Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheSuffering

    Právě naopak, Steelport si moc dobře pamatuji. Ostatně stále nosím do práce žluté tričko s nápisem STAG Steelport Divison (Special Tactical Anti-Gang Unit). A vzpomínám, jak jsem kontroloval vzdušný prostor usazen do F69-VTOL.

  • risa2000

    Sleeping Dogs jsem dohrál dvakrát. Poprvé na X360 a podruhé po letech remastered verzi na PC a pořád to byla zábava od které se šlo jen těžko odtrhnout (motorky a noční HK neměl chybu).

    Saints Row The Third byla překvapivě zábavná hra, kterou bych si sice podruhé asi nezahrál, ale kdo ji nehrál, tak bych mu ji doporučil. (Teda podle původní verze, remaster jsem nehrál).

    Cyberpunk 2077 jsem dohrál nedávno, včetně DLC, a ve verzi 2.0+ ji považuji za pecku. Projíždění se po Night City na motorce mi dost často připomínalo právě Sleeping Dogs.

  • Sleeping Dogs mely puvodni nazev True Crime: Hong Kong

  • Sleeping dogs. Pecka velika.

  • Gta V single narez, pak Sleeping dogs vynikajici hra, dal Mafie (def. edice nedavno jsem hral) a asi jeste Watch dogs (1).. zbytek uplny meh vc Cyberpu ku, ktery me vubec nebavil ani na druhy x hodinovy pokus.


    • To je mi líto, Cyberpunk je pro mě #1 na seznamu a GOTY 2020 a 2023. Ale dobrej výběr, ty ostatní hry maj taky supr města. Unity vypadá dodnes fantasticky, líp než novější díly a Sleeping Dogs jsem dohrál dvakrát, boží hra.

      • iSpirit

        Jen skoda, že Cyberpunk to město má úplně k ničemu a je to je kulisa a natáhnutí času. Nádherně graficky zpracována kulisa.

        • Derp_1337

          Tak v první řadě je potřeba se zamyslet nad tím, jestli prakticky všechny open world hry nemají tu mapu jen jako kulisu. Většinu času strávíš cestováním od jednoho bodu k druhému, kde uděláš nějakou aktivitu, a pak zase cestuješ dál. Ten svět je prostě jenom kulisa. Některé hry to akurát maskují (trochu) lépe než jiné.

          A na druhém místě je potřeba uznat, že sice Night City možná byla jenom prázdná kulisa při původním vydání Cyberpunk 1.00 , ale po hromadě patchů je to už někde jinde. Jako v GTA tam najdeš hromadu rozesetých aktivit a už to nepůsobí tak prázdně.

        • Nesouhlasím, město je naprosto zásadní pro atmosféru a imerzi, stejně jako ve všech ostatních hrách na seznamu. A osobně mi tam nechybí zbytečné minihry, jsem rád že ten čas investovali do kvalitních questů jež se v tom městě odehrávají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit