Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • drahé love kuchaři? u nás zajdem do romské čtvrti a zmizí i peněženka a máme i nůž v žebrech. A TO SE VYPLATÍ. teď v akci ---"dva v jednom" jinak postrádám informaci jak tu rybu usmrcují. pokud kvůli kulinářskému potěšení ji rozřezávají zaživa, což ryba cítí bolest, tak potom přeju kuchaři i hostovi podobnou smrt. oko za oko.....
  • Tuto jedovatou rybu použil i "poručík Columbo", Peter Falk v příběhu " Smrt ve sklence vína", kde pomocí kapky rybího jedu usmrtil restaurační kritik italského restauratéra, který mu již nechtěl platit "výpalné" za dobré hodnocení jeho restaurace. A nakonec se pokusil týmž jedem zabít i samotného Columba, ale nevšiml si, že mu Columbo vyměnil skleničky...Já se divím, že někdo takhle riskuje. No lidé už jsou takoví, paraglaiding, závody motocyklů i formule - prostě adrenalin chce své. Já to tedy raději nezkouším ani s houbami, které bezpečně neznám..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit