Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Carnage666

    Očekávám minimálně půlrok exkluzivní deal na PlayStation a Sony fanbois na twitteru jak se budou smát všem ostatním a ospravedlňovat to a přitom to byli oni kdo brečeli že Starfield nevyšel na PSku a že COD by možná mohlo taky přejít jen na Xbox a PC.  Ale jak se jedná o GTA bude to naprosto v pořádku.

    A od R* očekávám že až to po půlroce až roce vyjde na PC tak to vyjde minimálně na 3-6 měsíců pouze na jejich Social Club nebo Epic. Na Steam to vydají až úplně naposled 😂

  • Inquisitor

    Hrál jsem naposledy čtyrku, pětka mě nelákala a tohle asi bude podobný. Tak cílovka jsou stejně děti a puberťáci, možná to bude tím:)

  • Reeki

    Také se obávám, že to bude zcela něco jiného než očekáváme a hlavně multiplayer a hooodne lootboxu...

  • jurb83

    Ono v samotnom Gta Online je pribehu viac ako v singleplayeri.

    • medveddd

      No, "příběhu"... Jsou tam mise, jsou tam animačky, ale hraje se to celé úplně jinak než singláč.

      Ve wowku jsou taky "příběhové questy", člověk si ho může dokonce i hrát na vlastním serveru, když si ho rozchodí.. ale člověka, co chce singleplayerový příběh, to úplně neuspokojí.

      • Přesně tak, ostatně ona i produkční hodnota těch mísí je výrazně nižší, než v singlu a jedná se spíše o různé generické úkoly typu "přivez, vyvraždi tuhle partu atp.".

        Navíc mise na sebe zpravidla nenavazují, což je další ohromný rozdíl oproti singli, který vypráví velký ucelený příběh.

        Nemluvě o imerzi - ono město plné létajích aut, poskakujících hráčů atp. atmosféře fakt moc nepřidá.

        A vyloženě úsměvně pak působí různá "monetizační" rozhodnutí, kde člověk dokončí heist v podobě bankovní loupeže a zjistí, že to je v podstatě kapesné:)

        • jurb83

          Napriklad Cayo Perico bolo super

  • nic od toho neočekávám, protože mě to nezajímá, určitě to zase bude kontroverzní, lidi se rozhádají jestli je to far left nebo far right propaganda, bude tam cringe humor a precizní technické detaily, milion věcí co dělat, tuna eventů a easter eggů které zabaví lidi na roky dopředu a promakaná hratelnost a budou o tom mluvit i v mainstreamových webech, překoná to avatara v tržbách a já nevím co ještě a já si budu někde v rožku čekat na druhé LA Noire, nebo nového maxe payna...

    • Horst

      Zajímavý názor. Mám dohrané všechny Max Payny i LA Noir, jsou to skvělé stylovky, ale série GTA mi po všech letech připadá top.

  • kkING

    Ja cekam teda spise doufam, ze to na PC nevyjde s velkym opozdenim jako v pripade RDR2.

    Vyhnout se politice v dnesni dobe asi nepujde a tak doufam, ze si autori nebudou brat servitky a bat se, ze se nekoho nastvou. Videl jsem obrazek postavy s klasickou bilou KKK "cepici", ktera mela cerveny ksilt a napis "make KKK great again". 

  • Veskoslav

    Jelikož většina tvůrců GTA v Rockstar není, odešli hlavní scénáristé, tak to bude neskutečná sra*ka. A důvod? T2. 

    • lito

      pokud odešli tvůrci GTA a zůstali tvůrci RDR2, tak je to super zpráva, protože RDR2 je top open-world.

      • Veskoslav

        Dva naprosto rozdílné týmy a defacto i styl vyprávění.

    • Taky se bojím. Od posleního dílu uteklo deset let. Takže nejen že to budou dělat jiní lidi. Ale co je důležitější budou to mířit na jiný trh. (GTA V ještě aspoň v době vydání mířilo na SP hráče a online v té době byl tak něco navíc. Dnes už se bude tlačit na mikrotransakce, lootboxy, free2pay apod, jen aby to sypalo. Singl se tam možná přidá z povinnosti, aby se neřeklo. A ani bych se nedivil, když by to jak Monster Hunter bylo online only s tím, že hlavní mise půjde projít v 1-4 hráčích a tím se jakože udělá ten jakoby možný singleplayer.)

      • Já už se ani nebojím, jelikož od posledního dílu uplynula dekáda, tak prostě člověk si od GTA odvykl a v podstatě mě pokračování nechává až překvapivě chladným, když uvážím, že minulé díly jsem kupoval hned co vyšly.

        Takže buď mě Rockstar mile překvapí a naservíruje mi parádní single jízdu jako v předchozích dílech (a já si s radostí hru hned koupím), a nebo se holt zařadí po bok Fallouta (a dalších) jako herní série, jejíž starší díly jsou moje srdcovka, ale bohužel se posunula mimo mě.

  • Mě zajímá jen single, nic víc. Na online kraviny v GTA nemám čas a ani mě to nebaví. Chci příběh a v klidu si zahrát a užít jako v pětce.

    • jurb83

      Inak Online sa da hrat aj cito solo.... bez druhych ludi, na privatnom sessione. akurat na heisty potrebujes (na niektore) aspon jedneho kamarata...

      • Ale uznej, že hrát single stylem, že musíš před misema odklikávat lobby a podobné kraviny dost kazí atmošku hry.

        • jurb83

          moze byt, ale ja som to hraval s kamaratmi, dokonca som god mode veduci crew ;)

    • Derp_1337

      Tak ten GTA Online je dobrý, když máš nějakého kámoše, co by si chtěl zahrát taky a jste dva. Ve dvou se to pak mnohem lépe táhne.

      Podobně na tom třeba je Divinity Original Sin 2. Je to super hra, ale když máš nějakého kámoše, který je ochotný projít kampaň v kooperaci, tak ten zážitek je posunutý do absolutní dokonalosti.

      • Jevo83

        Pre mna je absolutna dokonalost, ked ma pri hrani neotravuju ine ludske bytosti😁

        Ale kedze robia hru pre nasledujucich 10 rokov, tak sa obavam, ze game as a service z toho bude len tak kricat


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit