Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj, máte se? Mluví se o tom, že vznikla ojedinělá metoda, jak vydělat peníze - velice snadná na pochopení... Já si takto přivydělávám již od května a nemám slov, jak snadné to je. Nad poměry si díky tomu sice zatím nežiju, ale dokud můžu, tak si tu chvilku na sebrání volných zlaťáků najdu. Kdyžtak mrkněte na http://www.Cerna-Cervena.cz/?s=t2
  • Zajímavý nadpis.Copak Čína žije ve skleníku? Když to čtu tak je jasný,že Čína proti tomu něco dělá.A co ostatní svět? Opět musím připomenout,že záleží na systému a tím myslím,že kapitalismus vykořisťuje třeba nerostné bohatsví zemí ale o lidi se nestará.Jedná se hlavně o vzdělání!!! Je známo,že se vzrůstajícím vzděláním klesá porodnost! A co muslimské země?
    Zase systém! Bohatí si musí uvědomit,že ze země neutečou a příroda si poradí a zlikviduje lidstvo jako druh !?!? Snažil jsem se to psát ve zkratce ale tak nějak.
    • V Číně ale není žádný kapitalismus.!!!!!!! Tam se pouze kapitalisticko-socialisticky pracuje a jinak tam mají cenzurovaný internet, nic protisocialistického se nesmí vysílat a lidi makají jako šrouby za 2 dolary na den !!! Proto nám Čína likviduje trhy....!!! Dále drancuje ropu v Africe, kde výměnou za stavbu nové silnice černouškům zkupují pozemky "nasáklé" ropou....A takto postupně vysává značné množství nerostného bohatství z větší části Čína!!!
    • to sou zase kecy, v čínských velkých městech není vidět pomalu na 300 metrů a není to jenom autama, v číně se na nějaké zdraví kašle. Stejně tak i nerostné bohatství berou jak se dá.
  • A je to tady. Nejdřív honí ekonomiku a když se dusí ve zplodinách, tak se musí pokorně vrátit k velocipédům...To prostě nemůže planeta dlouhodobě utáhnout, drancování přírodních zdrojů na úkor přírody..Pak se to projeví v dlouhodobých klimatických změnách, nynějších záplavách, protože je známo, že Čína na ochranu životního prostředí vůbec nedbá a jenom drancuje nerostné bohatství. To je jenom důsledek toho, jak jim to příroda vrací *7* *9* *13*
  • Měli by hlavně snížit porodnost a to společně s Indií a ustálit počet obyvatel svých zemí na cca polovině současného stavu. Pak by se žilo lépe jim i celému světu.
    • Pokud to nevíte, tak moudrá KS Číny uplatňuje už možná 3 desetiletí politiku jednoho dítěte a tím uchránila svět před přelidněním a válkami. Ostatním zemím se to už tak nedaří(Indie). Nejtrapnější na tom je, že blbečci, kteří si nevidí na špičku nosu (antikomunisté) Čínu při každé příležitosti za to kitizují přes t.zv- lidská práva. Zajímalo by mě, co by dělali, pokud by došlo k opravdovému přelidnění a ti hladoví si k nim přišli vzít potraviny apod...Ale někdy zášť přebije zdravý rozum!
      • čína v tomhle ohledu dělá dobře. akorát pak budou mít problém živit starší generaci, což čína zatím moc neřeší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit