Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bože, my jsme národ. Všude na západ od naší hranice jsou čínské a vietnamské čtvrti, obohacují tamní kulturu a žijí bez problémů pohromadě. Navíc - kdyby jsme byli pracovití jako oni. Podívejte se do škol, kdo má výborné známky a kdo nás dokonce reprezentuje na matematických a jiných olympiádách - jsou to vietnamské děti. Kdo prodává do večera potraviny v obchodech. Je mi smutno z naší úzkoprsosti!
  • Kouzlo Vietnamu by mne lákalo kdyby zůstalo ve Vietnamu. Jejich mikrostát tady nikdo nechce a jejich mafii také ne. Je to samý šmelinář, napřed hadry,potom cigarety,teď marihuana a chlast.Jen okrádají státní kasu a likvidují naše poctivé prodejce.
    • Milý pane, to co napíšu je pravda, ať se nám to líbí nebo nelíbí.
      Mafiani jsou Češi i Vietnamci, dobří lidé jsou mezi námi i nimi, zlí také, ale

      Naše pracovitost ( statistický průměr) je menší, jejich skromnost ( statistický průměr) je větší, jejich porodnost ( statistický průměr) větší (naše katastrofální). Z dlouhodobého hlediska bych se vubec nedivil, že takových ostrůvků bude přibývat. Bude jen otázkou jaké to budou ostrůvky, zda vietnamské,čínské,arabské,turecké... Jen asi nebudou romské, protože ti se o sebe postarat nedovedou a jejich populace, pokud překročí možnosti financování těch druhých obyvatel, už asi dosáhnou maxima.
    • Nojo. Ale pančovanej alkohol prodávaj češi a se s tichým souhlasem těch nejvyšších.....
      Pro spoustu lidí je to dnes jedině možný nákupní středisko....
  • netřeba nikam jezdit stačí pěšky po Pankráci ale i jinde všude se to hemží vietnamci *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit