Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Advance wars si poamatuji už je to 22Let!  co jsem to hrál na Game boy Advance - Hlavně ty animace útočení jesli se nemýlím ty se mi na tom líbili nejvíce🙂

  • sylens

    K čemu remake bez dotyku kor na switch? Ten stejně nemám a ani neplánuju kupovat, dětskej mário a podobný nintenďácky pikačoviny v mým věku fakt už nejsou cool (navíc jsou strašně nudný).

    Jak píše kolega: AW1&2 se dají bez problému hrát na jakymkoliv emulátor, od mobilu přes různý kapesní, na počítači a tak...moc tomu nerozumím, že bych si zrovna pro tohle koupil switch a mladejm to nic neřekne.

    Fandové hrajeme AWBW a nebo 3ku, nic jinýho tomu nesahá po kotníky. 1 a 2 jsou fajn, ale jakmile hraješ 3ku, tak se ani k jinak skvělý dvojce nevrátíš.

    Každopádně díky za remake, akorát jako čech od počítače nechápu, že remake týhle fakt náročný hry trval cca. 2 roky.

    LOL

  • Ten remake oznámili snad před 2 lety už a od té doby čekám, kdy to konečně vyjde - absence dotykového ovládání mi ale přijde jako totální nesmysl, kvůli tomu především bych to hrál na Switchi, protože na Vitě a předtím na PSP to mám v emulátoru už nějakých 13 let. Na Vánoce 2003 (asi, nepamatuji se přesně) bratranec dostal GBA a Advance Wars jsme proti sobě pařili dlouho do noci každý večer o vánočních prázdninách. Za mě 2 nejlepší hry, co kdy na GBA vyšly a to jinak tahovky vůbec nehraju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit