Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Row

    Z toho co jsem prolit mi prisel zajimavej Star Trucker, ale ten ma pred sebou jeste imho dost prace

     a Pacific Drive... tam mne vylozene prijemne prekvapila plna podpora DualSense vcetne haptiky. Zejmena pri rizeni je to parada.
    Co je ale bida je (a podle vseho bude i v plne verzi) ze save je jen na zakladne, ok jsem ochotnej kousnout ze v zone je to schvalne, ale podle vseho tam neni ani "save and quit" coz je proste pruser kdyz jsem jen v te zone v demu nechal klidne 3 hodiny. A z reakci vyvojaru to vypda ze maskujou svoji neschopnost (nebo neochotu se tim zabyvat) to do hry implementovat. :-/


  • Jedno ze zajímavých demíček bylo taky Vendir: Plague of Lies, navzdory odpudivé grafice to mělo fajn atmosféru.

    • Ještě připojím tip na hru Children of the Sun, psychedelický Sniper Elite v podstatě.

  • Tak jsem si projel demo Pacific Drive a musím říct, že atmosféra tam byla ale...
    Gameplay nic extra, graficky by to mohlo být taky trošku lepší a něco tomu chybělo ale ještě nevím co.

    Taky jsem si zkusil Viking Frontiers aka další survival, kostrbaté ovládání, animace hrůza.

    Mě by zajímalo, jestli se někdy dočkám survivalu, kde nebudou příšery ale normální zvěř a lidé, kde se mi nezlomí kladivo po každém patnáctém úhozu a tak.

  • drasta

    Zkousel nekdo Homeworld 3? Co na nej rikate? Ja mel totit celkem problemy s dost neresponsivnim ovladanim.

  • Carnage666

    Vyzkoušjte taky INDIKA, takový slovanský Plague Tale (jen demo mělo myslím 16 gb). Jen mě tam teda zarazilo použití pixel artu v menu a v UI když zbytek hry je v Unreal Engine a vypadá realisticky. Hudba taky hodně zajímavá. Narazil jsem na to úplně náhodou a na první pohled to vypadá vizuálně celkem kvalitně.

  • Mě zatím nejvíc bavila Indika a jejich "satira" na východní ortodoxní náboženství 🥲

    Další mám nainstalovaný, ale zatím jsem všechny nespustil, těch demíček je opravdu strašně moc 😁

    • Carnage666

      Indika byla hodně zajímavá. Narazil jsem na to úplně náhodou a divim se, že se o tom víc nepíše.

      • Nepíše se o tom proto, že je to ruská hra a vše co je z Ruska je už cca dva roky automaticky špatné a tabu. Zatímco ukrajinský Stalker 2, který stejně bude ještě několikrát odložen, je zmiňován pravidelně minimálně jednou měsíčně. Taková je doba.

        • Z Ruska jsou autoři, ale v Rusku tu hru netvoří - někde psali že jsou nyní v Kazachstánu či kde, aby vůbec mohli hru tvořit - vzhledem k tomu že se jedná o zmíněnou satiru na ortodoxní víru, tak by je v Rusku asi příliš rádi neměli 😄

          Každopádně se na hru dost těším, další "východní" hrou která mě celkem zaujala je One-eyed Likho.

          • Jo jo, přesně. :) Ten blbec nad tebou si pěkně nasypal popel na hlavu. :)

            Začne hned bránit chudáčky rusáčky, že je svět odsuzuje a teď zjistil, že být autoři v Rusku, tak kvůli jejich "systému" ta hra ani neexistuje :)

            • Snažím se nesoudit ostatní navzdory tomu že si o lidech kteří věří Ruské propagandě myslím své 🥲 Není to tak dávno kdy si mě někdo snažil vychválit že poslouchám Ruskou kapelu Arkona a že nejsem ovce která poslouchá západní direktivu a Soroše a kdoví co ještě 😄 tak jsem dotyčnému poslal odkaz na oficiální Facebook kde zpěvačka té skupiny jednoznačně vtrhnutí a plenění Ruských vojsk, na Ukrajinu, odsoudila 🥲 a to přesto že tam žije a vychovává dvě děti, podle mě to chce celkem odvahu nebát se takhle veřejně vyslovit vzhledem k tomu jak jejich režim zachází s lidmi kteří se proti válce vysloví.

              Pointa je taková že dotyčnému celkem sklaplo když si uvědomil že mu u mě s proruskou rétorikou pšenka nepokvete 😅

              Upřímně doufám že zhruba těch 30 milionů Rusů kteří s Putinem a současnou diktaturou nesouhlasí, jednou budou moct žít ve svobodnější zemi a pro nás ostatní bude opět radost hrát zajímavé tituly okořeněné například jejich pestrým slovanským folklórem.

              • Reakce na příspěvek:

                Stačí se zamyslet kvůli čemu ruský režim skončil u nás. Palach se například tehdy zaživa upalil. To samé musí udělat i oni jinak ten režim u nich neskončí.

  • Hidden

    Za sebe bych jeste doporucil vyzkouset Crown Wars: The Black Prince. Je to takovy stredoveko-fantasy XCom z Francie, ma sice nejake hrany a veci, co by se mohly zlepsit, ale demo mi neprislo celkem spatne.

    • Mě to přišlo jako vylepšený Wartales. Jestli si hrál, máš možnost srovnávat? Co dělá Crown Wars líp?

      • Hidden

        Demu jsem uplne moc nedal (navic nektere veci v nem byly zamcene), ale jako Wartales mi to uplne neprislo. Zda se mi, ze zde hraje prim spise ta takticka slozka, je to svazanejsi a celkove jsem z ni mel spise dojem XComu v jinem prostredi (styl souboju, manazement "vojaku" a "zakladny"). Ano, je tam nejake cestovani po mape, pribeh, ukoly, ale kdyz uz bych mel pripodobnit, tak bych maximalne rekl, ze je to XCom riznuty prvky z Wartales. Ten dojem volnosti a ruznorodosti Wartales jsem z toho nemel. Ale vyzkousej, tak za pul hodinky si myslim udelas dobrou predstavu jaka ta hra je. :)

    • Dík za tip, vypadá zajmavě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit