Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak snad to vyjde aspoň kolem těch vánoc. Tak holt v září aspoň ty Space Marine 2. A když to nevyjde ani o vánocích, tak snad vyjde aspon to KC:D 2 😀

  • Kdyby jen nevyšel v září, ale on nevyjde ani letos, to se vsadím s kýmkoliv. A nakonec dopadne jako většina donekonečna odkládaných přehypovanců.

  • KIMCID

    Kdo čekal něco jiného ať dá hlas

  • Izmæl

    Lepší odklad, než zažít další Cyberpunk (což samozřejmě neznamená, že to zaručí vyhlazený stav při vydání), ale oceňuji, že si dali extra čas na vytvoření tohohle videa, než jen obyč zprávy černý na bílém (:

    • Ehhhh...nebyl náhodou CP taky několikrát odložen ? Navíc hrál jsem ho relativně brzo po vydání na RTX3060 a nezaznamenal jsem žádné významné bugy. Horší je to za mě s plytkým obsahem CP, herně mě prostě naprosto neoslovil - příběh fantastický ale herní obsah recyklovaná nuda. Tuny ikonek na mapě vedoucích k téměř identickému obsahu.

      • tak zas nie kazd ymal 3060 a vyssie karty v dnoch ked CP vysiel...

        ale osobne by som povedal ze bol hratelny aj na starsom zeleze (podstatne starsom), ale osobne ma nenadchol v tej dobe. A vlastne ani teraz. Ako tak som to dohral par dni s5, ale z pribehu moc nemam kedze 3 roky to hrat s velkymi prestavkami v hrani. Mozno rat skusim PL ale to sa este uvidi.

        najvacsi hejt bol pre stav + stare konzoly, + pravdaze ani terajsie konzoly (samozrejme) nedokazu ponuknut to co PC verzie.

        s tym hernym obsahom sa da ale suhlasit, podobne veci boli aj vo Witcher 3 (priznajme si to ze velka cast questov tiez bola len pobij, vypal hniezdo a vesnicania sa vratia....). + recyklovane questy W3 vs CP2077 - pästne suboje? to fakt? vo W3 som to este dal, v CP 2077 ani nahodou... +"Cyberpsychousi" - sandevistan snad u kazdeho a to ich bolo kolko? 10+ alebo skor takmer 20? .... to iste dokola... podobne "policajne zasahy" - to iste dokola. a to este ani v patchi 2.11 su vozidla neovladatelne, ani ikonicke TURBO z trailerov, a nebodaj musis byt vo vane (akoze typ vozidla) v jednom queste, tak to je hruza na umretie. Este to sice kao tak zachranuju motorky ale fazicky model si robi co chce (raz but tak naburas ze vyletis z motorky, inokedy v VELMI podobnej situacii si na nej prilepeny... a to ze motorka zramuje 6kolesove auto a auto odleti je stale velmi realisticky zazitok... a takto by sa dalo pokracovat. Snad CP ORION bude odladenejsi a snad ponukne viacej hlbsich kyber implantatov. (v tomto smere je CP 2077 dost orezany, pritom tolko inspiracie brali aj z anime GITS z roku 1995 pripadne Akiry co je tusim rok 1988 - a polku toho co tieto anime ponukli uplne vynechali, to je velka skoda, vidim moznost aj pokroku v inspiracii inymi CP anime z 80/90.rokov, napr. Bubblegum Crisis aj ked niektore prvky by asi nesedeli s tou CP 2020)

      • Derp_1337

        Zkus CP2077 teď po vydání patche 2.11 a s DLC Phantom Liberty. Je to to dost odlišná hra, kdyby to takové bylo při vydání, tak super.

    • Veskoslav

      Když už ty srač*y ohledně CP přestanou....Například GTA IV i V měly mnohem ale mnohem horší start než CP a to jsem dokázal narozdíl od IV. dílu dohrát v týden vydání....

      • Gta IV a Gta V jsem kupoval v den vydani na xbox360 a absolutne bez problemu 💁‍♂️ cyberpunk na ps5 v dobe vydani mel bugy kvuli kterym byla hra nekdy opravdu rozbita 💁‍♂️ dneska je to uplne v pohode

        • Veskoslav

          GTA IV nešel kvůli Games for Windows a GTA V pro změnu kvůli Rocstar Clubu:) A u GTA IV pak byl nádherný bug, co defacto instantně zabíjel hlavní postavu.

        • Gta 4 release na PC nešel hrát kvuli games for windows 

      • Carnage666

        Ty srač*ky se týkají hlavně toho v jakém stavu to vyšlo na předchozí generaci konzolí.

      • Derp_1337

        Přesně. A Nejenom GTA4 (a GTA5) byl strašný bugfest. Podobné to třeba bylo s Battlefield 4, Assassins Creed Unity nebo Aliens: Colonial Marines. 

        A nebo legendární TES: Skyrim. Nekonečné množství MEME na různé bugy a nebo třeba mega bug, kdy v den vydání téměř polovina hráčů vytuhla na úvodní cutscéně, kde hráč jede na voze, a nemohla ve hře pokračovat ani po restartu. Bugthesda tehdy za každou cenu chtěla stihnout vydání na 11/11/2011 a vykašlala se na beta testing.

        Cyberpunk 2077 bohužel měl tu smůlu obrovského přehypování. Lidi očekávali sestup samotného Ježíše a ten nedostali. A tak to přehnali s hatem (a utkvělo to v paměti).

  • Moje předpověď je, že to bude velký špatný. A všichni to budou v recenzích omlouvat tím, že jsou to Ukrajinci a hra vznikala ve složitých podmínkách. A budou lítat devítky 🙂

    • Veskoslav

      Čísla do Sportky. Děkuji

      • Je docela rozdíl odhadovat kvalitu hry, u níž už je k dispozici gameplay, která se stále odkládá a jejíž předchozí díly nebyly žádný zázrak a uhodnout náhodně losovaná čísla ze 14 milionů možností.

        • Veskoslav

          Žádný zázrak? Hráč CoD?

        • yeniczek

          "jejíž předchozí díly nebyly žádný zázrak".... OK..? :D

  • Smegma

    To není špatný, vyhrál sem pětikilo 😃

    • Derp_1337

      To se s tebou vážně někdo vsadil? Po té hromadě odkladů absolutní většina hráčů nevěřila, že to vyjde v daném termínu. 😂

      • Smegma

        Ta sázka vznikla ještě před těmi odklady.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit