Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud jde o IMDB, Američani jsou obecně dost nekritičtí a moc filmů, které by měly 1 (10%), tam nenajdete, takže prosím, i filmy mezi 5-6 jsou podprůměrné a většina ze zde uvedených rozhodně podprůměrná je. Ale byla i řada horších, než se tu uvádí, pro mě osobně největší propadák rozhodně druhá 300.
    K českým filmů kachlička mluví pravdu, ale bohužel většina US propadáků je nesrovnatelně lepší než průměr české produkce. Ale češi nadále budou plnit kina jen proto, že babovřesky a spol. jsou české. Kdyby něco takového uvedli foxové, tak režisér a producent už neudělají ani večerníčky v hongkongu. ale u nás hurá do státní kasdy, natočíme další opičárnu... *16*
  • Nevim dle jakych recenzi kritiku to zmineny web posuzoval, ale pro me jsou dulezitejsi nazory divaku. A na nejvetsi filmove databazi je vetsina tech filmu hodnocena znamkou kolem 5+ bodu z deseti.
    Ze zminovanych filmu jsem videl Herkulesa a Já, Frankenstein a obzvlaste druhy film mi pripadal v ramci zanru zcela v poradku. Ano,dej je strasny, dialogy jeste horsi,ale to neni nic co by vybocovalo ze stereotypu radoby AAA Hollywoodske produkce. Proste klasika.
    A mimochodem-kdyz uz jsou tu tyhle dva filmy,tak mi tam pak chybi i Pompeii (Pompeje),ktere jsou podle meho skutecne tragicke dilo.
  • chybí zde pak ještě výčet úletů české umělecké fronty za letošní rok silně dotovaný občany

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit