerozeštvali celou kabinu.

      Dokud (pokud) tyhle věci neopraví, tak to zatím na dlouhodobý save není.

  • Výborná recenze. Ty vaskovi se porad čtou o parník nejlépe 

  • Ahoj Václav! 

    Chýbaš! Čo tak cameo vo fightclube? 

  • exoslav

    Myslel jsem, že Vašek na Games.cz skončil. Jak to, že je zde o něho recenze?

    • Derp_1337

      Vašel skončil práci na plný úvazek v redakci. Teď je příležitostný externista.

    • Davies182

      Máš to napsané v medailonku pod textem 😉

      • exoslav

        Děkuji 🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit