Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jarisko84

    Mne sa zas achivmenty pacia ked hru prejdem a este ma bavi tak skusam dosiahnut dake ciele a hladat cestu ako to spravit je tiez super...

  • postrehol som:

    "Vyžadován bude i pro používání nového overlaye, tedy uživatelského
    rozhraní PlayStationu překrývajícího hru na PC umožňujícího například
    odemykat trofeje."

    co ale "trofeje"/achievmenty STEAMu?

    pre niektorych co hru hraju pre tieto veci moze byt kamenom urazu singel/nesingel.


    nastastie zatial ma Ghost of Tsushima nezaujima, uvidime casom

    • Jooo kde su tie casy ked sa hry hrali a nehonili sa len achievmenty...prekvapuje ma kolko dnesnych hracov nedokaze zit bez toho aby im kazdych 15minut hra hovorila ako su uzasni. Alebo hraju stylom, ktorym by normalne nehrali len aby si pohonkali ego bezvyznamnou virtualnou trofejou.


    • uher

      Tak naštěstí jsou trofeje naprosto zbytečná věc, která hru nijak neobohacuje. Spíš naopak. Na druhou stranu je to dobrá analýza hráčů. Pak hned člověk pozná kdo se pachtí za kdejakým otazníčkem jen proto aby mu tam ten nesmysl naskočil...

      • toka

        Jako člověk, co tyle nesmysly huntí a má desítky her na 100%.

        Není to o egu nebo o čemkoliv jiným. Je to prostě o osobní výzvě, stejně jako hraní na těžší obtížnosti. A taky je to o tom, že mám takový to perfekcionalistický OCD a uspokojuje mě čistit mapy a odškrtávat úkoly, popř. odškrtávat achievmenty.

        • uher

          Já nevím, ale třeba hry, kde máš otazníček na mapě to je prostě úplně ujetý. Ty vlastně jdeš na místo o kterým víš, že tam něco je, protože ti to samotní vývojáři vytelegrafují a ty pro to vlastně nemusíš udělat vůbec nic.

          Asi takovou nesmyslnou ztrátu času nikdy nepochopím.

          • toka

            Takže vaše představa zábavy je třeba Binding of Isaac, kde vám neřeknou absolutně nic? Mně zase přijde ztráta času zkoumat 150 itemů, jaký asi tak mají efekt a pak si to ještě pamatovat. A nebo si to hledat na wiki.

            Jsou hry, u kterých chilluju a rád se nechám vést za ručičku. Teď jsem třeba dohrál Fospoken, vyčistil komplet celou mapu a dokonce jsem si to i užil. Ale to neznamená, že mě nebaví hry, kde tohle není, ať už Gothic nebo Dark Souls. Naopak. Takový Risen otazníčky nemá a je to jedna z mých nejoblibenějších RPG.

      • Proč zbytečná věc? Někoho to prostě baví a někoho ne. Nikdo vás nenutí achievementy nebo trofeje kompletovat.

      • Sbírání achievementů moc neholduju. Maximálně projdu, co tam je a co by mohlo být zajímavé splnit. Ale rozumím tomu, že se za tím někdo žene. Méně už rozumím takovým co si hru nekoupí kvůli tomu, že jsou tam moc obtížné achievementy, které by splnit nedokázal nebo by kvůli nim musel hrát relativně dlouhou hru několikrát (ano, jsou i tací). Zajímavé je, že sbírání achievementů vlastně hráče zdržuje od zakoupení a hraní jiných her, takže by to mohlo být pro tvůrce i nevýhodné. Ale asi je důležitější to, že bez možnosti si něco dokazovat (kromě samotného dohrání) by si hru koupilo míň lidí.

        Pokud jde o achievementy u Ghost of Tsushima, tak se stačí podívat na příslušnou stránku na Steamu. Jsou tam jako u naprosté většiny her.

        • tak mam zasadu, doma na stranky tykujce sa hier sa nepozeram (a zvacsa sa mi to dari, a v praci STEAM nemam, a na mobile sice je, ale nie je aktivovany, aneb, nemam tam meno ani heslo zadane....musim dakedy poriesit)

          • Pro zobrazení detailu hry se stačí podívat na stránky Steamu z prohlížeče (desktopového i mobilního). Klidně nepřihlášený. Já vlastně Steam jako takový zapínám jen když chci něco hrát a na stránky se přihlašuju, jen když chci něco koupit a nejsem u počítače, kde je instalovaný.

            • vidis toto ma nenapadlo, velmi zriedka pozeram STEAM inak nez cez ich launcher....

              a kedze pre mna achievmenty a ine veci su uplne nepodstatne, tak taketo veci si vsimnem (ak vobec) az ako posledne....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit