Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

    Zrovna z ME bych dal raději Tali'Zorah než tu, co tam je. Byť smrt hrdiny je taktéž zajimavá:) (ale ze 4 průběhů jsem pouze jednou jedinkrát nenechal její smrt v rukou její matky).

    U Zaklínače rozhodně chybí klasická dupačka na Jednorožci (kdo viděl recenzi od Conana, tak mu to jistě ještě umocní pamatováka). A CP2077? Rozhodně jedna hodně milá paní z Militechu. A když ji podrazíte, tak místo zalepených bradavek ji najdete na dně zálivu s betonovými botami.

  • jindra.veliky

    za mě vítěz hra ze steamu "Sex with Ogre"... celá mě strašně rajcovala 

  • Tak jenom čekám článek s názvem "Naše  nejoblíbenější sexuální ...polohy". 

    Souzním z názorem, že je to v hrách zbytečné, trapné, nudné a mě osobně to herní zážitek nijak neumocňuje. Objetí, stmívačka a čus -> ideál.

    • Derp_1337

      Jo, však jasně. Nelíbí se ti něco, tak se nedívej a přeskoč to A někoho jiného to zase zajímá a klidně se na to může podívat.

      Tady jde o to, že nejhorší zlo jsou lidé, kteří chcou ostatním vnucovat na co se můžou dívat a na co ne. Jediná správna možnost je ta, že lidé dostanou
      volbu. A sami se pak můžou rozhodnout, jestli se na něco podívají a nebo
      ne.

      • On nikomu nic nevnucuje: cituji: "Souzním s názorem...."

        já s ním taky souzním, v 90 procentech mi dlouhé milostné scény nesedí ani ve hrách, ani ve filmech, akorát se při tom cítím trapně....méně je více, stačí naznačit....

        to mám tak rád, když jedu ve vlaku, pustím film na notebooku a pak tam je málem 10 minutová scéna jak z porna 


      • palcov

        V konečném důsledku je kreativní rozhodnutí autora hry, které scény v díle nechá a které zahrne. Vzato do krajnosti by to bylo jako jít do kina na 10 hodinový film a říkat, že na scény které se ti nelíbí se nemáš dívat. Odvážný tvůrce nedává možnost volby, protože jasně ví, co chce sdělit.

        • Derp_1337

          Ano. Pokud je tam nějaký tvůrčí záměr, tak je jenom na tobě, jestli ti to vyhovuje a shlédneš to.

          Ale já mám problém s tím, že nějakým lidem se daný tvůrčí záměr nelíbí a tak by to chtěli všem ostatním zakázat.

  • existuje li něco zbytečného ve hrách, pak rozhodně tyto scény, často plné rádoby vtípků a "sexy" průpovídek, doprovázené většinou tak hloupými dialogy, že to až skoro vypadá, že scénarista je panic co vyděl moc péčka a amerických romantických komedií...

    k zakončení romantické linky ve hře naprosto stačí pusa, objetí a stmívačka.

    • Derp_1337

      Hele, co na to říct? Sto lidí, sto chutí.

      Spousta lidí je konzervativních a dává si jenom vanilkovou zmrzlinu. Ale ostatní lidé mají nárok na nějakou odlišnou příchuť.

      • však já to nezakazuji, jen říkám svůj názor, sledovat křečovité animace panáčků co se po sobě válí obzvlášť když to není prerender cutscéna je fakt velký cringe a k tomu pubertální humor a mrkání jak Miloš Zeman, to už je fakt na přeskočení a to jinak NIKDY NIKDY A NIKDY nepřeskakuji cutsceny ve hrách.

        • Derp_1337

          Vidíš, máš možnost přeskočit cutscénu. Nevím, proč si vlastně na to stěžuješ. Jestli se ti to nelíbí, tak to přeskoč. Opravdu nikdo tě nenutí se na to dívat.

          Hele, nejhorší zlo jsou lidé, kteří chcou ostatním vnucovat na co se můžou dívat a na co ne. Jediná správna možnost je ta, že lidé dostanou volbu. A sami se pak můžou rozhodnout, jestli se na něco podívají a nebo ne.

          • ty se prostě nedokážeš smířit s tím, že tady někteří lidi tydle scény považují za hloupé a budeš na každého do úmoru reagovat a snažit se nám něco vysvětlovat. Dívej se na co chceš, ale smiř se s tím, že pro mě jsou ty scény zbytečné a hloupé.

            • Derp_1337

              hele, já ti nic neupírám. Ještě jednou: každý má mít právo volby.

              Koho to zajímá, ať se na to podívá. Komu se to nelíbí, ať se na to nedívá.

      • michaelfoucault

        Proboha, co to má co společného s příchutí zmrzliny. Sex ve hrách je zkrátka jenom nudnej a trapnej. 

        • Derp_1337

          Hele, většina lidí nehraje hry kvůli sexu. Co záleží na tom, jak moc zábavné/nudné to je? Ale lidi to především berou jako přirozenou součástí příběhu. Vyvolený si najde nějakou partnerku a třeba před finální konfrontací se záporákem si to spolu rozdají, protože si nejsou vůbec jistí, jestli to přežijou a nechcou mít nějaké výčitky. Prostě celkem realistická součást příběhu.

  • Carnage666

    Lust from Beyond série má jednoznačně nezapomenutelný sexuální scény. Velice explicitní 

    • a kam se to hrabe na s*x with devil, pokud chceš fakt samoučelnou uchylárnu....

      • Carnage666

        Hele to jsem myslim zkoušel chvíli demo mam pocit a to mě nebavilo, působilo to hodně jako Agony a takový o ničem. U Lust série se mi líbí ten příbeh kolem, voice acting a i ten vizuál a změny prostředí a ne jenom ta sexuální dimenze. Dvojka toho Devil vypadá že se bude už trochu snažit o nějakej přesah ale kdo ví.

    • Derp_1337

      Lust From Beyond je teda dost extrém. Žánrově je to hororová adventura a kvůli tomu většina z těch scén nebyla zrovna něco, co by většina obyčejných smrtelníků byla schopna zkousnout. 😯

      Tvůrci hry se inspirovali Gigerem a Lovecraftem, už jen z toho samotného by si většina lidí měla být schopna udělat představu. 😂

      • Carnage666

        "Tvůrci hry se inspirovali Gigerem a Lovecraftem" přesně, pro mě i důvod proč jsem do toho šel. Osobně mě víc bavil příběh a lokace v realném světě než v Lusst'ghaa ale bez toho by to nebylo ono. Vím že vydali i "M" verzi která cenzuruje explicitní scény ale za mě top indie série.

  • Nejdřív jsem myslel, že sex vypadá jako ve filmech, pak jsem si myslel že sex vypadá jako v pornu. No a pak jsem měl konečně sex.
    Přemýšlím, jestli vůbec v nějaké hře nebo filmu je fakt dobrá romantická sexuální scéna. Vtipné nebo brutální by se našly, ale něco, co by jen vzdáleně evokovalo pocit, že opravdu pozorujete dva milence, to si fakt nevybavuju. Hry stranou, když jsem měl v nějakém filmu pocit, že tam funguje chemie mezi herci, tak zrovna tyhle filmy si povětšinou vystačily s docela cudnými projevy lásky.
    Z čehož vyplývá, že sex lásce škodí :D

    • ALHAZRED

      Jako, když to máš v životě lepší, než v pornu, nebo ve filmu, pak ti musím jenom závidět...😍😉

    • ALHAZRED

      No, kdyť si to tak vemeš, tak sex a láska jsou dvě rúzne věci, i když se navzájem nevylučují, i když ehm... k přežití lidstva jsou asi potřebné obě...Láska bez sexu, sex bez lásky, nevím co je lepší, nebo horší ?

      Láska a sex mají opravdu hodně forem, a každý si vybere to sví...a nemusí to bít jenom to jedno, ve filmech, nebo ve hrách, ti to buď sedne nebo ne. Nebo v životě,  každýmu podle gusta...😛

      • Spíš jsem to myslel tak, že většinu toho co vidíme ve hrách je zhruba na úrovni HBO soft porna (i když teda scéna s Kleopatrou v ROME je podle mně dobrá). 
        Život se tak nějak skládá z náhodného sexu a sexu partnerského a to druhé hrám podle mne vůbec nejde a to první taky dost často kulhá.

        • ALHAZRED

          Samozřejmě, že máš pravdu. Ale co koukám, lidi se na ty erotické scénky koukají, nebo hodnotí, tak nějak vytrženě z kontextu: Jakože tohle je hra, a tohle je erotická scénka...TVL

          Ty erotické scénky, npr. v Metru, jsou samozřjmě sami o sobě neskutečně TRAPNÝ  a scrap, tohle si jako nepustím😬 Ale...když to Metro člověk hraje a projde si tím peklem, a tak nějak na chvíli uvěří že je ten Arťom z rozbytý Moskvy, pak ti takový zatančení na klíně, za pár nábojú, v odstaveným vagóně přijde celkem VHOD...😍

        • Derp_1337

          HBO umí dost dobře udělat (soft) erotické scény. Začalo to někde v Římě, pak přišli Tudorovci a pak Hra o Trůny. 

          Už si moc dobře nepamatuji, jak dobře to bylo udělané v Římě (přece jen je to už nějakých 17 let), teda až na tu jednu vyjímku s Kleopatrou. Ale v Tudorovcích ty scény byly dobře udělané (a i celkem dost věrohodně).

          • yeniczek

            HBO naopak pracuje se sexualními scénami popravdě dost hrozně. Ano, najdou se světlé výjimky, ale to jejich - z rozhovoru nebo úplně nesouvisející scény šokovým střihem do divoké erotické scény je strašnej bizár. A dělají to tak pořád. GoT, Westworld a tak dále. Rod draka jsem přestal seldovat, kdy se nějaký proslov prostě just odehrával při orgiích a osazenstvo jen přestalo přirážet a poslouchalo. Sorry, ale brr.

            • Derp_1337

              Někdo kdysi prohlásil, že nejde udělat erotickou scénu tak "dobře", aby se někde nenašla nějaká osoba, co by se u toho necítila trapně. Přece jen je to umění a sto lidí, sto chutí.

              • yeniczek

                Reakce na příspěvek:

                Jenze ja se u toho necitim trapne, ja absolutne chapu, o cem tvurucum jde - sokovat a to me proste neba.

  • frank.horigan

    Nejoblíbenější nejsou žádné, ale nejrealističtější je ta v TloU2.

  • Connor88

    Výlet s Chani do pouště 🙂 https://youtu.be/2_B4WPnf-AY?t=3763

  • Prostřihy kalby z knězem v KCD byly taky fajn

    • Naprosto boží quest.

    • jurb83

      jj hlavne potom rano ta omsa s kocovinou. 

  • Derp_1337

    Nikdo nezmínil různé Skyrim Romance Mod. 😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit