Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • romankubanektisc

    To jsou hry na mobil?

    • Tomu pane nerozumíte. To chce nějakou tu erudici 🙂 Najděte si to ve slovníku. 

  • Nejnavykovejsi hra, kterou jsem letos hral je urcite Marvel's Midnight Suns, ale ta vysla loni, takze z letosnich pro me urcite Baldur's Gate 3. V zadne jine letosni hre jsem netravil tolik hodin hranim v kuse, u vseho ostatniho vydrzim bezne hodinku maximalne dve v kuse, ale v BG3 jsem byl i vic jak pet hodin v kuse. Pro me dnes uz nevidana vec. Diky BG3 (s mensi pomoci Jagged Alliance 3) jsem poprve pokoril hranici 100 odehranych hodin behem 14 dnu na Steamu.

    Z castych navykovych zanru hraji vlastne jen tahovky. Hack and slash RPGcka, MMORPGcka, looter-shootery ci rogue-like/lite nejsou nic moc pro me. Ale Against the Storm mam v planu vyzkouset, to vypada na zajimavy mix zanru. Rogue Tradera uz mam nainstalovaneho. :)

  • LessPh

    Neměl by tady být hlavně Dave the Diver?

  • Against the Storm je fakt droga. V jednu chvíli jsem si řekl: "Tak jsem na desáté úrovni, začalo se to dobře rozjíždět", a pak kouknu na odehraný čas a vidím 51 hodin. Málem jsem spadl ze židle. Dyť jsem sotva odemkl Lead Seal. Jako kolik času bych musel investovat, abych to dohrál? Tři sta hodin? Šílenost.

  • Třetí místo prohodit s prvním a můžeme se bavit :) Zhrozil jsem se když jsem včera kouknul na odehranou dobu v Rogue Traderu...hru jsem zakoupil k 23. prosince a včera na mě vyskočilo že mám nahráno 86 hodin 😄😅😂 Bohužel je snadné propadnout dobré hře.

    Počkám ale na patche a po půl roce až vyjdou DLCčka se k ní vrátím, zatím nefungují některé ability a některé questy nelze dokončit - i přesto jsem u ní "propálil" 86 hodin za cca 8 dní 🥲

    • Derp_1337

      Nevím, jestli Rogue Trader je zrovna případ "návykové hry". Jestli ta hra vyžaduje pro dohrání nějakých 90 až 120 hodin, tak to člověk hraje, protože se chce dostat ke konci.

      Návykovost si představuji ve formě Hades, kdy si člověk říkal "dám ještě jednu hru a pak už půjdu spát".


      Jinak Rogue Trader má tu nefér výhodu, že vyšel těsně před koncem roku a lidi to mají ještě čerstvě v paměti. Kdyby to vyšlo někde na začátku roku 2023, tak si na to moc lidí nevzpomene.

      • Mno, Rogue Trader má zároveň tu nefér nevýhodu že vyšel ke konci roku a tak všechnu slávu slízli Lariani a Remedy 🥲😄

        Jinak taky moc nesouhlasím s tím co píšeš že Rogue Tarder chceš dohrát, těch 90 hodin co tam mám je všechno v první kapitole s různými buildy mé hlavní postavy a společníků, takže minimálně pro mě je ta hra natolik návyková že nemám problém začít několik průchodů - což už vím že nebude případ BG3, jelikož ten jsem zkusil po několika záplatách nyní znovu a vůbec mě neba 😄

        Ale jak jsem psal počkám až bude Rogue Trader v dobrém stavu a případně ideálně když vyjde v nějaké Emperor edici s rozšířeným dabingem i pro NPCčka, to by byla lahoda asi jako onehdá u Disco Elysium 🥲

    • jurb83

      No ja som akurat na zaciatku chapter III a musim uznat, ze take zvraty ako v tejto hre som dlho nevidel nikde inde. 

  • radim.zaty

    1. Tents and Trees

    2. Dave the Diver

    3. Astral Ascent

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit