Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj, chci se zeptat: Hraju TDU2 na G25 a při nastavení CLUTCH+HSHIFT bych čekal, že auto při špatném spouštění spojky zdechne. Jde to někde v TDU2 nastavit? TDU1 tuto vychytávku mělo, a myslím že logicky
  • zdar chlapi, mám hru na pc bez netu, takze hraju jen offline. na zacatku sem vybral lanciu deltu, a vyhral ty 2 C4 pohary. pak sem si k lancii koupil jeste subaru impreza , koupil sem si jeste jeden barak, vyhral souboj a dostal to ruzovy auto, projel skoro celou ibizu, udelal par fotek ( ty za 5000, jak se jich ma udelat 20 po cele ibize) , ale nenaskoci mi zadny jiny zavod turnaj a tak, level mam 10, muzu uz i preletet na havai, ale proste nemam tam zadny otevreny zavod :( uz mi to docela vadi pac je to jinak paradni hra. Diky predem za rady ;)
    • Pan_Klobouk
      Co autoskoly? Mas udelanou tu pro SUV? Myslim, ze zavody mimo silnice jsou hned druhe v poradi, na levelu deset uz bys mel mit urcite pristup k terenakum i sportovnim autum... s mapou plnou zavodu.
  • Mám dotaz koupil jsem si auto a druhe jsem vyhral v souboji, a ted kdyz si chci poridit nove zbyva mi pouze koupit dum s vetsi garazi nebo prodat auto, potiz je v tom ze mohu prodat v autosalonu pouze mnou koupene auto. Nevíte nekdo ja bych se zbavil vyhraneho auta??? Predem dekuji
    • Pan_Klobouk
      Vyhrane auto vazne prodat nejde. Zatim ;) snad to vyresi patch. Jedina moznost je nechat ho valet u dealera a nebrat domu. Jenze i tam blokuje slot pro dalsi ojetinu. Nejlepsi tak mozna je vubec se do duel zavodu nehlasit a zadna auta nevyhravat.
      • Aha tak toho jsem se bal :( přesto dekuji za odpovedi
    • Toho auta se patrně nezbavíš... Já koupil auto, které mi zabralo místo v garáži a vyhrané auto se mi objevilo u dealera ojetých aut..., Zkus navštívit toho dealera.
  • Ja teda nevim ale me prijde ovladani v pohode. Paradoxne mi prijde hra az moc lehka. Ovladani mam preple na hardcore mod a hraju na klavesnici a presto davam kazdej zavod stylem start cil na prvnim miste. Kolega je na tom uplne stejne. Jen obcas v casovkach to zaskripe. Oproti bete tu posun urcite je. Je fajn ze kazdy auto ve hre se chova trosku jinak. Ale treba je to jen tim ze jsem si zvyknul...
  • Můžu se zeptat, jak to rozběhat přes volant? Mám volant s podporou Force Feedback, vše funkční, spustím hru, vypne mi to Force a při řízení mám obrovskou mrtvou zonu, kterou nemůžu vyladit, stejně jako nemůžu rozchodit Force. U všech jiných her mi to jede, jen u TDUček ne (i u TDU1). S tou mrtvou zónou to je nehratelný.. V menu mám „deadzone“ stažený na minimum, vybrace na maximum a ForceFeedback na High.. Díky za odpověď..
    • Já to rozjel v pohodě s G25. Rada ode mě je všemu dát unnasisted a pak navolit jedno po druhém, mě třeba dokud jsem toto neudělal tak auto stále couvalo. Co mě ale doslova sere tak je věc jako SPOJKA. Proboha jak mohli vynechat věc jako je START ENGINE, na co tam tedy ta spojka je když auto nemůže chcípnout? V TDU1 prostě špatné spouštění spojky=zdechnutí motoru, tady ne. A to jsem myslel že pokračování má být vždy lepší. VELKÉ ZKLAMÁNÍ. Pokud se pletu a někde jsem nastavení přehlédnul budu rád, když mi napovíte. Jinak tu hru někomu omlátím o hlavu. Jo a prosím na klávesnici takový hry nehrajte:)
    • Odpoved je nijak, se stejne flustrujicim zazitkem se take potykam + stovky dalsich, na foru TDU2 primo u Atari je spousta lidi s ruznymi volanty G27, G25, Porsche apod. a nikomu se nepodarilo volant bez problemu rozebehnout. Problem je ze vyvojari se zatrvrdili a rekli ze s volanty zadny problem nevidi a v pathi se tomu venovat nebudou, snad zmeni nazor. Atari ma s ovladanim svych zavodnich her problemy uz delsi dobu. Kazdopadne je to zatim vyhozenych 50 Euro. Uz nikdy vice.
      • krunoslav
        já rozběhl g27 úplně v klidu..ano trochu mrtvo uprostřed je, ale neni to až taková tragedie..ff mi jde úplně v pořádku..tu podporu právě už docela vyřešili, pokud teda člověk má originální updatovanou verzi:)
  • Risknul jsem to a hru si i přes rozporuplné komentáře koupil na steamu. Ovládání aut je v pohodě, jen je trochu citlivejší, takže hraní na klávesnici neni uplně OK - neměl jsem dobrý pocit z jízdy, ale zkoušel jsem to jen chvilku. Mám gamepad (s dvojicí analogových sticků) i volant, takže jsem klávesnici po zvědavostním oťukňutí opustil:-) Na instalování volantu jsem byl líný, přece jen je to arkáda, takže zapojuju gamepad :-) Trochu jsem si upravil citlivost v options a teď mi přijde ovládání +/- jako v TDU1. Jezdim na střední obtížnost (Sport). Nejvíc prostoru na zvládnutí auta je při průjezdu zatáčkou - správně ji prolétnout/driftnout, nebrzdit málo ani moc, brzo ani pozdě, v tom je to umění:-D
    Celkově mám ze hry dobrý pocit a baví mě, ale zároveň je tu pořád velký prostor pro vylepšení ... pro TDU3;-))
    Co trochu víc kazí dojem ze hry jsou občas nedostupné servery - třeba včera jsem se dostal do hry až po půlnoci (čekání jsem strávil u knížky:-) ). Mají nějaké "Issues", které snad brzo opraví, ale i přes to mám ze hry dobrý pocit. Neni nad to projíždět se po klikatých uličkách slunného ostrova a narazit třeba na šílence v SUV, který vás chce srazit ze silnice!:-D Najednou se klidná driftovací projížďka mění v honičku z filmu alá Bullet :-)
  • Čaute chtěl jsem se zeptat, čím se stahuje střecha pod jakým názvem to najdu předem dííík
    • Tušim že na numerickém padu zmáčkneš 4, ukáže se menu a jedna z voleb je stažení střechy.
  • Největší problém je klávesnice a z toho zmíněná frustrace a težší autoškola. Na klávesnici je to horší, u lepších aut který maj brutální výkon je největší problém dávkování plynu, klávesnice je prostě jen zapnuto nebo ne, to znamená plný plyn nebo ne, a to v zatáčkách nebo při rozjezdu prostě nejde ovládat aniž by si dostal smyk. A i rozjezd je někdy dost problematickej ...
  • ja uz sem ztratil caps lock jak sem nastvane mlatil do klavesnice :(
    • Pořiď si gamepad nebo volant a klávesnici si nech na psaní *3*
      • Lol nevim co se vam nelibi. Hrani zavodnich her na klavesnici je nejenze to nejhorsi co muzete udelat... Navic u toho ztratite nervy....
  • Tak uz mam neco najezdeno a musim rict ze jde o hodne zabavnou vec.

    SUV je nuda, nastesti vas hra vylozene nenuti je jezdit za kazdou cenu.
    Co mi dost vadi je ze njde skipnout spousta animaci s frikulinama :D, ze v zakladni verzi hry neni Lamborghini (doufam ze maji licenci a budoe neco ke stazeni..), omezena moznost custom nastaveni kontroleru (resp. zadna, je to prednastaveno) chvilemi si hra nerozumi s mym Logitech FX Xbox360 volantem.
    Ovladani je temer stejne jako u TDU 1 takze na volantu bez problemu, vraceni kamery v kokpitu myslim nejvic omezuje hrace na gamepadech kdy kdyz pustite stick a on se vrati do puvodni polohy tak stejne rychle cukne kamera.. Pri plynulem pohybu volantu je vse naprosto ok.
    Jinak doporucuju vsem SPORT rezim ovladani. Ten full automatic je plny asistu a auto se chova opravdu divne. Nebo pro ty hodne narocny hardcore, coz si ale myslim ze neni v TDU treba.. Jde preci jen stale o arkadu. Po spouste casu v TDU1 jsem po prepnuti na volant byl jako doma... Jsem slepej nebo nejde nastavit manualni spojka?
    Nicmene uz jen kvuli komunite hracu s gamepady by to meli vychytat. Trosku zavidim PC hracum kteri si muzou nastavit vyssi rozliseni a AA, coz konzole neumi a po graficke strance to neni perfektni, nicmene jako celek prozatim projeta Ibiza pusobi moc hezky.
    Skoda tech chybejicich licenci na urcity auta...
    • Manualni spojka ve hre je, defaultne na klavese C.
    • Pan_Klobouk
      Presne, ja jsem taky vcelku spokojenej. Necekal jsem zazraky (zvlast v dnesni dobe) a zatim si u TDU2 nemuzu moc stezovat. Rezim sport, ridim na X360 padu, pohled z narazniku (pohyb hlavy v kokpitu mi vadi) a frcim. Uvidime co dal, zatim jen vydelavam, nakupuju a delam licence. U par voleb mi to hlasilo, ze servery nejsou k dispozici. :) Na MP se ale chystam stejne az pozdeji, az budu mit s cim poradnym zavodit.
    • Jeste jsem zvedavy na multiplayerove challenge ktere nebyly vcera jeste dostupne.

      Doufam, ze bude dostatek klasickych MP p2p trati nebo i okruhu :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit