Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Masa-san
    vy jste si to tu pekne rozdali hoši .... že vy se nikdy nepoučíte ani jeden z vás.
    Všichni svádějí nízký prodej PC her na piráty, ale PC hráči si stěžují dnes a denně na zhoršenou kvalitu her, tak nebude asi chyba jenv PC hráči, že ? atd atd

    konzole Jsou jen a pouze na sedni a hraj, nic zdlouhavého nebo extra náročného a moc tlačítek by bylo příliš pro frustrované teenagery, kteří mají být hlavní zákaznici nebo co to ten dnešní herní marketing řiká. atd atd

    Dnešní hry tvoří kompromis mezi těmito dvěma sférami a když se k jedné přikloní více, na té druhé se ozve brekot.

    Pravdu mají obě strany a zároveň žádná protože všichni odmítáte uznat, že někomu se muže líbit/vyhovovat i něco jiného než vám.

    Tak a ted mi můžete jak PC tak Konzoláci narvat mínusy, aby jste ukázali jaký jste charakteři panové a dámy :P
    • o čem jiným by asi hraní mělo být než o sedni a hraj. To smě opravdu pobavil.
      • Masa-san
        Doplň si pro sebe do toho "atd atd" co ti vyhovuje, pokud se ti nelibí to, co jsem použil já, protože to stejně není ta důležitá část mého příspěvku *2*
    • Masa-san
      add) omlouvam se že píšu mimo téma.. ale lidi trochu se vzpamatujte !
  • Nemuzu si pomoct, ale prijde mi, ze je to tady sami deb*l a b*becek, akorat tamdle je vyjimka, tam jsou dva b*beckove vedle sebe :-).

    Copak neumite cist? Nebudete platit za standardni zabezpeceni, ale za specialni zabezpeceni navic. Toto zabezpeceni navic nema zabranit pruniku, ale minimalizovat zpusobene skody. Mimo jine a predevsim pojistenim proti zpusobenym skodam az do vyse 1 milionu dolaru.

    Toto pojisteni jiste nebude levne (zkuste si takto pojistit pc) a je dobre, ze neni povinne, a nemusime ho vsichni at primo nebo neprimo platit. Ja platim na PSN kupony a skoda me zpusobena muze cinit maximalne nekolik stovek korun vycerpanim meho kreditu. Placeni toho pojisteni by me stalo vic, pro me je prinosnejsi to riziko podstoupit.
  • Platit za ocrhanu?:DDD nějak mi to připomíná starý mafiánský filmy
  • Upřímně hodně mě rozesmívá, že u článku o PS3 OCHRANĚ najdu komentáře PCckářů jak je sere, že existují konzole *7* Docela mi přijde, že jste trošku ubozí *4* a není to závist??? *7* *5* *5* *5*
    • Prosimtě přestaňte brečet už :D :D, kvůli těm vašem zkurvenejm konzolím musíme my PCčkáři trpět protože ty vaše pomalý konzole ten pokrok v grafice atd. neutáhnou, tím pádem všecko vypadá furt stejně..
      • Anonym je buzna, která probrečí celí den u PC a brzdí vývoj her. *1*
        • Nevím čím bych měl brzdit vývoj her, já jsem výkonově připravenej na všechno, jen čekám jestli se ta scéna vzpamatuje nebo budeme muset čekat na vydání nějaký vaší novější a výkonnější konzole :)
        • Neber mu jeho radost cpát se do diskuzí kde nemá co dělat. Holt je to celý jeho život a nic jiného nemá.
          • Diskuze k PlayStation Network, ale je tu víc PCčkářů než konzolistů, ono to bude asi tím že mají na PC PlayStation Notwork a hold si to spletli. *1*
            • ach jo, když už bejt nutně vtipnej, tak aspoň nekraď cizí hlášky, namáhej mozek a vymysli něco svýho, to už to tvoje nadávání do teploušů bylo možná kromě větší ubohosti o něco vtipnější.
      • Chudáčku ty trpíš? No hlavně neplakej. Víš on má pravdu a ty jsi toho důkazem. Kdyby byl PC trh větší a víc se tam prodávalo dělali by se pro vás i lepší hry takže hledej vinu ve vlastních řadách moulo.
        • Já si myslim že PC trh je velkej dost, to že přibejvá lam který uměj akorát zmáčknout tlačítko a vložit disk s hrou to je jiná věc. Tak k čemu mám dvě GTX 590 když se grafika zastavila v době vydání Xboxu 360 a PS3??? Proč máme GTA 4 bez antialiasingu?? protože ty vaše posraný konzole ho neuměj!
          • Chlapče tohle prostě nevyhraješ jsi a budeš až na druhém místě tak si to hezky užij. O těch lamách raději pomlč nezapomínej že většina konzolistů přišla z toho tvého skvělého PC proč asi?
          • Jde o to kolik PC hráčů hry kupuje... Hry na PC jsou levnější ale i přes to se pirátí jak o život. Osobně podporuji PC hry tím, že je kupuji za původní cenu (nemám rád různé top seller edice) a hry na konzole jen z Aukra. Nemám jediného známého, který vlastní PC a hraje hry co by si nějakou koupil. Vysypat za PC 20.000 není problém ale dát ještě něco za hry už je moc? Nechápu... Naopak ti, co mají PS3 všechny hry kupují (je fakt že jim nic jiného nezbývá). A teď se na to zkuste podívat očima lidí, kteří chtějí za svoji práci zaplatit. Která platforma pro vás bude lákavější?
            • Tak jasně že se pirátí, ale každou DOBROU hru jsem si koupil. Vývojáři jako Valve si ty peníze prostě zaslouží. Ale sorry, 8 z 10ti vydanejch her je tak nehorázná sr*čka která nikoho nemůže bavit, že si ťukám na čelo jak si vůbec tohle můžou dovolit vydat. Za to prostě ty peníze dávat nebudu.
    • Je to závist. *1*
      • rozhodně vám máme co závidět tolik legrace se neužije ani v cirkuse - PSN je hotový bordel na kolečkách ještě že nejsem účastníkem zase nemusím mít všechno - jeden zahraniční článek z dneška: http://www.fudzilla.com/home/item/22654-hackers-plan-3rd-sony-attack
        hm se to špatně zalamuje: "Hackers plan 3rd Sony attack"
        • Jasně bordel který do teď skvěle fungoval. To se to plive a zapomíná.
  • Já to psal obecně a lehce s nadsázkou. Nevztahuji to na konzole, protože konzoli nemám.

    Podle mě by měly být manitnely ochrany zakotveny v podmínkách používání, což by mělo být součástí krabice při koupi. Případně by měly být k dispozici při aktivaci služby. A Sony by podrobnosti o rozsahu ochrany měla vydávat na požádání.

    Pokud bych já osobně něco takového od nich nedostal, tak to vracím do obchodu a nechci to. Podle mě tu spekulujem zbytečně. Důležité je, co mají konzolisti v ruce oficiálně a jakou ochranu Sony garantuje.
    • Ono ale nic takového v podmínkách neni, konzolisti ať mě opraví. Pokud ale mají v podmínkách, že nenesou žádnou odpovědnost za ochranu údajů a že je chránit nebudou, tak může takovu konzoli s takovu podmínkou prodávat jen id*ot a koupit to může tuplovanej id*ot.

      Na podmínky ve smlouvě, licenci apod. ale v těhlech případech se*e pes, neleze se zříci odpovědnosti a povinnosti za ochranu dat nějakou takovu blbostí v nějaký smlouvě, to prostě nejde, to jde proti zákonům.

      Nevim jak ty, ale já když někomu nuceně svěřuju údaje (úřady, nemocnice, atd.) nebo je svěřuji dorovolně (např. konzole, banka atd.) tak očekávám nějaký standard ochrany a zabezpečení a ne že na to budou házet bobek a za pořádný zabezpečení si budu muset připlatit přičemž tě o tom ani neinformují když daný produkt pořizuješ.

      P.S. - může mi někdo z redakce vysvětlit proč mi cenzurujete a nenecháte odeslat slovo idi*t zatímco dole se vesele nadává do kur*ev a mr*ek úplně bez cenzury? to je to zase za pakárnu?
    • Sry, tohle byla reakce na debatu se Stan/em, proto je to vytrženo z kontextu.
  • skaven123
    ...a PS skari budu nadseni a zacnu platit za to co doteraz bolo zadarmo...
    *2*

    kto chce kam, pomozme mu tam *12*
  • Jen tak mezi náma, ale vývoj her na PC nezpomalují konzole, ale PC *5* Jou, kdybysme my PC anti CoD HC úber playerzz kupovali hry místo stahování, vyvíjeli by primárně na PC a museli by se přizpůsobovat konzole aby z toho byl profit, takhle budeme dělat pirátský ocásky my na PC, jou *5* Prostě se to tvůrcům nevyplatí jít pěkně s PC, raději si pořádně vydělají na konzolích a na PC nám to vydají jen tak, abysme neplakali pořád na games.cz *1*
    • presne tak uz to nekdo zminoval v nejake diskuzi o konzolich. Clovek chce proste prijti domu a bavit se(ne ja abysme si rozumeli ja sem pc az do morku kosti a bavi me si s tim hrat). Proste vezmou placku jebnou ji do konzole a hned jede hra. Zadne vybirani adresaru nic proste jen mackas nejake polozky z nabidky. A to je ten duvod proc sou konzole oblibene neb sou temer bez udrzbove narozdil od pc. Jinak ja treba hry ktere opravdu hraji uz delsi dobu kupuju potiz v nimam v tom ze je tak asi 5-7 her rocne ktere za to stoji :/. Tento rok je ultra slaby uz tu mame skoro pul rok a jedine co sem letos poridil je shift2 a ted cekam na zaklince 2 to sem rovnou vzal sberatelskou.
      • takze si pcckar ne? my na konzole mame tenhle rok kvalitni az az nevim co driv koupit.. :) jinak ja hral cca 6let na pc a jako linej si prijdu uplne stejne ted kdyz hraju na konzoli akorat s lepsim pocitem ze hry uz "nekradu" ale kupuju opravdu jen pro mne ty kvalitni kousky ktery me bavi a vydrzi mi celkem dlouho...
        • ale to bude asi i tim ze jsem trosku zestarl a pc ted beru spis jen jako pracovni stroj.. a jak pisete ke konzoli prijdu zapnu a hraju..
    • Není to pravda. Západní země jako Německo, Anglie, USA atd mají velice línou a počítačově negramotnou populaci. Pokud se podíváš po obchodech na západě, většina regálů je pro konzole, protože lidi jsou prostě líní něco nainstalovat, nastavit a přečíst si aspoň min. požadavky. Konzole jsou blbuvzdorné a nenáročné. Proto se rozmáhají, protože světová populace hloupne a je čím dál línější.
      • Precti si: http://spokojeny.blogspot.com/2011/05/konzole-kazi-pc-hry.html
      • Školácká chyba, to, že už nežijeme jen tvrdou manuální prací neznamená, že je populace hloupější, naopak, populace je gramotnější a vzdělanější díky přístupnému školství i informacím heleď :) Hraní na konzoli z lidí blbce neudělá, takže rovnice konzolista = blbeček -- PC hráč = inteligentní a rozumný hráč logických her, je dost špatná, stačí se podívat tady do diskuzí... :D Je to jen nějakej haterskej trend. A línej je ten, co sedí u PC a hraje stejně, jako ten co sedí na křesle a hraje na PC :D
        • I když vlastně pochopil jsem to trochu špatně, takže se předem omlouvám, s tou leností máš vlastně pravdu, jak tu zmínil podemnou, hodit placku a jet je vážně jednodušší takže o té lenosti a pohodlnosti to bude určitě - promiň, máš pravdu, červenáme se.. :[ :D
  • no, ja spis slysel ze jim to chteji znova sejmout :)
  • Cajk
    Panebože, zakázat diskuze pod těmahle článkama.. Upřímně, všechno už bylo řečeno, nic se měnit nebude. Lidi co chtěj konzoli si koupěj konzoli, zaplatěj vývojářům prachy, co za ty hry chtěj a NIC se kur*a nezmění.. Zlatý časy PC hraní jsou pryč, teď všechno řídí už marketing a ten reaguje na toho, kdo mu za produkt zaplatí víc - a to jsou konzolisté. Občas mám fakt pocit, že sem choděj jen malý děti.
    • Mamiiii on rekl ku*va!!!
  • Že vás to furt baví. PC nebo konzole. Holt někdo má konzoli a někdo má PC. Vše má své plusy i mínusy. A i když jsem zapřísáhlý PCčkář, už mě ty kecy na téma čí bábovička je lepší neberou.

    Mě konzole nevadí, vadí mi jen penetrace odporného contentu a herních mechanik z konzolí na PC. Jinak je mi to ukradené. Pro mě stejně bude PC primárně pracovní nástroj než hračka. A to i když mám spíše herní komp než psací stroj s monitorem.
    • Velmi dobre shrnuto... souhlasim i za me.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit