Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po víkendovém vyzkoušení dema, odkládám tuhle do kolonky nezaujalo. A důvody?

    1)Na můj vkus příliš souls-like. Smrtí ztrácíte nejen všechen obsah inventáře, ale i veškeré vybavení, což je opravdu otravné.

    2.)Pokud pomalu grindíte monstra, jste limitováni velikostí inventáře

    3)Magická povolání regenerují manu příliš pomalu na to aby takový pyromancer byl praktický.  Boj zdálky je tak popelkou hry.

    4)Jste-li při grindění příliš pomalí, hra vás po čase ze session sama vyhodí se stejnými důsledky jako v případě úmrtí. 

    5)Aby jste si ze hry úsměšně odnesli svou kořist, musíte najít portál ven, což na prvních úrovních nepatří mezi jednoduchý úkol, zvlášť když odchozí sekvence je dost dlouhá na to, aby vás stihli zabít.

    6)Hra je pouze on-line, offline single player neumožňuje

    7)V dotazníku o herním zážitku se hráčů vyvojáří ptají na to jakou částku jsou ochotni platit - plánují tedy mikrotransakce.

  • ALHAZRED

    Táto hra mi velmi pripomína Warhammer: Vermintide 2, nielen spôsobom hrania, ale aj štylizáciu a krásnou grafikov, ak to bude niečo podobné, kúpim. Chcel by som vedieť, čo tieto hry majú naozaj spoločné. Štúdia vznikajú a zanikajú... Dcérka je z toho velmi nadšená, aj keď tie arény sú už ohrané...Dark fantasy, z vlastného pohladu, to ja môžem, sťahujem Demo...

  • Co tedy přesně znamená "Online" u tohoto titulu? Má single-player? Lze jej hrát i offline? Nebo je jako Diablo 3 a 4 povinně online?

    • Hidden

      Obavam se, ze singleplayer ani offline se nekona. Podle dostupnych informaci je to PvPvE extraction dungeon crawler, takze se stretum s jinymi hraci asi nevyhnes. Skoda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit