Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě Alpy taky táhnou, ale nevím, jak je to tam se stanováním. Nikam jinam než pod stan manžela nedostanu, ten se do toho úplně zamiloval a řekl, že když máme stan , tak nebude utrácet peníze na víc za chatu nebo penzion :-D . Je mu jedno kam pojedeme, ale stan je podmínkou.

  • milacekpublika

    My letos taky uvažujeme nad Alpami, ale těžko říct, jestli to stihneme. Ale možná by bylo Rakousko hezké i v létě? Naše cestovní pojišťovna nám ale vždycky dá rady a tipy, podle kterých se pak řídíme a vždycky jsme byli spokojení. Tak uvidíme. Ono by se to Rakousko dalo vlastně spojit i s dalšími státy. Na dva dny třeba do Švýcarska nebo přejet na sever Itálie. Jezdíme karavanem, tak to určitě nebude problém. ;-) 

  • Také bychom se chtěli letos někam podívat na hory třeba, ale zatím vůbec nevíme jak to celé bude :) Naštěstí třeba existují stránky jako je například tato, kde se můžete dozvědět veliké množství různých informací, které se třeba často ani na jiných stránkách nedozvíte :) Mějte se krásně a přeji hezký zbytek dne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit