Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě se to v rámci možností a na to že je to FAN líbilo. Každopádně srovnávat s kvalitou videí asiana Wonga asi moc nejde, ale zase se mi teda lépe dívalo na zrzku než na Freddieho. :-)

    Mimochodem: http://www.youtube.com/user/freddiew#p/c/627F181E0CB37E19/49/NKogQf9ooR8 Ach jo...
  • Chápu, že se snaží, ale i s tím mizivím rozpočtem podle mě mohli fungovat lépe, choreografie bojů dobrá, ale je to pomalé jakoby to fakt trénovali a báli se každého úderu, ani to běhání jim nevěřím.....škoda :(
  • xixixao
    Holka sice vypadá dobře a hrála skvěle třeba v Dr. Horrible, ale z tohodle jen těžko kdo udělá něco koukatelnýho...
  • cekal jsem to teda podstatne horsi... a horsi nez xena ? tak to snad opravdu ne, tady je citit urcity nadhled, ze to co hraji je takova jako legrace.. kdezto v ty xene se u tech kravin co rikali tvarili desne vazne.... za me celkem + ( ne ze bych si shanel dalsi dily :) )
    • To se teda Xeny musim zastat! Tohle si prave mysli skoro kazdej, videl jeden dil, hruza nazdar. Jenze on ten serial byl prave dobrej v tom, ze hoooodne si z toho casto prave delali legraci a to byly ty nejlepsi dily, za ktery mam ten serial i rad :)
      • ok, ja jsem zrovna ten pripad co videl jeden dil (a necelej) a nazdar :) . Pro me tyhle kasirovany a sterilni fantasy serialy nejsou.. kdezto tohle mi pripada vod ty holciny jako lehce parodicky, prave pro ty s vaznou tvari pronaseny kraviny ( jako to delali treba monty pythoni - samozrejme kvalitativne na uplne jiny urovni)
        • Se mrkni treba:
          http://www.youtube.com/watch?v=714xRl7FxYA
          Po tomhle at mi nikdo nerika, ze Xena byla myslena smrtelne vazne :))
          • no jo, ale vzdyt je to skoro stejny :) az nato ze se v tom nezpiva - stejne (levne) udelany masky, prostredi, zbrane :) a stejny herecky vykony, aspon podle tech youtube ukazek. No a ta usata elfka je mi mozna trochu sympatictejsi, ze vypada tak normalne, zadna kozata superherecka
            • Jasne, ja nerikam, je to levny, je to Bcko, ale casto ten scenar az prekvapil takovejma silenostma, ktery jsem nikde jinde nevidel, ale to fakt clovek oceni, kdyz vidi minimalne jednu serii. A ono to taky prislo myslim az pozdeji. Ze nejdriv to brali spis vic vazne a v dalsich seriich uz to zacal bejt docela odvaz, ze poznali, ze papundeklovejma kulisama a srandovnima kaskaderskejma kouskama to nikam nevytahnou, tak scenaristi zacli vymejslet silenosti :)
  • umiral sem u toho smichy *1* jak Day běžela a ty uši jí plandali jam memu psovi :D
    za 1. Felicii Day nebo jak se to menuje nemam rad uz od Dr. Horible a např. v eurece je uplně příšerná
    za 2. bylo to priserny *15*
    • Po nějaký době znova koukám na Eureku, ale koho tam hraje? nebo respektive která serie/díl?
    • Spades
      BURN IN HELL I SAY!!!!!!
      Dr. Horrible je dobry film, a v eurece byla dobra...

      Jestli chces spatnej film s ni, tak to spis Red: Werewolf hunter, ale to nebylo hereckyma vykonama - ten film byl proste totalni picovina...
  • Plastové záležitosti a věci, které se nedají udělat lépe kuli rozpočtu není třeba řešit. Nicméně je to naprosto nezajímavé, komické a hlavně nezvládnuté. Naopak interiery jsou pěkné, masky povedené (některé ;-) ) a i prostředí obyčejného lesa, které má každý za rohem je nečekaně dobře zpracované. Ale ona "běžecká" scéna je neodpustitelná a ten souboj... ale co také čekat od člověka jenž má na svědomí Flynna Carsena a jinak samou TV produkci.

    Někdo se ptal na smysl těchto "fan-záležitostí". No jeden příklad za všechny: Kevin Tancharoen vzal béčkové až céčkové herce, natočil si Mortal Kombat v 8mi minutách po svém a o rok později dostal prachy na web-seriál. Ten vedl k tomu, že člověk, který zprznil již před dvaceti lety zprzněnou Fame má podepsanou smlouvu s Warnery na natočení celovečeráku s odhadovaným rozpočtm 100M. Takže se fanoušci (i já !!!!) konečně dočkají řádného zpracování (ten paskvil z 95. od Andersona za film nepovažuji). Slušný úspěch na "Fan-made" nemyslíte? ;-)
    • no, to těžko, protože Andersonův Mortal Kombat nic nepřekoná, ani kdyby na to měli 500 mega, bude to totální odpad, narozdíl od parádního Andersonova filmu
  • To není Alles gute? Pořád jsem čekal kdy se tam vynoří Vávra..
    • smejki
      Šumné hvozdy fantaskní *15*
  • sidi
    Ckal som od toho viac ale ked zobereme do uvahy to ze je to len z iniciativy Felicii tak je to celkom fajn hlavne to ze je to rbene hlavne ako fan made tak klobuk dole. Nechapem ludi co kritizuju veci ze niesu dotiahnute do dokonalosti hlavne ze takyto ludia sedia na forach a len trolluju.
    • Tak je to prece vzdycky. Lidi co nic nedelaji maji vzdy nejlepsi predstavu o tom, jak by se to melo delat ;)
  • Jaký mají takový fan-seriály smysl? Pokuď je tím smyslem pobavit tak se dá kvalita přehlédnout, ale tohle? Jak se říká: Dělej to pořádně a nebo vůbec.
  • BoB.2
    Ty plastoví uši a brnění jsou srandovní *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit