Tvůrci Lies of P si pochvalují zapojení do Game Passu
-
Tyhle PR prohlášení mě nechávají chladným.
Velký korporátní marketing (Microsoftu) je o tom, že se GP musí chválit ze všech stran, i když čísla tomu nutně nemusí odpovídat. Ani bych se nedivil, kdyby Microsoft do smlouvy přidal nějaký dodatek, který by zakázal vývojářům mluvit o GP špatně, dokonce to spíš naopak musí chválit.
-
-
Už zase ty zlé korporáty, hm? 🙂
-
-
Zlé? To říkáš ty.
Jde jim o prachy až na prvním místě. A jestli nějaké (drobné) lži jim můžou vydělat další prachy, tak budou lhát o sto šest.
-
-
Spíš jde o to, jak "velkému korporátímu marketingu" vítězoslavně vyčítáš něco, co platí o každém marketingu od pána po kmána.
A teď dokonce i to, že jim jde "o prachy až na prvním místě", tedy něco, co je vyloženě jejich podstatou a co i každý normální pracující člověk dělá 8 hodin denně. Šéfovi (ostatně ani kolegovi nebo podřízenému) taky neřeknu, že v té kostičkované kravatě vypadá jako (CENSORED), naopak příležitost polechtat mu ego využiju. Ve smlouvě to mít nemusím a ani u toho nemusím lhát.
-
-
To je hezké. Ale jak jsem řekl dřív, nikdy jsem neřekl, že jsou "zlé". Ty slova jsi vypustil ty. Jestli něco takového vidíš v textu, tak to je problém s tvojí předpojatostí a ne s mým názorem.
-
-
Buď tak hodnej a nedělej ze mě blbce, jo? To jsi opravdu takový zbabělec, že prázdné výkřiky umíš, ale postavit se za svůj názor ne?
Ale dobrá, tak pokud jsem tedy se svou interpretací úplně vedle, můžeš to uvést na pravou míru. Řekni: "Na korporátech není nic špatného."
-
-
Reakce na příspěvek:
"Na korporátech není nic špatného".
Opět mi vkládáš do úst slova, která jsem nikdy neřekl.
Hele, zkus občas reagovat na to, co lidi píšou a nepřekrucuj to.
-
-
Reakce na příspěvek:
Ty: "Republikáni rituálně pojídají nemluvňata."
Já: "Už zase ti zlí republikáni, co?"
Ty: "Neřekl jsem, že republikáni jsou zlí."
Já: "Zcela zjevně to z tvých slov vyplývá."
Ty: "Neřekl jsem to."
Já: "OK, tak jsem se spletl? Můžeš to snadno uvést na pravou míru - řekni, že republikáni zlí nejsou."
Ty: "To jsem taky neřekl."
Už mi to protentokrát asi stačilo, hele. Udolals mě 🙂
-
-
Reakce na příspěvek:
Hele, znovu si přečti můj první příspěvek a zkus nebýt předpojatý. Chápu, že je jednoduché všude hledat nějakou senzaci a zdroj konfliktu. Vyzkoušej si chvíli nedělat z komára velblouda. Ne všechno musí být zpráva hodná Blesku či Aha.
-
-
Reakce na příspěvek:
Kdyby nebylo nás tvrdě pracujících korporátních lidí, tak by tvůj život byl moc smutnej a náš taky, protože bychom za tvoje peníze nemohli jezdit na drahý dovolený a kupovat si drahý auta :D
Takže bych sklapnul cvičky a koupil bych další DLC pro TW, ať si kluci ze Segy můžou koupit produkty, který vyrábí můj korporát a já si vesele můžu dál čerpat čtvrtlentní bonusy a plánovat jaký si koupím další auto :D
-
-
-
Reakce na příspěvek:
Tak to tě fakt nechápu :D
Víš, je takové české přísloví, myslím, že dost známé a dost pravdivé..
"Koho chleba jíš, toho píseň zpívej"
-
-
Reakce na příspěvek:
Tak tohle je typické české pokrytectví. Fujky.
Než jsem přešel na OSVČ, tak jsem byl taky v korporaci, ale nikdy by mě nepadlo držet hubu, když se mi nelíbilo korporátni rozhodnutí. Já osobně mám jenom špatné zkušenosti s korporáty, i když to vždy začíná tak řůžově.
-
Reakce na příspěvek:
Tak mnoho lidí rádi někomu leze do zadku a tak si z toho udělalo přísloví.
Ale protože to dělají jiní, to neznamená, že to musíme dělat taky. 😉
-
-
Reakce na příspěvek:
Tvůj boj a ve finále ty si osekáváš svoje vlastní příležitosti..
A k to mě napadá další hezké přísloví..
Každý svého štěstí strůjce :D
-
-
-
-
Reakce na příspěvek:
To LOL jsem očividně použil, aby to pochopili i starší lidé jako ty. Kdybych použil nějaké novější slangové výrazy, tak by z toho mohli být někteří lidé zmatení. 😎
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
No právě. Lies of P je dobrá hra, i bez Passu prodali milión za měsíc, tuším, ti žádné nakopnutí od Microsoftu nepotřebovali. Tipl bych si, že bez nich by touhle dobou prodali už dva miliony a vydělali by jednou tolik.
-
-
Lies of P je nová IP, o jejíž existenci moc lidí ani neví, proto jim pomůže nabízet hru "zdarma" na GP, kde si jí může někdo všimnout a vyzkoušet.
BG3 vyšla s maaasivním hypem, dostávala desítky z deseti a prodala dost možná 10x tolik co LoP. Těm by GP pomohl těžko.
-
-
LoP je profesionálně udělaná soulslike, která vyloženě odkazuje na Bloodborne. Taková tu ještě nebyla, zatím všechny soulsovky se inspirovaly spíš Dark Souls. Jeden jediný trailer by stačil k tomu, aby se masivní soulsový fandom doslova po..ral :D Stačí se podívat na to, jak všichni šílet z prvního traileru na Black Myth.
Tahle hra fakt žádnou další propagaci nepotřebovala.
-
-
nemáš pravdu. Podívej se, kolik hra má hodnocení na Steamu/Metacritic a srovnej to s BG3. Lies of P je pro mnohem užší skupinu hráčů stejně jako např. Armored Core VI nebo i Alan Wake 2. Myslím si, že pro hry jako Lies of P je Gamepass skvělá služba.
Ono je potřeba se na to dívat optikou mimo Elden Ring, Elden Ring měl masivní hype, ale když se podíváme na Sekiro či DS3, tak obě hry na všech platformách prodaly cca 10 milionů, což není špatné číslo, ale rozhodně to není nějak zázračně číslo.
Ještě dodám, že žánr Souls je extrémně populární na PC, ovšem na PC Bloodborne nikdy nevyšel, takže se nedá očekávat, že by kult okolo Bloodborne byl i na Steamu, navíc Bloodborne prodal kolem 7 milionů, takže ta hra je sice jedna z nejlepších historie, ale to si uvědomují jen hardcore hráči a ne úplné masy. Když se podíváš na nějaké statistky např. na Youtube, tak Elden Ring porazí jak první DS tak Bloodborne v rámci oblíbenosti. Jasně, protože ho hrálo mnohem více hráčů.
-
No, já bych o její existenci nevěděl, pokud by o ní Joseph Anderson neudělal video.
-
-
-
-
Sorry, ale do zadne americke zmlouvy si nemuzes dat neco co odporuje americke ustave ;-) a lhat se taky nema
-
-
LOL
To si fakt myslíš, že když nějaká část tvého podniku prodělává, tak ty to musíš všude vytroubit? Ne! Právě že naopak můžeš vesele tvrdit, jak jsou příjmy "vysoko nad tvým očekáváním".
Nepleť si to s účetnictvím a daňovým přiznáním. S tím fakt nemůžeš manipulovat. Jestli ti někdo udělá audit, tak tam musí být všechno správně o tom, jestli někde tratíš.
-
To by v Americe nemohli točit reklamy. Nebo si myslíš, že herci, co tam vystupují, jsou z propagovaného produktu opravdu tak nadšení? Omezení o tom, jak a jestli vůbec se o předmětu smlouvy smí mluvit, je naprosto běžné. Zaměstnanec nesmí pomlouvat zaměstnavatele a subdodavatel a jeho zaměstnanci jsou taky vázaní smlouvou, co a jak mohou říkat. Ústavní svobodu slova na to nenapasuješ. Ta platí jen vůči státu a ještě s výjimkami ohledně státních tajemství, průběhu vyšetřování atd.
-
-