Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://aukro.cz/diablo-iii-ceska-krabicova-verze-i2388947906.html
  • Enclaw
    Cus, chtel sem se zeptat jaká bude taková normální cena Diabla 3 v českých eshopech? Co jsem viděl, tak dost obchodů má D3 za 1 199 Kč. Ale třeba tady na Games.cz je za vysokých 1449 Kč. Myslíte, že cena tady na games.cz půjde dolů? Chtěl bych podpořit tyhle stránky, ale tohle je docela velký rozdíl v ceně.
    • Já jsem si Diablo 3 už před - objednal za cca 999,- ďábelská cena i když obráceně. Je to skvělá hra, hrál jsem betu a SUPER!!! Doporučuji koupit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOUPIT!!!!!!!
      • Jo a já doporučuji ještě chvilku počkat a než to vyjde oficiálně, tak my piráti to budeme už dávno pařit HEHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Enclaw
          Asi si nepochopil, že tuhle hru si pirát nezahraje, prostě to nepůjde, ta hra běží skrze online Blizzardovské servery... Jistě, časem se budou emulovat, ale kvalita bude někde úplně jinde.. :)

          K těm předobjednávkám, vy si myslíte že vám dají Diablo III za 999 kč? To je trošku pod cenou, normálně vám oznámí změnu ceny, a zeptají se zda i tak produkt chcete nebo ne. Rozhodně ho nedostanete pod cenou ;)
          • Asi tak :) Měl jsem předobjednáno za 999 a pak najednou změna +250, ale že k tomu dostanu super úžasnou knížku za 1 Kč :) Tak jsem to zrušil, protože ač mám knížky rád, podobné "podvody" na zákazníka opravdu nemusím :)
  • cau vsichi, rad bych se zeptal ohledne Diabla 3, kde si muzu predobjednat tu Sberatelskou edici? rad bych ji daroval mladsimu brachovv ale nikde v eshopech ji nemuzu najit ani tady v eshopu games ani napriklad v xzone ani nikde jinde:/ ona se u nas oficialne prodavat nebude?:( ..myslel jsem ze bych ji koupil napr u xzone kde casto k velkym aaa hram dodelavaji i cestinu ale bohuzel s D3 to tak asi nebude skoda. Jinak kdyby nekdo vedel kde se da sberatelska edice poridit prosim dejte sem link diky.
    • Dala se koupit v Game ale tam už je nějakou chvíli beznadějně vyprodána...

      http://www.jrc.cz/hra_pc_diablo_3_collectors_edition
    • zdenek.sipek
      tak link je zde na xzone ale ted uz je podle mne pozde

      http://xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2964&a_aid=080628
      • @zdenek: ahoj,diky za link to vypada presne tak jak sem chtel,a zrovna primo i od xzone kteri casto delaji cestiny pro hodne chtene hry. jen se chci zeptat ten link na to diablo 3 ultimate collection je uplne stejna jako to sberatelska edice neboli je to jen hra se slovv nebo je tam nejaky rozdil? a divne take je ze kdyz jsem se snazil najit normalne na strankach xzone jako takovych hru diablo 3 ve sberatelske edici tak mi to zadnou nenaslo.zvlastni.a pritom ten vas link funguje a hodime primo i na tu ver d3. Myslite ze kdyz si to na te strance hodim do kosiku a obj ze to prijde aby stim nebyli zadne problemy protoze normalne uz na xzone neni tahle verze (ale je pravda ze na ty strance co si mi poslal link nic otom ze se nemuze uz obj snad neni takze by to melo snad jit..asi jim v po callnu a zeptam se na to snad to jeste pujde objednat uvidime).
        • zdenek.sipek
          ultimate = sběratelská - žádný rozdíl
          s tím odkazem se to má tak - na xzone sběratelskou oznámili nějak okolo vánoc a jimi uváděný počet byl rozebrán do 20 minut, takže pak už se ten link nezobrazoval v nabídce a kdo jej měl uložen, tak tam byla poznámka, že hra byla vyprodána. Ale teď v poslední době bylo něco na foru, že xzone vlastně neví kolik kusů dostane a tak prostě co přijde, to dodá podle data objednání - a na tom linku už to jde znovu objednat. Já už mám objednanou klasickou verzi a už neplánuji dělat nějaké čachry - D1, D2 mám, lebka s fleškou mi připadá děsně kýčovitá, in game bonusy jsou nezajímavé - zbývá ta art kniha, soundtrack a to blue ray - holt oželím to, ale za ty cca 1800 navíc mi to zas nestojí

          PS: tak objednat to nejde - jen zmizel ten nápis, že je to vyprodáno - teď jsem to zkoušel :)
  • No to som teda zvedavy ci to nebude len vylepsena dvojka. http://blog.horehron.sk/zaujimavosti/diablo-iii-oficialny-datum-vydania-15-5-2012
    • 12345678900123456789
      bude a tak je to jedinne spravne *16* *16* *16*
  • naaahodou neviete nieco o edicii pre MAC? lebo neche sa mi instalovat okna a zaprasit si tak MAC :)
    • kaliamiry
      Měla by vyjít zároveň s Win verzí, tudíž 15.května. Težko ale někde u nás seženeš krabicovou verzi, budeš si muset vystačit s digitálem. A na blbce co ti klikaj mínusi jenom proto, že máš Mac, se vykašli:).
  • LEAH bude DIABLO !!!! (Problem :D)
  • zdenek.sipek
    vyjde to 35.května :)
  • Mno asi se rad podivam, jak dokazali zjednodusit uz tak jednoduche hry, jake byli diablo jedna a dva. Verim jim, ze se toho ujali jak "nejlepe" jen mohli.
  • Ak to zoberiem podľa Starcraftu, pri jednotke som strávil desiatky ak nie stovky hodín. Starcraft 2 ma ale nezaujal. Pri Diable 1 a 2 som strávil taktiež desiatky, ak nie stovky hodín. Len mám obavu, že Diablo 3 ma tiež nezaujme...
    • desiatky ak nie stovky? tak to si to poriadne ani nehral. a co si cakal ze ta sc2 chyti rovnako ako sc? 10+ rokov neskor? to tak bohuzial nechodi. nostalgia je krasna vec ale muti ti zrakom. nesmies pristupovat k hram tak a cakat ze ta chytia rovnako ako pred 15 rokmi.
      • ja s tým ovšem problém nemám, nesúď mňa podľa seba, OK?
  • Nejlepší hra všech dob přichází. Smrtelníci, třeste se.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit