Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cate Blanchett, Kevin Hart, Jack Black ... tam veru isli tazke peniaze za honorar. Nechapem ako je mozne, ze sa Cate nechala na to nahovorit. Kevin zoberie kazdu blaznovinu to je jasne a Jack uz nevie coby vypytal, za dabing v animakoch.

    Film moze asi len prekvapit. 

  • ZOLLINO

    Kdyby to daly na pekne psycho jak byl nedavnej Mad Max bylo by to mnohem vic "Borderlands". Tohle vypada jak pokazeny Béčko.

  • Hidden

    Ja nevim, na me to pusobi jako Borderlands (dvojka), coz je presne to, coz bych od filmu ocekaval. Ony ani hry nejsou kdovijake hluboke intelektualni zazitky, takze od filmu necekam nic jineho nez nejakou spektakularni vtipnou akci s prumernou zapletkou a dejem. Kdo ceka vice, muze vzit rolak a jit do filmoveho klubu na Bergmana. ;)

    • Sierra117

      To je tak krásnej alibismus :-). Tedy podle tebe na akční film žádný nebo minimální nároky a kdo je má, ať si jde na bergmana. Dobré :D

      • Hidden

        Ne, rikam, ze kdyz predloha je takova, jaka je, tak je podle me docela odvazne ocekavat, ze filmove zpracovani konkretne Borderlands bude o hodne lepsi nebo rovnou jine. I kdyz samozrejme, porad muze byt take mnohem horsi, viz filmove adaptace her mistra Bolla. Ale podle me, alespon z traileru, adaptace Borderlands tak nejak koresponduje se hrou a vice jsem ani necekal. :)

        • Carnage666

          Mě právě už z traileru přijde dost jiné než hry když si vezmu že ty postavy by se neměli vůbec potkat (Tina a Krieg tam jsou i když v traileru říkají že Vault ještě nikdo neotevřel) takže si to jede podle vlastního alternativního vesmíru.

        • Možná to není uplně top příklad, ale vem si třeba Batmana, řekneš si blbý komiks o "lítajícím" netopýru a stejně z toho dokáže vzniknout skvost jako je TDK.  A naopak, je jedno jaká je předloha, záleží jak se uchopí.

          • Hidden

            No, ono zalezi take na comicsu/rade, pokud si dobre vybavuju, Batman od Moora nebo Millera byl i docela ponury a dobre korespondoval s TDK. Ale chapu, co tim myslis a povazuju to spise za vyjimku nez pravidlo a proto automaticky ocekavat, ze filmove zpracovani (jakekoliv) predlohy bude lepsi nez predloha samotna mi neprijde uplne nejlepsi, zejmena v pripade her. A tak mi pak pripadne stiznosti, ze adaptace neni lepsi nez predloha (protoze se z nejakeho duvodu ocekava, ze bude lepsi) neprijdou uplne na miste.

  • Říkám furt, že marvelovky totálně zku***ly filmový průmysl, už jsem doslova za ty roky alergický na tyhle generické nudné přebarvičkované kraviny plné cgi bordelu s tempem vyprávění jak z třicetivteřinové reklamy. Hnus, dejte nám zpátky normální filmy.

    • Derp_1337

      Chceš normální filmy? Teď za týden jde do kin Duna 2, tak doufám, že zajdeš. 😉

      Jestli to vydělá majlant, tak se bude natáčet minimálně ještě 1 další díl.

      • Villneueve natočil výborné Zmizení, potom se mi ještě třeba dost líbilo Sicario, ale co se od Příchozích začal montovat do scifi, nevím, nejsou to špatné filmy, ale přijdou mi takové zvláštním způsobem prázdné, nevím, Blade Runner mi přišel vcelku mimo, ale to je tím, že naprosto žeru Scottův (nejen) vizuál a první Duna je za mě byť solidní, tak na podívání 7/10 a nemám potřebu ho vidět znovu, navíc je to takové až moc vyžehlené. Nejsem kdovíjaký fanoušek Duny, i strategie jsem tenkrát moc nehrál, vždycky jsem raději drtil Warcrafta, CaC, AoE, než Dunu.. na dvojku rád mrknu, ale neočekávám nějaký zázrak oproti jedničce, prostě tam bude všeho víc, příběh se víc rozvine, ale podstata zůstane stejná.

        Kdo neví a možná to potěší, tak https://www.lego.com/cs-cz/product/dune-atreides-royal-ornithopter-10327

        • Derp_1337

          Tak Sicario a Zmizení bylo fakt super. Ale narozdíl od tebe se mi Blade Runner dost líbil. Je v něm fakt hodně skrytých geniálních momentů, které divák může na první pohled minout. 

          A Duna je fakt skvělá. Ale možná to je tím, že jsem četl knihy a hrál nějaké hry. Tak jsem podstatně víc nadšený, jak skvělé je to na plátnu zpracované (narozdíl od failu jako je Zaklínač).


          Ale i kdyby jsi do toho nebyl tak nadšený, tak Duna je určitě mnohokrát lepší než další Marvelovka. Ta komixová série fakt tápe v temnotě a je to trapas.

          • Tak marvelovky jsou u me podprumerne sracky, to souhlas.

            Ja jsem 80'/90' dite, me z novych filmu zaujme malo co :)

  • "Trochu naděje na alespoň nadprůměrný výsledek může dávat scenárista Craig Mazin, který má prsty ve famózních seriálech Černobyl a The Last of Us." 

    Takže se nakonec nedistancoval od projektu? Já měl za to, že chtěl být vymazán z titulků.

    • Derp_1337

      Jo, Craig Mazin se nechal umazat. 

      Původní scénář byla prý drsná PG18 jízda, ale pak ten scénář asi ještě 3x předělali, což se mu nelíbilo.

  • sugyn

    Tohle je mezi je mi to jedno a je to priserne.

  • uher

    To je fakt strašný... 🤢

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit