Mount & Blade II: Bannerlord vyplouvá na moře. Rozšíření War Sails dorazí koncem listopadu
-
Mám s tou hrou trochu problém. Není to taková závislost jako jednička. V podstatě čekám až budou odladěné mody na Středozem nebo WH a pak to znovu nainstaluju. Jinak mě to zatím moc nechytlo a ani nevím proč. Snad každá složka hry je oproti jedničce propracovanější, ale nějak se do toho nemůžu dostat.
-
-
Nějaké období jsem hrával M&B Warband a Viking conquest (nebo jak se jmenovala ta severská expanze), ale k dvojce jsem se nedokopal protože z videí mi přišlo že je to převážně spíš reskinovaný Warband a "zlí" jazykové to potom potvrdili - pro jistotu se proto zeptám: na kolik je to pravda? Má tohle pokračování nějaký opravdu unikátní obsah kvůli kterému se vyplatí Bannerlord koupit (lepší grafiku neřeším, jde mi o herní mechanismy především)?
-
-
Je to jak níže píše Hidden. Ta hra je čistý sandbox kde si příběh tvoris především v hlavě. Spousta mechanik je propracovanějších než ve warbandu, ale stále se ladí.
Většina módu je stále rozpracovaných, což je pro mě největší zklamání, protože kvůli nim jsem se na hru těšil.
Neřekl bych že jsou tam nové mechaniky, ale jen jdou více hloubky. Třeba systém perků, větší města i hrady, lepší obchod.... ale pořád je to takové neučesané. Asi mrkni na nějaká videa k tomu.
Včera jsem to znova nainstaloval tak uvidím kam se to po roce posunulo. Hlavně Old world mod.
-
-
Podle me je na zacatku nejdulezitejsi si stanovit ceho tak nejak chces dosahnout a udelat si vlastni story, protoze ta co tam je nestoji za rec. Pak je nejaka motivace hrat, protoze skoro vsechno ostatni je, podobne jako kampan, udelane jen tak nejak napul. Bohuzel dost pochybuju, ze by War Sails nejak zasadne vylepsilo i zakladni hru, byt by to bylo pekne, protoze za ty tri roky od vydani se zasadne nezlepsilo vubec nic. Snad Chronicles: Medieval dopadnou lepe.
-
-
No nevim, nejak si ty zminovane vychytavky nedokazu predstavit v souvislosti s tim, jak vypada soucasna hra. Ale tak, treba budu prijemne prekvapen.
-
vyzerá to zaujímavo. ďalšia hra, na ktorú pomaly dozrel čas a mal by som ju vyskúšať. vďaka za info