Zprávy | Tiscali.cz
  • Zpravodajství
  • Magazín
  • Ekonomika
  • Sport
  • Cestování
  • Ženy
  • Tiscali.cz
  • Zprávy
  • Sport
  • Ženy
  • Cestování
  • Games.cz
  • Profigamers.cz
  • ZeStolu.cz
  • Osobnosti.cz
  • Karaoketexty.cz
  • Úschovna.cz
  • Nedd.cz
  • Moulík.cz
  • Fights.cz
  • Dokina.cz
  • CZhity.cz
  • Našepeníze.cz
  • StartupInsider.cz

Přejít na výpis diskuzí

Letní řádění u vody!

24.7.2013 | StudentPoint.cz
žádný komentář
Vlákna Doporučené Podle času S mojí účastí (0)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

Mohlo by vás zajímat

Válka na Ukrajině
Kuriozity
Fotbal
Úmrtí
Dějiny a fakta

Doporučené články

• UFC Vegas: Bývalý šampion soupeře totálně rozebral. Sterling předvedl nejdominantnější výkon své kariéry
  • UFC Vegas: Američan švihl pravačkou a bývalý šampion v BJJ se sesypal jako domeček z karet
  • Knokaut po minutě a historicky první dvojnásobná šampionka. Oktagon v Liberci doručil noc, která se jen tak nezopakuje
  • Dva přestupky v Česku a konec za volantem. Nejnovější bodový systém trestá hříšníky zákazem řízení na 12 měsíců
  • Ruská pýcha v troskách. Nepřekonatelné střely Kinžal končí v polích. Ukrajinská Lima je maže z oblohy bez výstřelu
  • Konec ruského vydírání. Nejsilnější země Evropy chtějí Ukrajině otevřít zadní vrátka do EU, která Putin nezavře
  • Nový radar hlídá pruhy na dálnici, aby zmizely umělé kolony: Za jízdu v nesprávném padne ve Španělsku pokuta 200 eur
  • Dvojnásobná olympijská šampionka se pustila do legendy UFC: Jde ti jen o peníze, zatímco já tvořím historii
  • Fanoušci OKTAGONu se mají na co těšit. Brno uvidí souboj Brita s neporaženou gruzínskou hrozbou
  • UFC Vegas výsledky: Sterling ovládl hlavní zápas, legenda BJJ padla po tvrdém KO
  • Zapomeňte na skútry. Tyto krásné motorky můžete řídit s řidičským oprávněním skupiny B
  • Limitovaná série BMW: Divize M spojila 690 koní, 6 kol a 2 motory. Vzácnější kombinaci stvořit nemohli
  • Proč je padesátka zlomový rok: 3 věci, které byste měla změnit dřív, než sfouknete svíčky
  • 74 % řidičů aut netuší, proč motorkáři vystrkují nohu do strany. Gesto má více významů než jen poděkování a varování
  • Když muž nemá žádné kamarádky: Je to důkaz věrnosti, nebo varovný signál?
  • Usnul vestoje po jediné ráně. Italský talent při svém debutu doručil nejděsivější knokaut letošního roku
  • Hvězda UFC dostala od manželky ke čtyřicátinám Bentley. Chandlerova reakce na dárek za miliony baví celý internet
  • Szabová přežila drtivý nástup soupeřky a po zisku druhého pásu hned ukázala na Pudilovou
  • Humburger rozebral bývalou hvězdu ONE Championship a rovnou vyzval Kincla. Chce to vyřešit na Štvanici
  • Šampion v boxu bez rukavic debutoval v Oktagonu a rozpoutal v hale bouři. Hála svého soupeře zničil a naznačil, co bude dál

O kom se mluví - Osobnosti.cz

• Andrej Babiš
  • Petr Pavel
  • Hana Zagorová
  • Kazma Kazmitch
  • Kim Kardashian
  • Karlos Vémola
  • Marek Ztracený

Tiscali.cz | Zprávy | Sport | Ženy | Cestování | Games.cz | Profigamers.cz | ZeStolu.cz | Osobnosti.cz | Karaoketexty.cz | Úschovna.cz | Nedd.cz | Moulík.cz | Fights.cz | Dokina.cz | CZhity.cz | Našepeníze.cz | Srovnám.cz | StartupInsider.cz

Nejčtenější články

Tohle jsme v lese na houbách nečekali: Místo vzácných smržů příroda přinesla něco jiného

Tohle jsme v lese na houbách nečekali: Místo vzácných smržů příroda přinesla něco jiného

„Když máš odvahu ho poslat mně, tak ať se podívají všichni,“ prohlásila Agáta Hanychová a vystavila oplzlé fotky od fanouška

„Když máš odvahu ho poslat mně, tak ať se podívají všichni,“ prohlásila Agáta Hanychová a vystavila oplzlé fotky od fanouška

Diváci Ulice se mají na co těšit: "Nabere to nečekaný spád, bude to drama," slibuje herec

Diváci Ulice se mají na co těšit: "Nabere to nečekaný spád, bude to drama," slibuje herec

Fanoušci ve varu: Charlotte Gott se nechala nafotit jen v prádélku

Fanoušci ve varu: Charlotte Gott se nechala nafotit jen v prádélku

Pokud vás napadne pes, stačí říct jediné slovo: Může vám zachránit život

Pokud vás napadne pes, stačí říct jediné slovo: Může vám zachránit život

Nejnovější články

Proč je padesátka zlomový rok: 3 věci, které byste měla změnit dřív, než sfouknete svíčky

Proč je padesátka zlomový rok: 3 věci, které byste měla změnit dřív, než sfouknete svíčky

Když muž nemá žádné kamarádky: Je to důkaz věrnosti, nebo varovný signál?

Když muž nemá žádné kamarádky: Je to důkaz věrnosti, nebo varovný signál?

Jiřina Bohdalová brzy oslaví 95 let! V kině Atlas představila dokument A jede se furt dál!

Jiřina Bohdalová brzy oslaví 95 let! V kině Atlas představila dokument A jede se furt dál!

Babiš: ČR letos nesplní výdaje 2 procenta HDP na obranu, loni NATO uznalo 1,85 procenta

Babiš: ČR letos nesplní výdaje 2 procenta HDP na obranu, loni NATO uznalo 1,85 procenta

Agáta Hanychová byla na plastice: "Mrzí mě, že jsem na to nešla už dřív"

Agáta Hanychová byla na plastice: "Mrzí mě, že jsem na to nešla už dřív"

O nás

• Kdo jsme
  • Kontaktujte nás
  • Inzerujte s námi
  • Technická podpora
  • Cookies
  • Osobní údaje
  • Etický kodex

Tiscali.cz je český zpravodajský portál, na kterém najdete zprávy z domova a ze světa, sport, finance nebo servis s předpovědí počasí. Mezi oblíbené služby patří i e-mail zdarma.

© 2026 Tiscali.cz | TISCALI MEDIA, a.s. | Člen skupiny DIGNITY, s.r.o. | Kontakt | O nás | Kodex