Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw

    Jednička byla skvělá. Technický stav žalostný, ale přídavalo to celkově na atmosféře. Celkový zmar a pocit stísněnosti. Explorace buď po svých i v loďce a hrůzné mise na dně moře.

    Ta detektivní část byla skvělá, hlavně tam bylo něco skoro ze všech povídek včetně postav, předmětů atd. Souboják byl decentní.

    Za mě jedna z těch lepších her na motivy lovecrafta. A ten není primárně o soubojích a lekačkách, ale spíše o budování atmosféry a využívání hráčovy atmosféry 

    • PLuto.petr

      Bohužel, ve dvojce přijde změna a bude to primárně o soubojích a survivalu. Detektivní práce a příběh půjde na druhou (ne-li třetí) kolej.

  • Inquisitor

    To se divím, že je dvojka. První díl nebyl nějak úspěšný. Nebo?

  • PLuto.petr

    Pro mě jsou naopak informace v tomhle oznámení velké zklamání. Věděl jsem, že se připravuje The Sinking City 2 a byly náznaky, že to bude více akčnější, než první díl. Ale ve výsledku to je ještě horší a vše se bude výhradně soustředit na souboje a exploraci. Tím pádem můj zájem o tuto hru klesá hodně dolů až k bodu mrazu.

  • Carnage666

    Tohle oznámení mě hodně potěšilo, jen škoda že to nestihnou už tenhle rok. Cokoliv inspirované Lovecraftem je moje krevní skupina. Jednička je fajn, ale musí se k ní přistupovat jako k menší hře od menšího studia. Má svoje chyby a není jich málo, ale ucházejících her s tímhle zasazením není moc takže sem s tím.

  • uaxpk

    Vyvolalo to ve mě vzpomínky na Dark cornes of the Earth, což byla skvělá hra.

    Jedničku Sinking City váhám hrát právě kvůli té detektivní práci, která mě až tak neláká. Ale pokud 2. díl bude více horor, tak jedině dobře.

    • Kverulant

      To mě na jedničce vadila především ta akce - střílení (jednotlivé detektivní příběhy byly fajn a vlastně dost hororové). Střílení monster byla trochu nuda, protože ta akce nebyla nějak šťavnatá a stres měl člověk max z utíkání přes celou budovu před nepřítelem. Navíc to bylo lehce dementní - asi bych nezkoušel v normálním životě házet granáty v podmočeném zatopeném městě uvnitř, kde domy jsou primárně ze dřeva a exploze by solidně asi zamávala nejen s patrem. Snad kdyby tam radši byl stealth nebo nějaká magie, ale revolverem na příšery z jiné dimenze... sorry, ne.

      • uaxpk

        Tušim v recenzi kritizovali právě ten souboják. Já jen nevím zda by mě bavila ta detektiní část. 

        Jak se ale píše nahoře, že právě ta část obsahuje nejvíce lore z Lovecrafta - a to mám zase rád.

        Těžká ambivalence mě sužuje u této hry už od první recenze. 

        • PLuto.petr

          Detektivní část u jedničky bylo to nejlepší, co měla. Souboje a veškerá akce kolem to srážela dolů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit