Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tikov
    První záběry vypadaly alespoň zajímavě, boj proti kapalině mohl mít svá pro i přes absolutní nespojitost s původními tituly. (Jen by se autoři museli být schopni zbavit střelných zbraní a brát to nějak logicky) Nynější čerňáci nejsou zajímaví, inteligentní, technologicky na výši- aspoň jeden aspekt by mohla pokročilá emzácká kultura dobívající Zemi mít (, aby to nebylo člověku v případě neúspěchu tolik líto).
  • Nejsem stoupenec série XCom. Sotva jsem si některé díly vyzkoušel. Po přečtení textu jsem byl opravdu zvědav, co na mě ve videu čeká za hrůzu.

    Kupodivu jsem se dočkal gameplaye s vcelku pěknou vizuální stránkou. Grafické zpracování mne zaujalo. Trochu bych se obával možné mělkosti hry - nakonec příliš toho neukázali, ale jinak (z videa) nechápu na co se tu plive, když pominu skalní fanoušky, které třeba štve noví směr, který následník, jak to často bývá, nabral. Zatím to vypadá pěkně pro oko akorát holt zase masově co do herního stylu.

    Pokud hra nezůstane pouze u množství soubojů typu BiA (jak už zmiňujete níže), které jistě brzy omrzí a doplní jej dalšími propracovanými stránkami, zvlášť byla-li by nelineární, nemusí to být špatné. Z toho videa není moc vidět, ale dalo by se předpokládat, že vývoj není příliš daleko.
    • XorxoxTalarius
      No hlavne jde o to ze kdyby udelali strategii, tak udelaji daleko lip ... strilecek je vsude plno ;)
  • prijde mi to jako naprosto ucebnicovej priklad, jak se da skvela PC hra domrvit snahou prodeje na konzole. Z toho dema mi to prijde jako bezducha a dost primitivni strilecka, kterejch je na konzolich plno. Vypada to, ze hra ma obrovskej potencial, ale bohuzel ve snaze prodat na vsech platformach a vsem vekovejm skupinam to dopadne jako Mass Effect. Dobehnout k prekazce, schovat se za ni, postrilet par nepratel a totez furt dokola od zacatku do konce.
  • aha... a kde je Záškodník 1? V hangáru jsem ho neviděl...
  • No podla videa je to naskriptovany CoD s nesmrtelnym hrdinou proti stovkam debilnych panakov, ktory si nevsimnu ze k nim niekto bezi zo strany a chcipnu po dvoch troch strelach, pricom polomrtvy spolubojovnik je behom par sekund zase na nohach bez zranenia *8* Cize hra pre 15 rocnych bez naznaku logiky, chjo.

    Pokus o remake X-COM.. http://www.xenonauts.com/game-overview
  • Chlapci vzali tu diskuzi nad Brothers in Arms systémem poněkud za svou. Do té hry by neměla patřit absolutně vůbec! To znamená začít to celé přepracovávat. Má to být FPS stylizovaná do krásného prostředí 50/60. let. Základem je vynalézání, ne zastavování času jako v BiA a Fallout 3. Pokud XCOM bude vypadat takto, nemá žádnou šanci na dobrou prodejnost. Stylizovat, zbavit se zastavování akce, udělat pořádný přííběh a vypiplat se s detaily. Toť má rada. Pokud se jí studio nebude řídit, žalostně dopadne.
    • asi těžko to teď kvůli tobě budou celý přepracovávat :D
      • to sice ano, ale má pravdu...
  • Tak tohle je paradni vec. Osobne me nezajima jak se to jmenuje a jestli to dostatecne navazuje na puvodni xcomy (ktere jsem nikdy nehral). To co vidim pred sebou je hodne nadejne vyhlizejhici a originali hra, na kterou se uz ted tesim.
    • Ano to je další správný pohled na věc. Otázkou je jaký má pak význam hru nazývat Xcom. Když lidi co to neznají si to zahrajou stejne protoze to bude dobrá hra a nezajmá je historie a lidi co to znaj na to budou akorád nadávat že to nemá nic spolecneho s Xcom a pravdepodobne si to nekoupí.
      • Připomíná mi to ohlas před (a po) vydáním třetího Falloutu.... :)
        • to asi proto ze to byla skoro ta sama situace :)
      • Rozumim, tim nazvem jdou vyvojari trochu proti sobe v ocich fanousku puvodnich her, nebo se to da brat jako zamer prodat hry vic diky spojeni s uz zajetym brandem. Nicmene to uz je potom na hracich samotnych jeslti se dokazou odpoutat od toho so maji s nazvem xcon z minulosti spojene a jestli jsou ochotni si hru uzit i kdyz je to neco uplne jineho.
  • MickTheMage
    Mozu sa snazit ako chcu, ale nikdy to nebude X-COM (ani XCOM, X:COM, X*COM,X/COM... nech to nazyvaju akokolvek). Hlavny dovod je ten, ze to v ziadnom pripade nerespektuje povodny timeline - nie je tam nic, co patrilo k povodnemu X-COM svetu. Absolutne nic. Pritom...bah, uz sa nebudem opakovat, nema to zmysel :)

    Na druhej strane, ako samostatna hra to nevyzera vobec spatne a este by to mohlo byt dobre... to este len uvidime, ked sa do hry clovek pusti.
    • Elerium tam je :)
  • A v cem je to min konina nez treba takovej novej Bioshock? Vypada to ze by tam nejakej ten zajimavejsi strileckovej prvek mohl bejt i kdyz z mimozemstanu rozhodne nejasam tak mi to az tak uplne nezajimave zase neprijde. Kecu o plivancich do obliceju fanousku Falloutu jsem taky slysel milion a jak lidi hltali trojku a new vegas.
    • Jinak abyste me chapali taky bych radsi kdyby se strilelo alespon do sedivaku Sektanu/Sectoidu (zalezi na verzi :D) a kdyby to fungovalo jako za mejch mladejch let ale obavam se ze to uz se nevrati. UFO Enemy Unknown byla moje nejoblibenejsi hra z te doby a neni to tak dlouho co jsem si ji dal i kdyz zabugovanou (stejne jako tenkrat) na PDA a stalo to za to. Remake do HD by rozhodne bodnul a neco takoveho opravdu vzniklo i kdyz na Quake 2 enginu - http://ufoai.ninex.info
      • Remake UFO do HD ještě minulý týden skutečně existoval: http://ufotts.ninex.info/
        Měl i další vychytávky, jako multiplayer, možnost hrát za mimozemšťany a nebo takové užitečné blbinky jako podporu skrolovacího kolečka myši, nebo autosave. Prostě opravdu citlivě udělaný remake, nebo spíš možná mod. Bohužel to museli zabalit z důvodu autorských práv a přitom chybělo dodělat jen Ufopaedii a několik map... :(
        • Tak o tom jsem nevedel... jestli to blokli kluci xcomacky tak mam pro ne jen spoustu sprostych slov.
  • MidnighT91
    Druhá nejočekávanější hra hned po PREY 2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit