Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem zrovna rozehrál jedničku na PS5 (poprvé) a je to asi nejlepší herní zážitek, co jsem kdy zažil. Topovka ve všech ohledech.

Takže za mě super zpráva.

P.S.Na druhém místě Ghost of Tshushima.:)

• Hlavne to vydat pro PC a bude 4K nativne a 60fps konecne, protoze RTX 4090 to plus minus da :) Nez na omezene konzoli, kde bohuzel to tak uplne dobre nedava a ty slavne fps spis padaji jeste niz, nez je uvedeno.

• medveddd

A nebo to zase bude nedovařenej port, kterej bude mít na PC stutter a pak bys na tom byl líp na PSku :)

• Nebude, part 1 taky pak prislo par patchu a je to uz ok :) Nehral jsem na PC ale zkousel a dost lidi pise uz hraje v poradku. U PC platit proste nespechat, ze tam hra dostane xy patchu a potom uz funguje. Neni to nic pro nervozni dedkove od rodin, co doma sedi a nudi se. Staci jit ven a potom to zahrat za nejaky mesic :)

• Gulivera84

To tak leti ten cas, sem se ktomu jeste nedostal.....a uz tu je remaster, to rozehraju a v pulce vydaji remake....moc skvelych her, a tak malo casu....

• medveddd

Tu hru zatím graficky překonaly možná tak dva tři kousky, takže remaster absolutně nepotřebuje, ale že tam bude tolik novinek a celé je to patch za pár babek, to je příjemné překvapení.

• yeniczek

Tak nejlepsi na tom bude podpora PS5 ovladace, jinak souhlas. Graficky zatim moc her lepsich nevyslo.

• mr.clayman

To jo, i když by mě zajímalo, jestli ten upgrade půjde zkombinovat s fyzickou verzí, nebo musím mít verzi z PS Storu.

• Jako obvykle dostaneš digitální verzi ale na spuštění bude potřeba PS4 disk. Takhle funguje každý upgrade zadarmo nebo za peníze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit