Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cim dal tim vice to zacina pripominat The Thing, nemyslite? :)
  • Jenom trochu postřehu...chápu, že je planeta zamrzlá ale mít přes skafandr hozenej kus hadru...to je trochu 3,14čovina...když se v klidu v tom promenádovali ve vesmíru kde je nějakých - 260°C a na planetě si přes sebe hodí kožich aby nenastiydnul?
    • Jde o styl,to nevíš? *1*
      • Tak napadlo mne to...ale nechtěl jsem uvěřit že, uprostřed boje o život s ufonama-slizem-mutantama nebo bůh ví čim bude Issac řešit takovou "důležitou" věc...ale asi to bude pravda...protože jinej důvod k tomu mít kožíšek nebude )))
  • To je skvělý aspoň se nebudu bát že bych to jinak ani nehrál *1*
  • KokyMetalGear
    takže to znamená, že se mi při hraní singlu tam bude ten vojáček motat pod nohama jako v RE5?? Bože, právě jsem ztratil iluze o hororové atmosféře, která tam ještě zbyla. *7*
  • Da se nekde dohledat nejaka zminka o tom,jak bude resena moznost hrat SP?
    Tedy jestli Co-op bude samostatna dejova linka ala portal 2,nebo ma hrac pouze moznost hrat bud s AI (SP) nebo s jinym hracem (MP) ?
    Co-op muze byt fajn,ale tezko od toho ocekavat atmosferu ala prvni dil,kdyz tam s vama bude pobihat nekdo dalsi.
  • Zdravím!
    Mám rád hororové hry typu RE,SH, bavilo mě Call of Cthulhu:DCotE, Penumbra a rád bych zkusil nějaký další horor.
    Problém je, že jich zas tak moc není, takže by mě zajímalo, jestli je Dead Space dobrý horor, nebo je to jen střílečka, která si na horor (neúspěšně) hraje (hraje-li si uspěšně, bude mi to i stačit).
    Taky jsem slyšel, že je to peek-a-boo horror (bafací a ne atmosferický), což by mě taky mohlo odradit, je-li toho přemršel a nehraje-li to na nic jiného než na: Tady máš temnou místnost a očekávej monstrózní výkřik o hlasitosti 10x vyšší než zbytek hry za 3,2,1... Takové hry nejsou horor, ale S to the H to the I to the T.
    Jakékoliv další náměty pro dobré hororové hry jsou výtány (Amnesii a Stalkera nechci, nic příliš starého též ne, neboť ačkoliv na grafiku nekoukám, co je moc, to je příliš).
    • Ahoj,
      kup si humblebundle.com a mimo jiné máš tam Amnesia :) Což je dle všeho slušný hororík.
    • DS serie jsou hororove hry , oba dily jsou hororove , jednicka ale o chlup vice nez dvojka , ta je vice akcni i kdyz minimalne hororovou atmosferu ma porad.Obe hry jsou spise lekaci a panuje ve hre urcite napeti , neceke ale penumbru ci amnesii to jsou opravdu asi nejhororovejsi hry vubec a na to si dead space hry fakt nehraji :-).no podobne jako dead space pak uz asi jen ze strilecek metro 2033 , serie fear krom tretiho dilu.ale co chci zminit je hra Condemned criminal origins , jednoznacne jedna z nejhororovejsich FPS vubec,aspon pro me.(lekacky i atmosfera ktera se da krajet)
    • Pokud te bavila Penumbra,tak potom nechapu proc odmitas Amnesii,kdyz je to od stejnych tvurcu a ve velmi podobnem duchu.
      Stejne tak Stalkera bych urcite doporucil,ale kdyz nechces,tak ok.
      Jinak co se DS tyce,tak prvni dil ma celkem slusnou hororovou atmosferu(i kdyz to mozna sazi trochu vice na lekacky),ale necekej od toho druhou penumbru.
      A druhy dil DS uz moc te hororove atmosfery nema,je to vice akcne ladena hra.
      Snad jeste prvni FEAR,ale to je spise postavene na lekackach nez na atmosfere.
      • Jj Stalker je nej survival horror, co jsem kdy hrál, jestě tedka si vzpomínam na bloudění v podzemních laboratořích... Brrrrrr.

        Pak jestě condemned:criminal origins(jestli se to tak píše)
    • 1. díl by mohl bavit...i když se to pak zvrhává spíše v "zabí všechno co je okolo tebe"...nicméně IShimura si udržuje takovou nějakouc atmosféru...já osobně bych doporučil ještě Alan Wake, to mne hodně bavilo, Bioashock (?) mne napadají spíše starší hry...
      • Alana mám moc rád, ale American's Nightmare mě docela zklamal, Bioshock už mám přehrátý, i B2.
        to hh: Protože jsem viděl skoro celej gameplay když to hrál bratr, takže nemám potřebu. Stalkera mám na počítači, ale nechce se mi to instalovat, protože bych dle všeho musel natahat mody a na to teď nemám chuť.
        to čaky: metro už jsem přehrál a před vydáním Last Light si to chci přehrát znovu. To má ovšem ještě svůj čas. Condemned jsem skoro celý viděl na Streamu, takže hrát to je zbytečné. Ale mohl bych zkusit druhý díl.
        • Na PC condemned 2 neni.
        • No ono je trosku rozdil neco videt a pak to treba za rok hrat :-) pamatovat si z toho asi moc nebudes , jeste kdyz nahodis sluchatka tak si myslim ze o zabavu bude postarano.
  • fallkenow
    Coop vítám, screeny vypadaj zajímavě i když trošku jako Lost planet ( což by ukončilo moje sny o dalším kvalitním dílu DS ), ale věřim, že hra to bude opět nadstandartně atmosférická *16*
    • Coop nebo ne-Coop! To je fuk! Prvně bych tu očekávanou nadstartní atmosféru oťukal v singlu!
      Spíš čekám jak hodlají vývojaří ukázat, jak se tou atmosférou prostřílet, prolítat, prořezat, probouchat ..... !
      Nebudu zastírat, že oba předchozí díly mě dostatečně zabavily! Ale to lítání v nulový gravitaci v DS2 bylo výborné! Až na ty pohyby! Jak jsem se někde dočetl (pravděpodobně na games.cz *15*) má tam být nějaký cover systém! Takže to nahrává atmosféře a AI nepřátelům! Takže teď se ukažte vývojáři!!! *5*
  • samotného by mě to asi nebavilo, ale ve dvou bych to zkusil
  • h0p3
    a víte, že ten co-op nemusíte hrát ?! (singl tam porád bude)
    • Záleží, jestli to vyřeší jako Portal 2, to by bylo dobrý. Nebo jako Red Alert 3, to by bylo špatný.
      • Veskoslav
        RA 3 jsem vždycky zničil svého spojence:-D Nebavilo mě to s ním. S kamarádem snad jednou, ale taky to nebylo ono. Tak uvidíme, jak to dopadne tady. Takový cop v Rayman Origins je lepší než to hrát sám.
  • Prosím néé, proč musí do takových her cpát koop a nebo multiplayer? Tímto bude pro mě Dead Space 3 pohřbenej. Vždyť to bylo založeno na tom, že se člověk sám prodírá šachtama a čeká co na něj kde vybafne.. Nic, asi si rozehraju znovu jedničku, abych se uklidnil :-)
    • tahle hra se podobá serii fear tam kam směřuje, už dvojka byla víc akční stejně jako druhý díl fearu. A pokud bude kooperace fungovat stejně jako ve fear 3 tak se tomu nebráním, když jsem to hrál sám tak mě to samotného nebavilo ale když jsme to hráli dva tak už to byla úplně jiná hra a těch možností co jste si mohli s lidma provádět.
    • rozhodne v coop nic zle nevidim...nechces nehraj coop...ale ja si rad zahram hry s kamaratmi :)
    • Nikdo tě nenutí hrát to v co-op. Singl stále funguje a jestli chceš pohřbít hru kvůli možnosti, kterou nemusíš využívat tak..... *facepalm*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit