Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jevo83

To je teda pekna blbost..... to by mohol zalovat cely odevny priemysel, vsetky existujuce luxusne znacky...

Ze taketo trollingy dostavaju vobec validaciu... na druhej strane, pokial to pravnicky splnalo vsetky potrebne poziadavky, tak ten urad ani inak rozhodnut nemohol.

Aby sa typkovi nestalo, ze ho SONY po vyhratom sude zazaluje za poskodenie mena a krive obvinenie.

• v článku se psalo, že je to "aktivista" a ti dnes mohou beztrestně vše, takže bych se žádné reakce sony nebál

• Rostej

SONY:
    Ok, vyhrali jste.
    Koncime veskery prodej konzoli, her i uzivatelskou podporu mimo Japonsko.
    Diky, cau. 😎

• Mě se libí jak se týpek drží s tou částkou u země :)

• Jakože nechápu. Já třeba omezil nákupy na Steamu a podporuji třeba GOG. Pokud se mi něco nebo někde nelíbí, tak tam nechodím. Tečka... 

• Problém je, že dost často nemáš moc na výběr. Na GoGu zdaleka není vše a už se několikrát stalo, že vydavatel hru na gogu nechá, ale přestane ji aktualizovat a vydávat k ní další DLC a je zajímavé, že si to dělají zatím nejvíc Poláci sami sobě. Pak ne vždy je to DRM free a pokud ano, tak se můžeš těšit na osekané funkcionality a pokud jsou všechny mody na steam workshopu, tak to máš taky výrazně těžší, i když určitě 3rd party nástroje už jsou k dispozici, ale nevím jestli plošně pro všechny hry.

• Marines

No, a jak známe dnešní aktivistické soudy, má velkou šanci na výhru...

• Derp_1337

To pochybuji. Pár let o tom bude halo, několik právníků si na tom namaže kapsy a pak Sony vyhraje.

• Marines

To byla nadsázka....😉

• Derp_1337

Aha. V psaném textu jde občas velmi těžko porozumět nadsázce či sarkasmu, tak mi to nedošlo.

• OsamaBinBowlin

Jako ne že bych souhlasil se Sony a s jejich cenama, ale prostě to jde zpátky k tomu "jestli se ti to nelíbí, jdi si jinam". Tahle žaloba je nesmysl podle mě. 

• tuco

Ja si rikam, kdo je tu pravnik a kdo tu zalobu cetl?

• Co s takovymi pravniky v nasi humanni spolecnosti ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit