Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BohumilCisar

    Fakt by mě zajímaly nějaké statistiky, kolik hráčů má v oblibě tyhle Concept Cary. Za mě je to naprosto zbytečná kategorie plná odporných aut, u kterých mám 100% jistotu, že je nikdy na virtuální trať nechci vzít. Nikdy jsem je ani neviděl na komunitních screenshotech, takže tipuju, že jejich popularita, je naprosto minimální. Věřím, že kdyby tam dali jedničkovou Octavii RS (což je pro spoustu lidí z nějakého pro mě nepochopitelného důvodu legenda), tak to udělá 1000x větší boom než tato fiktivní věc, na kterou si po dvou dnech už nikdo nikdy nevzpomene.

    • Asi tak, to nemůže nikoho normálního bavit, zvlášť toho, kdo má rád auta. Pro nějaky děcka nebo lidi co nemají vztah k autum asi dobry, potom ale nechápu, proč hrají takovou hru.

      • Derp_1337

        Tak podstatnou část hráčů GT tvoří děcka. Takže vývojáři ji tam šoupli něco "futuristicky cool" , aby děcka byla nadšená.

        Takové věci člověk nesmí brát moc vážně. Kdyby to bylo povinné nějak s tím jezdit v kariéře, tak by to asi naštvalo. Ale když je to jen dobrovolné, tak to "náročnější" hráči můžou vesele ignorovat.

        • Však jasné, ale kazí to dojem.

          Mě třeba štve, že tam není závod solo vyloženě na 1/4 míle, kilometr, maximálku .. dá se to jezdit jen v rámci nějaké mise (1/4) a to je na ho*no, líbilo by se mi, kdyby to udělali extra zvlášť, ukazovaly by se ti tam časy, které jsi zajel s různýma autama apod. Navíc jsem tam zajel top čas právě na zkoušku s nějakou tady tou pitchovinou a už to tam zůstalo zapsané, takže celé špatně.

    • Já mám concept cars v závodních hrách rád, dodnes vzpomínám na italdesing scighera z NFS3: hot pursuit. (ale ten v jednom exempláři opravdu vznikl.

      Navíc to nebude jeidná škodovka ve hře.

      • zx_spektrum

        To mi připomnělo Italdesign Calà v NFS2, ten taky existuje v jednom exempláři (koncept pro Lamborghini) a do dneška jeden z mých nejoblíbenějších sporťáků 😀

  • Kdyby tam raději vrazili ten historický speciál nebo rapida udělali by líp.

    A kam se podělo klasické logo Škoda s šípem?

    • zx_spektrum

      To se zeptej přímo Škodovky, předloni v srpnu představili nové logo a to je hlavně jen text s tím že šíp se používá odděleně a v konečném důsledku o dost méně.
      ( https://www.skoda-storyboard.com/cs/skoda-svet-cs/skoda-auto-predstavuje-nove-logo-barvy-i-budouci-identitu/ )

  • TheRKD

    Koncept nebo skutečný – a není to fuk? Stejně nám ani jedno z nich nikdy nebude stát před barákem.
    Protože takovýhle auta, takovýhle auta mají v garáži jen jedničkáři. 

  • takova obluda, koho to zajima?

    meli tam dat nejakou skutecnou legendu, treba https://auto-mania.cz/skoda-110-r-super-saloon-byl-zavodni-special-s-motorem-chevrolet-v8/

    coz je sice 110 r jen z velky dalky, ale solidni zvire 😎


    nebo

    https://auto-mania.cz/skoda-1100-ohc-jezdila-na-letecky-benzin-a-s-rychlosti-az-200-km-h-vyhravala-zavody/

  • Tyhle kraviny jen prasí dobrou hru. Hru, která si zakládá na realičnosti, má krásné reálné modely a pak tam dají tyhle nesmyslné výmysly jak z nějaké přiblblé arkády pro děcka.

    • Concept cars byla snad ve všech dílech GT

      • To mi je jedno, je to pěkná chujovina.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit