Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to my si ty levné nákupy dopřáváme docela dost často a to vlastně jen díky této stránce zde, kde je většinou hodně velké množství různých slev a slevových letáků, takže určitě doporučuji mrknout, protože rozhodně neprohloupíte :) Mějte se fanfárově a přeji moc příjemnou neděli. Ivan Navrátil z Prahy.

  • To my už se za levnými nákupy asi nikam honit nebudeme. Stačí, když znáte nějaké zajímavé fígle na to, jak nakoupit levně i u nás v ČR a nemusíte se za levným nikam tahat :-) Třeba takový onlinesekac je naprosto živoucím důkazem těchto levných nákupu!

  • Naopak, pokud míříte například na Mallorcu, Ibizu, Kanárské ostrovy, Egypta, Tuniska, nebo jinam k moři či za exotikou, doporučuji last minute nabídky z Lastminuter.cz. Ceny jsou zde opravdu parádní, jak pro krátkodobé pobyty, tak pro delší dovolené po celém světě. 

    Například minulý rok jsme si z rodinou užili týdenní dovolenou v Egyptě u Rudého moře za 6 990 Kč za osobu. Nejlepší ceny jsou vždy tak 4 až 2 dny před odletem.

  • Dobrý den, celý den. Mám pro Vás tip, je to zajímavá možnost přivýdělku, vhodná pro lidi, co jsou doma :-) Sama si takto vydělávám už od května a dost mě to nadchlo :) Stamiliony tím nevydělám, ale i tak, dokud můžu, tak se mi hodí každá snadno vydělaná kačka.. Píše o tom na http://www.Cerna-Cervena.cz/?s=t2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit