Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spook.y
    Takže on tam zabije pár strážců za chvilku to hodí za hlavu a jde chytat zločince :D Policie tam je ? Střílel si tam celkem dost a neviděl jsem ani jednoho. Jinak tahle hra nebude špatná, ale jak tady někdo už psal...s každým dalším videem to ztrácí na zajímavosti.
  • No z pociatocnych prezentacii a ukazok to vyzeralo dost zaujimavo a originalne. Bohuzial cim viac ukazuju zo samotnej hry, interaktivity a vobec ako to spracovali, tym viac mi to pripada nezaujimavejsie. Respektive ta hra ma az moc zjednoduseni a ocividnych skratiek a o to viac to bije do oci kedze hra ma pomerne "dospely" a seriozny vyzual ako z nejakeho thrilleru. Zacinam sa obavat ze aj Divison bude nakoniec herne skor splacanina na postavena v peknych kulisach.
  • Co by jste ještě chtěli za 8 stovek??
  • Jako prostredi se mi libi, rovnez animace. Vypada to zive a mam pocit ze detailneji nez GTA5. Co mne stve je hackovani. Chapu ze je to originalni prvek na kterem je hra postavena. Ale je to zatlaceno do extremu. Pomalu i dvere od hajzlu si bude otevirat telefonem?
    Vyvojari spocatku tvrdili ze hackovani bude jenom alternativni zpusob postupu. Po shlednuti tohoto videa tomu moc neverim. Rovnez se obavam ze pri volnem pohybu Chicagem mimo nalajnovanou trasu nascriptovane mise bude cela interaktivita v cudu a nebo bude hrac nejakym zpusobem zase tlacen zpatky do koleji. Treba budu mile prekvapen. Ale marketing ve mne uz vypestoval poradny skepticismus. Alespon do recenzi neocekavam od hry radeji nic.
  • ide to asi 30 fps a pada to az na 15 seka to jak svina to je na ps4? no tak to je pekne lajno
  • Veď toto už ukazovali. Ten istý súboj hackovania s iným hráčom tu: http://games.tiscali.cz/video/vzajemne-hackovaci-a-honicky-v-multiplayeru-watch-dogs-63252
    vniknutie do toho istého komplexu, len zostrihané tu: http://games.tiscali.cz/video/sest-minut-akce-stealthu-a-hackovani-z-watch-dogs-62823 . Tiež je tam aj nabúranie sa do súkromného počítača, len k inej rodine, náhodný zločin, len tu mu nezabránili a to že si vás predavač všimne v telke už bolo tiež viackrát.
    Vykradnutie bankomatu a záchrana slečiny pri náhodnom zločine zas bolo tu: http://games.tiscali.cz/video/dalsi-video-z-watch-dogs-ukazuje-obycejny-den-na-ulici-62121 Takže toto video bolo zbytočné a neprinieslo nič nové.
    W@mp: súhlasím, neviem prečo mnohé hry robia tak zjednodušené, ako keby bol cieľový zákazník niekto, kto nikdy predtým nehral žiadnu hru. Ale na druhú stranu, stále lepšie toto, ako koridorové navádzanie z bodu A do bodu B v celých leveloch niektorých hier.
    Každopádne to môže byť zábavná hra, aj ak nebude tak dokonalá, ako to pôsobilo po prvých informáciách.
  • a o AI ani nemluvim...hlucha, slepa, NPC nereagujici na to co delate.. vsak ono je normalni, ze typek jen tak skoci pres plot do strezene zony a v ruce ma zbran a dela vselijake kotouly premety atd... nu coz...
  • Proboha proc vas musi v kazde hre vodit doslova za rucicku? - Postavy viditelne skrz zed, kazda interaktivni vecicka musi vselijak svitit, blikat, hucet, bzucet a nevim co....uz me ty nove hry vazne serou, vzdyt jsou delane pro uplne dementy nebo co.......
    • Ronox
      Čím dřív se s tím smíříš tím líp. Žijem v době, kdy vydělávají Skylanders, Call of Duty, Just Dance, Kinect Adventures a Disney Infinity. Bohužel je tomu tak. Jsem rád aspoň, když tam vývojáří dají obtížnost nebo možnost tyhle zjednodušení vypnout, ale ne vždy tomu tak je.
  • Kein
    A papundeklová krabice hacknout nejde?
    • Si musí něco nechat pro DLC.
  • Magister_Peditum
    Úplně první video bylo senzační. Čím se ale zveřejněná videa víc a víc blíží finální verzi, tak se mi to líbí míň a míň.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit