Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak beta je tu!
    Naskákat do mechu a jde se zašlápnout par mravenců. *1*
    Pozor jen beta ma 12,38 giga.
    Only origin.
    bay and GH-HF.
  • Popravde z videi v clanku som z hry bol totalne sklamany, ale ked som teraz pozeral tuto.
    Chalanisko hra a aj bude este hrat na twitchi, tak posuddte ako sa vam to bude (ne)pacit.
    http://www.twitch.tv/angryjoeshow

    Uz mam troska lepsi pocit z tej hry :D
    No ale asi najlepsie by bolo si to rovno skusit aj zahrat.
    Lebo stale neviem co si o tej hre mysliet...
  • Titanfall jsem nehrál , nemohu tedy hodnověrně soudit , ale z toho jak se prezentuje bych řekl , že z něj čiší až zoufalá generická hratelnost .

    Máme tu waipoynty pro obsazení (Battlefield) ; Polní komunikační stanice ve kterých si můžete objednat léhárnu , zbroj , mecha a možná povolat na bojiště něco víc (Tribes) ; máme Jetpacky (Tribes) ; máme battesuit Titán (Battlefield má i tanky , motorky , helikoptéry a stíhačky) ......

    Hmmm je to jako si stěžovat na plošinovku , že hlavní náplní je skákání po platformách ... ALE ! Kdy naposledy vám někdo tvrdil , že má revoluční Next Gen plošinovku (Trine by si jí zasloužila být ) ? A to je problém , moc málo revolučních prvků ve hře a Titáni to nezachraňují . Když se opět koukám na arkádově zrychlené pohyby neúnavných bojovníků proti džihádu ( Asi na mne tak působí už jen ten urban vzhled Source enginu napodobující Unreal ...a Smart jako jedinný dopravní prostředek civilního obyvatelstva ) , hledám důvod proč , bych vlastně takovou hru chtěl kupovat a hrát , když ji vlastně neodlišuje ani základní herní styl a konkurence nabízí už teď víc .... (Battlefield , Planetside2 etc ...)

    Hype a nedostatek titulů pro Next2Gen konzole pomůže prodeji po uvedení, ale dlouhodobě ? Čím se tahle hra vlastně vymiká své konkurenci ?
  • Mechwarrior Online je strašná hra . kdyby alespoň fungovaly mise na způsob původních mercenary packů ... ale to ne . Celá dynamika hry je jinde než u offline Mechwarriora , arény a frontální souboje , míst pro taktiku minimum .... Skoušel jsem tři dny a raděj přesedlal na Hawken ... kupodivu ten mi sedl víc než Mechwarrior :(
    • Tak Hawken predevsim neni mechovka, ale vicemene klasicka FPS s jetpackem. Ze hrac sedi v "mechu" je v podstate jen zalezitost grafickeho ztvarneni. Tzn. MWO je v principu uplne jiny typ hry, s naprosto odlisnou dynamikou pohybu, boje a cele hry jako takove.
      Ze ti to nevyhovuje je samozrejme mozne, me zase zklamal Hawken prave tim, ze je genericka FPS s minimem zajimavych napadu.
      Kazdopadne zmena dynamiky hry MWO proti starsim offline dilum mi teda nejak utekla, v principu se to hraje stejne. Jen je to lip vyvazene (treba u trojky stacilo par salv na nohu a bylo vymalovano).
  • Samozaměřovací pistole, to je po regenerujícím zdraví už druhá berlička dnešních invalidních stříleček.
    To už víc připomíná tohle http://bit.ly/1fjpzAK než tohle http://bit.ly/1brJW3h *2*
    • No ale musim uznat, ze jak mi to pri prvni zmince prislo jako blby napad, po shlednuti prvniho videa to skutecne vypadalo docela dobre vyvazene a zdalo se, ze assasini nebudou nijak dramaticky otravnejsi, nez sniperi v jinych hrach.
      Ovsem jen do chvile nez jsem videl ten sileny multi-lock ve videu druhem, to je fakt na pest.
  • omg, vsetci "HC" hraci tu nadavaju na codko ze je to len tupa fps, rychla, bez rozmyslania ale očom bol Unreal Tournament? alebo Quake arena? ..a ake to boli zabavne hry. ked niekto dojde z roboty/skoly tak sa chce zabavit a odpocinut si..nie 3hodiny taktizovat aby mohol nakoniec raz vystrelit
    • XorxoxTalarius
      No ten byl hlavne o skillu a clovek nemusel hrat tydny aby se dostal ke kvalitni zbrani, jelikoz vsechny byly pristupne od zacatku a volne na mape :)
      • každý kdo si myslí že Quake je tupá rychlá fps bez rozmýšlení tu hru asi moc nehrál a měl by se jít okamžitě podívat na youtube na záznamy zápasů top hráčů, bude se asi dost divit
        • No to je sice pekne, ale zase argumentovat nejakymi top hraci mi neprijde uplne stastne. Verim, ze top cod hraci asi taky budou dobri, ale me hra zajima spise z pohledu toho prumerneho.
          Ja kdyz sledoval nejaka videa spicky z UT/Q apod. nekdy jsem ziral fakt s otevrenou hubou, ale zaroven si taky rikal "doufam, ze na tuhle uroven se nikdy nedostanu.." To hrani bylo nekdy fakt hrozne zbesily.
  • tie npcečka su akurat tak dobre na farmenie xp
    su pomale a mizerne strielaju ze kludne dojdes knim a das melee utok ..proste easy kill.
  • Další stupidní blbost alá COD, a ani bych nic neřekl kdyby o tom nebásnili jako o Atlantidě
    • To stejné si myslím o tobě ....další.....
    • COD meet Crysis
  • Od začátku jsem si říkal, že mám asi něco s očima nebo mi uteklo nějaké důležité info. Nechápal jsem z čeho jsou všichni tak odvaření. Dnes mám radost, že je můj zrak a vnímání zcela v pořádku. *3*
  • Kupujem, tento rychly styl codka je super, a zabava.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit