Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych potřeboval taky vědět, jak připravit auto na zimu. Dokážete mi někdo poradit prosím s kvalitní ochranou laku auta? 

    •  Kvalitní ochrana laku auta je ideálně keramická ochrana z mého pohledu. Já se snažím na své auto používat co nejkvalitnější autokosmetiku. V poslední době jsem si hodně oblíbil značku Korrek. Používám na mytí jejich šampon, a potom taky jako ochrannou vrstvu keramický nátěr https://www.halbich.cz/korrek-pro-hydrox/

  • Manžel bere údržbu našeho auta pečlivě, takže každé jaro a podzim kontroluje brzdy atd. Mění pneumatiky a jednou za rok mění taky olejové filtry a vzduchové, které objednává z https://www.autodilyvojkov.cz/filtry . Díky tomu se tak alespoň nemusím bát, že by mě auto někde nechalo jako už několikrát kamarádku, protože její chlap na auto úplně kašle :-) .

  • Během měsíce nám dodají nové rodinné auto. Připlácel jsem si za speciální barvu laku a teď přemýšlím, jakým způsobem se vlastně dá lak auta chránit v běžném provozu? Jakou máte zkušenost? 

    • Hele po zkušenostech s drahou autokosmetikou jsem si na další auto nechal dát ochrannou fólii, která dokáže lak auta ochránit dokonale. Navíc když se pak fólie sundá, tak auto vypadá jako nové. 

      • Ochrannou fólii? Docela by mě zajímalo, jak to potom na autě vypadá? Nezmění to teda pak barvu auta? 

        • Tak pokud vás to opravdu zajím, tak se podívejte na stránky https://www.polepim.cz/folie-na-auta/ Jednak tam najdete kompletní informace o tom, co to vlastně je a jak aplikace probíhá, ale hlavně tam najdete taky fotky aut, na kterých je fólie nalepená. 

  • milacekpublika

    Tak někdy je to docela makačka, připravit auto do plných. Zvlášť u starších modelů. My jsme měli kdysi Renault Clio II, r.v. 2001 a tomu zima před dvěma lety dala fakt zabrat. Takže návštěva servisu ukázala fakt vysokou částku přesahující 20 000 Kč. Nakonec nám pomohla půjčka na opravu auta, protože na nové nebylo a manželka Renaulta potřebovala na ježdění do práce. ;-) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit