Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den. Teď se šíří po netu a mezi lidma unikátní finta, jak snadno vydělat peníze - vhodná pro lidi, co jsou doma.. Vydělávám si takto už od půlky května a nemám slov, jak snadné to je :) Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak beru takové peníze bez práce Je to z návodu http://www.Recenze-Plus500.cz
  • Nečas s tom okrasou,která má spíše užívát vězeňské cely užívá lázní Darkov,kde znečisťuje okoli jejich pes,po kterém neuklidí ani jeho extrementy,parkuje v zákazech a chová se tam jak by lázně byly jeho a k policistům je prý vulgární,ten na to má,nyní našinec me problém do lázní se vůbec dostat.
  • V Luhačovicích je opravdu nádherně a prožil jsem tam pár lazeňských pobytů spojených s kulturním vyžitím.Pešky hezká procházka na nedalekou přehradu,prostě nudit se v tomto lázeňském městě nebude nikdo.Škoda,že nyní,kdy Nečasová vláda omezila lazeňství a zdražila ceny mnoho lázní upadá,snad to nepotká i Luhačovice.
  • Já jsem v lázních nikdy nebyl,protože jsem měl dobrý zdravotní stav a to ani po operaci.Díky vyspělému socialistickému zdravotnictví jsem měl nárok na křížkové.Dnes,kdy mi vládní zlodějové můj stav zhoršili hromadným vyhazovem z práce a ještě okradli o část důchodu na ně nemám.Je to další zářez na pažbě husitského kopí při defenestraci.
    • to byla pakáž v té Nečasově vládě,co voliči zvolili,hold tito zloději nas ožebračili o co se dalo a sami si rozdělili obrovské odměny a nezapomělo se ani na Nečasovou milenku
    • Husi, dozvím se konečně, co je to skutečná demokracie nebo to jen tak plácáš?
    • Máte zcela pravdu. I já jsem byl několikrát v lázních, když bylo zdravotnictví v nejlepších rukách před rokem 1989. Poté jsem již nebyl protože jsem na ně neměl a potřeboval bych je. Měl jsem 2 x napsané i na tzv. křížek, ale stejně jsem to odmítl, protože jsem spočítal náklady pro osobní výdaje a dopravu a už bych neměl ze svého starobního důchodu na zaplacení inkasa a pro zbytek doby do dalšího dostání důchodu bych neměl na potravu.
      Hanba kriplům pravičáků, ty si to zaslouží víc a ode mne naražení na kůl s vyvržením vnitřností. Zejména Julínek a všichni zločinci z ODS a TOP 09.
    • Mistře Jene Kachno, raděj palcát a řemdih než kopí *1*
  • Luhačovice jsou opravdu krásným místem. Po té co někdo ze znuděných nadřízených odmítnul poukaz na 14- dnů mi byl tento přidělen v rámci pracovní rehabilitace v lázeňském domě Palace. Ubytování,strava i procedury na jedničku, jen jsem si připadal jak v roce 1939 po okupaci. Samý rakouský a německý penzista. Našich občanů jsem tam opravdu moc nepotkal. Ale to je zřejmě záměr našich pravicových soukmenovců ve vládě odepřít našim občanům ,naši lázeňskou péči, aby načerpali nových sil a mohli se podílet na rozkvětu této již vytunelované a rozkradené země.
    • Vepřek-Poola,Smetana,Rodina tam jsme za doby,kdy jsme do Luhačovic jezdívali byli ubytování a ubytování bylo skvělé,zábava v Elektře,kde jsme potkavali i znamého baviče Náhlovského,ale i jiná zařízeni jako Domino,Racek,Krastal,Paláce a další poskytly nádherné kulturní vyžití spojené se zpěvem i tancem.Vincenka,Otovka a řada dalších pramenů které nás přitahovali k pitnému režimu.Ten nám byl doporučen lázeňskámi lékaři a pravidelně jsme jej dodržovali.
  • Je to dva dni co mi přišel mejl abych podepsal petici o záchranu dalších lázní.Sice jsem podepsal ale je to nanic.Dokut tady bude kapitalismus tak lázně budou jen pro bohatý!

    http://jednej.cz/petition.php?id=2257
    http://www.zachranmevesnu.cz/

    Znova dávám slova K.G.,která pronesl v parlamentu a jsou stále platná!
    Říkáte, že bojujeme proti státu! Ano! My bojujeme proti státu, v němž banky, fabriky, velkostatky patří kapitalistům. Bojujeme proti státu, jehož aparát je nástrojem násilí v rukou kapitalistů vůči dělnictvu. Bojujeme proti státu, v němž většina pracujícího lidu je hospodářsky a politicky zotročována. My zkrátka bojujeme proti vašemu, kapitalistickému, imperialistickému státu. My bojujeme a budeme bojovat za stát proletářský, za stát dělníků, za stát rolníků. Klement Gottwald
    • V současné době není místo na "charitu" namířenou ke stavbám. Lázně nebo jiné objekty, ať jsou jakkoliv památkové, např.nárožní dům v Praze na Václavském nám. Když si stavbu nastojatě nekoupí žádný pracháč, ať jde celá stavba demokraticky do pryč. Historické památky může financovat církef sfatá, Dostala toho od Postčasovy vlády dost.
    • Já bych jeho slova podepsal také.
  • Ještě jedno místo, které jako lázně se vším všudy uznávám a co do velikostí, jsou lázně Libverda.
    A já jich znám hodně. Ovšem od hadrovém puče v roce 1998 jsem se do lázní nedostal, nebo lépe řečeno - nemohu si je z finančních důvodů dovolit i když se můj zdravotní stav nezlepšil.
  • Tohle jsou ty nejkrásnější lázně v Čechách, protože tohle místo má vše, co lázně mají mít. Já, sám rodák z lázní se severu Čech to uznávám. Obojí místa nebo jiná místa srovnávat nelze, protože tyto jiné lázně jsou většinou průmyslová města a proto to není to ořechové. Ještě jedny lázně se mně líbili a to jsou Bardějovské kúpele. Vlastizradou naších politiků jsou již cizinou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit