Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Egypt jsem kdysi procestovala s batohem na zadech a byl to krasny zazitek. Jen mala oprava - jedna se o Egyptske muzeum, nikolu Kahirske. Rozhodne stoji za videni.
    Pokud mohu poradit, chystate - li se na jeden z jedodennich vyletu, volte radeji Petru. Jeruzalem je uchvatny, ale za jeden den toho moc nestihnete. Nemluve o zdlouhavych procedurach na egyptsko - izraelskych hranicich. Stojite - li o Jeruzalem, doprejte si pozdeji vylet do Izraele.
  • Zdravím všechny..:)
    mě se v Egyptě strašně moc líbilo. Byla jsem tam se ségrou a naprosto super dovolená. Dlouho jsem nezažila tak krásnou dovolenou. Mohla jsem se i potápět, moře a písek bylo super..:) Fakt super..:)
    Dovolenou jsem sehnala na poptávkovém systému. Mám s tím docela zkušenost. Konkrétně s tímhle: http://www.aaapoptavka.cz/poptavky/2-cestovani.html Existuje jich ale víc, co jsem koukala..:)
  • trochu přehnaná reakce ne? dle mého názoru hrozí větší nebezpečí újm ns zdraví od irských fotbalových fanoušku nebo ve francii od místních afrofracouzských pouličních zlodějíčků než od egyptanů,
  • Už tam spěcháme jen nám dejte do výbavy samopaly a k dispozici obrněné transportéry jen ještě zbývá dohodnout kolik zaplatíte za ten výlet ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit