Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • konecne som cez weekend pozrel ten Fallout, ako so mcakal, nic pre mna, rovnako ako hry.

    Post-apo resp. post-war nie je proste moja salka kavy. +nemusim prave USA v 50/60.rokoch min.storocia (sice ani dnesne USA ako sa nam zobrazuju v "TV" ) Ale je to zle ked serialova linka ktora sa odohrava v post-war svete  je (mne) osobne horsia ako linka odohravajuca sa v tych 50.rokoch :D

    cize ako by to bolo bodovo, u mna je to 5-6/10 :D holt, nie serial pre kazdeho.

  • Mno, po velmi dobrém zakončení čtvrté řady the boys, teď bude trochu sucho co se dobrých podobných "dirty" seriálů týká (jestli má někdo zajímavé doporučení, sem s ním), takže z toho důvodu čím dříve tím lépe...na druhou stranu uspěchat to asi taky nebude úplně správné 🥲 V mezičase snad vyjde nová řada Gen V.

    • houmrhoumr

      Happy!

    • 4tý the boys byly dost slabý vzhledem k předchozím sériím. Jakoby vyměnili velkou část scénáristů. Ale aspoň v tom finále udělali slušněj náběh na poslední sérii, tak třeba se zas proberou.

      Jinak co můžu doporučit je House of the Dragon, byť druhá je taky zatím o kousek slabší než první.

      Výborný jsou taky např. Last Kingdom, 1883, Dark či Devs.

      • Derp_1337

        Tak prvních pár dílu 4. řady The Boys byly trochu slabší, ale posledních pár epizod se to opět rozjelo. Co na to říct? Je to seriál, tam nemůže být pořád akce. Někdy musí být i nějaká vata, která posune příběh trochu dál.

        A k těm tipům: Rok Draka je klasika, to snad musí znát každý.

        1883 - dobrý tip. Trochu mi utekl tenhle prequel seriálu Yellowstone.

        Devs? To si děláš srandu? Napadají mě stovky seriálů, které jsou lepší.

        • Smegma

          Nemusíš jmenovat stovky lepších seriálů než Devs. Bude mi stačit tak padesát, to by už mohl bejt okruh že kterýho si něco vyberu. Díky.

          • Derp_1337

            Tady máš seznam nejlepších 250 seriálů na IMDB. Mezi nima fakt Devs nenajdeš. A není to jen můj soukromý názor, ale názor všech lidí, co navštěvují IMDB.

            https://www.imdb.com/chart/toptv/

            Mezi klasickýma nej seriálama je třeba: 

            Breaking Bad (Perníkoví Táta), Band of Brothers (Bratrstvo Neohrožených), Černobyl, The Wire: Špína Baltimoru, The Office (Kancl), Arcane: League of legends, Better Call Saul (volejte Saulovi), Firefly, True Crime (Temný Případ), Fargo, Monty Pythonův Létající Cirkus, Twin Peaks, Narcos, Black Mirror, Peaky Blinders (Gangy z Birginhamu), Rome, Dark, Battlestar Galactica, The Boys (Banda), The Shield (Policejní Odznak), Severance, Dr. House, Incredibles (Neporazitelný), Sherlock Holmes, Stranger Things, Shogun, 1883, Mandolorian, House of Cards (Dům z Karet), Parks and Recreations (!!!), The Crown (Koruna), Dexter, Broen (Most), Daredevil, Mindhunter (Lovci Myšlenek), Blackadder, Archer, Yellowstone, What We Do In Shadows (Co Děláme v Temnotách) , Queens Gambit (dámský Gambit), Coupling, IT Crowd (Ajťáci), Mr Robot, Spartacus: Blood and Sand (Spartacus Krev a Písek), Spartacus gods of Arena (Spartacus Bozi Arény), Sons of Anarchy (Zákon gangu), Futurama, Doctor Who (Pán Času), The Expanse, Hannibal, Westworld, atd. atd. atd.

            Vyjmenoval jsem ty seriály z top 250, za které se fakt můžu zaručit, že jsou super. Fakt to nejsou žádném random seriály. Všechny jsem je viděl a jsou super.

            • Smegma

              No ale já bych radši něco žánrově spřízněnýho s Devs. Seznam z imdb si zvládnu udělat sám, já čekal že vytasíš něco, co je pod radarem. Tohle je jen výpis toho nejprofláklejšího materiálu a to je mi k ničemu.

              No nic, tak holt budu muset hledat dál sám...

              • Hidden

                Reakce na příspěvek:

                Jestli se ti libil Devs a Dark, zkus Tales from the Loop. Me teda ani jedno z toho moc nebralo, ale Tales by se ti mozna mohlo take libit. Pripadne castecne pribuzny Black Mirror (coz je proflaknute), Electric Dreams (coz zase tak moc lidi nezna) nebo The Peripheral. Prvni je skvely, druhy a treti take nejsou celkem spatne.

                • Reakce na příspěvek:

                  Peripheral mě osobně docela překvapil a to v pozitivním slova smyslu. Zároveň ale můžu narovinu říct, že vlastně nemá smysl na něj koukat, protože se tam počítalo s více řadama a oni jim to hned po první zařízli...

                  • Hidden

                    Reakce na příspěvek:

                    Diky za informaci, ja celou dobu zil v domneni, ze druha rada bude, protoze na konci prvni byl ten cliffhanger narvany tak nasilne, az to vypadalo skoro trapne a jako zmena na posledni chvili. Skoda, na druhou radu bych se klidne podival.

                    • Reakce na příspěvek:

                      Jo, to s tím cliffhangerem bylo právě proto, že tvůrci měli už dopředu druhou sérii odklepnutou. Amazon s tím ani nečekal a hned po vydání první oficiálně potvrdil, že bude i druhá. Asi po půl roce to ale zničehonic vzal zpátky a seriál zrušil. Hodně se o tom zrušení tenkrát psalo, protože seriál byl obecně velmi dobře přijímanej a nikdo nechápal to rozhodnutí.

                      Pokud si dobře pamatuju, tak to bylo po tom, co začala stávka scénaristů, a později kolovaly zvěsti od nějakých insiderů, že šlo o odplatu ze strany Amazonu, protože tvůrci chtěli v rámci stávky lepší podmínky... 

                      Teoreticky to mohla převzít nějaká jiná streamovací služba, ale po dvou letech už se to asi nestane.

                • Reakce na příspěvek:

                  Tales from the Loop zní skvěle a nevěděl jsem o tom, takže díky

        • Nedělám si srandu, Devs je naprosto skvělá věc, podobně jako Annihilation taky od Garlanda. Ikdyž s Men a Civil War si vybral slabší chvilku.

          • Devs je pecka, ale zároveň to není dobrej tip pro mainstreamovýho diváka, kterej je zvyklej u seriálu úplně vypnout a sledovat ho na půl oka zatímco má v ruce telefon a scrolluje na tiktoku/redditu. U Devs je nutný poslouchat a aktivně přemýšlet, jinak si to vážně neužiješ.

            Annihilation bylo fajn, ta kniha byla lepší, ale zároveň oceňuju, že se do toho pustil, protože pochybuju, že by to někdo jinej byl vůbec schopnej takhle kreativně zfilmovat.

    • Hidden

      V tomhle duchu urcite postarsi Punisher s Jonem Bernthalem, jestli jsi nahodou nevidel. Zanrove malinko jinde, ale take pomerne spinave bych doporucil Reacher a nebo relativne starsi Warrior, zvlaste jestli jsi na filmy s Brucem Lee. Pripadne zanrove uplne jinde Mindhunter,  Bosch nebo Justified (ve kterem shodou okolnosti take hraje Walton Goggins a je tam skvely), ale taky fajn veci dospelejsiho razu.

      • Pokud by někdo chtěl něco špinavýho, drsnýho, k tomu s Waltonem Gogginsem a navíc ještě podle skutečných událostí, tak není nic lepšího než The Badge. 

      • Derp_1337

        Punisher, Reacher, Warrior, Mindhunter = super serialy.

        Justified, to vypadá zajímavě.

        • tak Justified (to puvodni, kde m.j. zacinal Walton Goggins aka Ghul) uz je klasika, takovej modernejsi western se serify a hillbillies.

          btw, kdysi davno jsem delal titule pro addic7ed


          • Derp_1337
            • Ne, web addic7ed kde jsou titulky k seriálům

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit