Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ani v surovinovém bohatství, JE TO V SYSTÉMU HOSPODAŘENÍ A POLITICKÉM MECHANISMU. Švýcarsko je Občanská polopřímá demokracie kde lidé kontrolují politiky, nemají suroviny a přesto je to zdravý ekonomický demokratický stát. Socialistické Československo nemělo žádný dluh a i když komunisté kradli, země jakžtakž fungovala. V Bruneji vládne sultán a islám a krádež tam asi bude neznámé slovo. Ve stranicko-korupční žumpě oficiálně označované jako údajná "demogracyje" v Česku a jinde vládnou nekontrolovaně rabovací stranické sekty a státy jsou na pokraji bankrotu. Kdyby v Bruneji nebo ve Švýcarsku se dostala k moci nedejbože sekta modrých strak, do pěti let se tyto země rozpadnou jako Československo a do deseti let by zbytky Švýcarska a Bruneje byly rozkradeny a vyhlásily státní bankrot.
  • Tak je potřeba se zamyslet, proč. Daně nemusí platit, platí je totiž za ně nafta, přírodní bohatství země, za které nijak nemohou, mají prostě kliku. Stát, či sultán tam žádné daně nemusí vybírat, i tak patří k nejbohatším lidem světa, takže potřebuje leda tak legendární Angeliku ( ovšem nestárnoucí, že ). Až nafta dojde, tak daně platit začnou a bude tam moc horko....
  • Napíšete že tam je ráj na zemi a hned pod to že tam mají islám *15* *15*
  • To u nás do převratu jsme měli zdravotnicví taky zadarmo a stát nebyl zadlužen.Daně platili všichni to je pravda ale nekradlo se v milionech.Už jsem to tady jednou psal jak někdy kolem 1980 přijela sousedovi z USA teta,emigrantka ze 1948 a chtěla umřít ve své vlasti.Vezla sem pomalu chleba,že v USA píšou,že tady máme hlad! A nemohla pochopit,že tady nemusí platit doktora,domov důchodců zdarma a přitom ona,která nedala do republiky ani korunu!Za dolary,které si tenkrát přivezla si soused koupil v Tuzexu nový auto.
    http://blisty.cz/art/48053.html
    To dneska je to jinak!
    http://www.verejnydluh.cz/
    • A myslíte, že ten kdo tady neplatil daně a nemusel chodit na akce Z měl mít všechno zadarmo?
    • Komunisty bych právě proto věšel na kandelábry, aby sloužili jako odstrašující memento pro všechny hlupáky, kteří by měli podobné smýšlení! Komunisti jsou špinavý dobytek stejně jako rusáci!
      • Nejdříve Ty bys měl viset ale za ku y v průvanu.Byl bych zvědav kolik Ti je let.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit