Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je nějak v demokratickém, svobodném, právním a prosperujícím státě špatně ne ???

    Už nastal čas, měli jste na to 23 let
  • Pozavírat všech 2000 účastníků. Beztak to jsou hajzlíci pražští, zbohatlíci a kapitalisti a určitě co druhý je zloděj. Hanba separátnímu státu PRAHA.
    • Co jsi ty za debílka,to se hned tak nevidí.Co ti je po jízdě na kolech ve městě,kde nenajdeš nai záchod holinko *1*
  • Tak jsem zvědavý, zda se HRABOSZ od loňska civilizoval, nebo zda zase bude prudit až dostane na budku jako loni. *3*
    • P.S. Když chtějí kolečkáři od Prahy ohleduplnost, ať laskavě nejezdějí po chodnících. Jenom od loňské cyklojízdy mě několik bezohledných sobeckých *12* pumpiček na chodníku málem přizabilo *10* *16* . Být *12* jako někteří z nich, dostali by Hraboszovu medicínu (loni, než ji ochutnal sám = dostal přes držku, tak tam vytřel asfalt s nějakým slušně oblečeným pánem)...
  • Ale za mnohem pravděpodobnější motiv změny daňového zákona považuje církevní restituce. „Teď nás čeká největší přeskupování vlastnických práv po roce 1989, respektive po ukončení privatizací. Církve nabydou zpátky své nemovité majetky a když nebudou mít sílu nebo schopnosti se o ně starat, tak se je budou snažit prodat. A pochopitelně je v jejich zájmu, aby neplatily daň z převodu,“ Ministerstvo financí jde na ruku církvím.( ZLOČINEC KALOUSEK a SCVARZENEGEEERRRR!!!!!!!!!!!)
    Takže pokud někdo může takovému zákonu aplaudovat, tak to jsou církve, které se budou snažit prodat své snadno nabyté majetky podle zákona o majetkovém narovnání s církvemi. A já jsem absolutně v šoku z toho, že na to téměř nikdo v médiích neupozorňuje.
    ................................................

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit