Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem čekal na další video, které by mě ohromilo a nic. Celý soubojový systém se mi zdá nedodělaný. Možná jsem skeptický vůči novým věcem, ale dle mého názoru nejlepší systém dosáhl UNITY.
    Jako fanoušek této série, ale dost váhám nad koupí tohoto titulu. Chybí cca 14 dní do vydání a my ještě nevíme nároky na pc? Nebo zjistil je někdo?
  • No kvalita questu fakt nic moc. Bohužel na RPG to pořád nemá. Jinak souhrn posledních informací:
    www.mujweb.cz/farflame/clanek15.htm
  • Já se přiznám, že mám AC sérii celkem rád, ani ne tak kvůli postavám a (repetitivní) hratelnosti, ale spíš atmosféře prostředí. Proto se mi kromě 1, 2 a 4 celkem líbila i Unity, prostě proto, že jsem v Paříži nějakou dobu žil a bylo zábavné běhat po známých budovách. Ale chápu všechny, které Unity zklamala.

    Jako pozitivum Origins vidím pozici hlavního designéra, který dělal už Black Flag a I přes nevýrazný děj a hrdinu dosáhl velmi hezké atmosféry a nějakých inovací systému (v mezích možností povolených Ubisoftem). Tak to snad dobře dopadne i tady.

    Nechci řešit současný stav grafiky a animace, ale za největší hrůzu v tom videu považuju to zobrazování expů nad protivníkem při zásahu. To je strašné a doufém, že to půjde okamžitě vypnout, protože to strašně ničí atmosféru. Tohle není pinball, kde lítají miliony po obrazovce, ale open workd hra, kde mají zkušenosti nabíhat někde v rohu a ohlási se jenom při novém levelu.
  • Spíše by mě zajímalo, proč zas vymysleli nového frajera, když ve druhém(?) díle ve sklepě měli hotovou předlohu. Byla tam přece ta místnost s legendami(úkol se zbrojí po Altaïrovi). Tenhle mi přijde asi stejně zajímavý, jako ten indián.
    • JamesFaith
      Podle mě hlavně kvůli tomu, že Egypťanka ve sklepě byla přesně časově daná a musela by tam tím pádem být Kleopatra, Ceasar a spol.

      Přesné datum Origin sice nevím, ale myslím, že se odehrává ještě před Kleopatrou a mají tam větší volnost, protože to období nikdo skoro nezná.
      • No, aspoň by to vypadalo, že tam někdo trochu přemýšlí. Takhle je to jen další díl, na který nalepili kůůůl lokaci, ale návaznost veškerá žádná. Když mohli naroubovat příběh do Itálie s reálnými postavami a fungovalo to, tak nějak nechápu proč by to tady nešlo. Prostě na to serou.
        • JamesFaith
          Tahle reakce je vážně vtipná vzhledem k tomu, jak často pod knihami a filmy, kde rozvinuli příběh vedlejší nebo jen zmíněné postavy, vídám poznámky o tom, jak jsou autoři neschopní a chybí jim představivost.
          • Prostě nevyužili možnost, která se nabízela. V té místnosti stálo těch soch více. Mohli si vybrat. Ostatně pokud mě neklame paměť, v každém díle zmiňují nějakého "legendárního" asasína, tak by bylo fajn, kdybychom z nich neviděli jen mundůry za kterýma se náš pajdulák půl hry honí. Mě to prostě přijde zajímavější, než další anonymní pěšák. To sedělo na začátku téhle série, nějak začít museli. ale třeba se ve hře o Amunet aspoň něco dozvíme, nebo se mihne kolem.
      • Děj se odehrává za vlády Kleopatry
        • JamesFaith
          Opravdu?

          Já zatím četl, že to je jen v období Ptolemájovců, což je cca. 200 let, ale samozřejmě jsem to mohl minout.

          Edit: Jo, už jsem to našel.
          • jamar28
            Ty máš taky pravdu, Kleopatra byla Ptolemaiovec.
  • Až to bude ve slevě, koupím si to jako simulátor turistiky, protože to prostředí je fakt pěkné a starověký Egypt mě velmi zajímá. Bohužel, vše ostatní vypadá docela tragicky, hlavně mimika a celkově animace sou dost otřesné a soubojový systém vypadá prčovně (ty nekonečné dokončovací údery byly trapné už v syndicate).
  • Ten lip sync je snad ještě horší jak v Andromedě. *11*
  • Tak mám z toho smíšené pocity. Animace mi připadají kostrbatější než v předchozích dílech, mimika je jen otevírání a zavíraní čelistí, zarazila mne i změna velikosti oštěpu když si ho protagonista dává na záda. Jediné, čemu dávám plus, je vložení RPG prvků do hry. bohužel tyto RPG prvky neměli zasáhnout do combat systému :( . AC měl vždy pěkný kombat ( ikdyž jednoduchý) al teď mi přijde příliš strohý a bez aktivity. Jako v RPGčkách (většině). :-/ Ach jo čekal jsem návrat :-(
  • corfer
    Kromě soubojového systému, který vypadá totálně nezajímavě, opravdu nevidím jedinou změnu oproti konceptu hojně kritizovaných posledních dílů téhle nešťastné série. A navíc ta nesmyslná honba za 4K... Nakonec to dopadá tak, že se akorát ubírá na detailech, aby se hra v tomhle rozlišení vůbec hýbala... Zatím zůstávám nepřesvědčen.
  • jamar28
    Nemám z toho dobrý pocit. Graficky to vypadá nádherně, ale to je asi tak všechno, co mě na ukázce zaujalo.

    Ten quest je umístěný do okolí velkých pyramid v Gíze. Z toho soudím, že to bude jeden z těch povedenějších questů, když si vysloužil místo na tak slavné lokalitě. Ale jeho kvalita zklamala. Úplně generická blbost. Že je to najdi-přines-zabij by ani tak nevadilo, kdyby to mělo zajímavé postavy, příběh atp. No dobře no, tak Anto je pes, ha ha, dobrý joke, ale od AAA hry bych čekal víc.

    Styl boje mi vůbec nesedí. Od základu (životy), ale i včetně detailů. Proč jako meče zanechávají při máchnutí oranžovou stopu? To má být jako nějaký hustý efekt nebo tak? K čemu tam ten prvek je? Stealth je sranda. Lučištník nevidí na 10 metrů, pak se tam minutu rve se dvěma nepřáteli, 20 metrů od nich stojí jak Y další nepřítel a neslyší zvuky boje?

    Ach jo...
  • TrentReznor
    Téhle serii už nepomůže ani svěcena

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit