Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FeebeECZ
    tahle hra se stejně nejlíp hraje na pořádný televizi pěkně v křesle nebo na posteli :) Atmosféru má opravdu perfektní. Hru sem několikrát dohrál a můžu ji jenom doporučit
    • a co konkretne brani cloveku pripojit pc napr k projektoru a hrat sa/ pozerat filmy/ whatever tak? to na to treba archaicky x rokov stary hardware skryvajuci sa v konzolach ?
      • FeebeECZ
        co si budem povídat. plátno a kvalitní projektor stojí stejně jako nový herní pc a né každý na to má prostory...

        jinak hra byla oznámena na pc
    • Ne prosím, neopakuj kecy PR manažera z MS. Myslím, že máš na víc. A jestli skutečně vyjde na PC, tak dám na tvoje doporučení. Dokud je jen na Xboxu 360, tak je pro mě bohužel, jako by neexistovala.
  • dakujem uz si to nechajte. pamatam si alana wakea ako vyzeral na zaciatku ked pustali na hernych veltrhoch techdema. PC primarna platforma, dx10 so vselijakymi vydobytkami, sanbox styl hrania, obrovska open world mapa, dynamicky denny cyklus a pocasie...atd. a jak to nakoniec dopadlo ? zas dalsia tupa linearna hra co ma s tou prvotnou verziou len malo spolocneho. napadne podobna silent hillovi, nicim nezaujimava. dakujem pekne :)
  • Nevim, stacilo by kdyby studia rekly, ze PC je pro ne primarni platforma a zbytek je upraveni pro konzole. Podle me dobry tah. Za kvalitni hru a zanry ktery je pred vymrenim, si radi PCckari zaplati. NAstavovanou kasi uz jen tak nekdo nesezere(viz. MW3 - jejich medialni masaz je jedna velka lez a oni to dobre vedi) Taktez porad slysim jak je PC platforma mrtva, ale trzby neustale stoupaji a u konzoli klesaji.
  • Vy*aný konzolisti Bethesdu na Vás! *1*
  • Masa-san
    Věštění budoucnosti - další hra která se omlela na jiné platformě a dlouho po jejím slavném nástupu přijde zřejmě na PC s nějakou reklamkou na Steamu nebo článkem s recenzí a s plno reakcemi na to jak špatná je to konverze jinak skvělé hry. To povede k tomu, že si ji na PC moc lidí nekoupí. No a oni pak řeknou, že se to na PC už příště nevyplatí a svedou to na Piráty. Ohraná písnička.
    Ale i tak jsem rád ,že se na PC úplně nevybodli (to jsem možná měl říci úvodem)

    Dneska jsem nějak kritický haha, omluvte mě *2*
    • Pan_Klobouk
      Ani ne tak kriticky, jako realisticky. ;)

      I kdyz... treba zrovna Alan Wake bude tou vlastovkou? Kdo jiny by mel umet udelat slusnou PC (kon)verzi, nota bene svoji vlastni hry, nez Remedy? Pokud to teda MS nesveril jinemu studiu? A co jineho uz by melo mit na PC uspech, nez Alan Wake? Sice dlouho odkladany a malem uz pohrbeny, presto porad tak nejak nas ;) a od prvopocatku pro PC vyvijeny? S tim, ze samozrejme vyjde i pro ty next-gen konzole, kdyz se jevi tak slibne a vykonne?
      • Nevím, ale dle různých diskuzí a zahraničních fór tahle hra zas až tak dobrá nebyla, takže třeba opravdu není o co stát.
        • Tak pro mě to byla skoro jediná hra z XBOX, která by mě zajímala (uznávám ale, že jich z X-ka moc neznám). Ale už vlastním PC a PS3 a XBOX si kvůli tomu pořizovat neplánuji...takže bych tu konverzi uvítal.
          A ta hra je sice jiná, než jí prezentovali před x-lety, ale co jsem viděl, tak se mi to i tak líbilo.
  • Nema uz aj ps3 steam ?...nepojde skor o PS3 nez PC ?...neviem no ale kazdopadne potesi :)
  • A jako na co kua?!?! Aby z toho byl dopucanej port jak posledně L.A. Noire?! Hehe radši šetřte vitamínama a proteinama. (neobtěžujte se !!!)
  • Skvely! Pokud to nebude totalni console convert (jako napr Fable III) rad si hru koupim, zrovna vcera sem si rikal jaka je skoda, ze je to Xbox only.
  • Už vidím toho kravaťáka z Mrkvosoftu kterýho to napadlo...hoši, ten váš Wake moc nesypal, tak tam hoďte konverzi na ty jejich počítače, hlavně rychle a moc se s tim neserte, stejně si to většina tech vemen stáhne, ale třeba to ňáky love hodí *1*
    • GlaDOS
      Dokonale řečeno *1*
    • Naprostý souhlas a ještě jsi mě pobavil, díky *1*
  • pro pS3lover : například je xbox stabilnější a systém rychlejší. vynechám-li hrstku her na ps3 (např.uncharted),tak všechny vypadají na xboxu lépe (samozdřejmě výjma pár multiplatformovak,ale naprostá většina jede lépe a stabilněji na xboxu).
    Xbox je po nainstalování hry na HDD,znatelně tižší - hraju zásadně večer,vím o čem mluvím.
    Výhody jako blu-ray jsou úplně out - načtení filmu trvá vřádech minut,kdy polovina času je obrazovka černá a nevíš jestli se to kouslo,nebo co vlastně ...

    Kdyby ti to bylo málo,xbox je očividně úspěšnější konzole,točí se na ní víc peněz a microsoft si může diktovat podmínky - což jasně ukazuje kdo má navrch.
    Dále pak prodejnost,kdy xbox nemusel ani slevit a opět poráží v prodejnosti ps3.Live máme placený,ale jen proto,že si to MS (opět) může dovolit,je ale i stabilnější a celkově lepší (toto je ale věc názoru).Pro sony by to byla poslední kapka,protože ani exkluzivky,ani cena a v neposlední řadě ani psn zdarma nepomáhají (už 5 !!! let) ,aby konkurenci předehnala... Navíc kdyby japonci nebyli tak "jiný" národ a dali šanci jiné konzoli než jen z japonska,prodejnost by byla u MS o pár mega větší (7,5 mega vs 1,5 mega)...Sony si na takovou věc nemůže stěžovat ani náhodou nikde na světe...

    Navíc ona vychvalovaná lepší grafika není tak super jak se všude píše. Obraz je jemnější a je pěkný,ale že by byl tak hyper mega bombastický,to ani náhodou. je to tunel jako vše a i některý věci v grafice postrádají detaily a jsou ořezány jako na xboxu.Kdyby microsoft povolil hry i na instalaci (momentálně musí být hra hratelná i bez HDD),věřím tomu že by Uncharted na xboxu jel.

    Argumentů na téma xbox vs. ps3 jsou stovky,ale psát o xboxu,že je to sh.t... tak to promiň,jediná konzole která nejmíň vydělala a má nejvíc ovcí,který ji budou vždy a za každé situace obhajovat i ve chvíli kdy jim sony se.. na hlavu,to je ps3. MS se z outsidera vyhrabal na druhý místo a slaví úspěch,sony je z prvního místa na posledním... Otázka tedy zní - kteráže konzole je sh.t ???
    • Psychotic
      Příště alespoň jeden pravdivý argument, prosím. Do jednoho je to lež a přidals i závěrečný hatespeech. Patetické.
      X360 má spoustu výhod proti PS3: XBox Live má lepší služby než PSN, existence Halo a Gears of War, nižší cena, lepší grafika multiplatformovek, časové exkluzivity na DLC... a ty si místo toho vymýšlíš takovéhle žblepty.
      • Ohledně lží a žblebtů je to subjektivní...vlastním ¨PS3 a xko, takže můžu porovnávat...ohledně stabilnosti systému musím dat za pravdu pánovy viz výše, jelikož PS3 zamrzá dosti často...celkově je xbox rychlejším systémem.

        Ohledně exkluzivních her vede jednoznačně PS3, za všechny budu jmenovat Uncharted, LBP a inFamous.

        Z hlediska multiplatformek davám za pravdu vám oběma, že mi spíše sedí "šedý" nádech xka, než "barvičky" PS3. To jsou základní rozdíly...třeba pro mě je důležitý i design a jak se drží ovladač a ten od PS3 mi přijde jak koupený na tržišti....Proto pokud je hra jak na XKu a PSku tak koupím na XBox....má více výhod....

        P.S.:Nevím co máš ty za PS3, ale ohledně hlasitosti má pán též pravdu, PS3 je vrtulník:)))
        • Za OT se omlouvám,ale mně to včera nějak nesedlo,normálně se vytočit nedám - ale uživatel s přezdívkou "ps3 lower" a navíc napíše xshit , to je něco na mě.. vše se dá napsat normálně,ať jste fanoušek jakékoliv značky.
          Jinak exkluzivky jsou na ps3 lepší,to nepopírám,ale musí ti taky sednout.Já mám ps3 hlavně kvůli HR (nejlepší hra na tuto generaci konzolí) , uncharted a předělávce ico a SotC. Jinak mi ostatní většinou moc nesedí - ale to je opět věc názoru,každý má jiný vkus.

          S ovladačema taky souhlasím na xku se mi hraje lépe - opět věc názoru. A co se multiplatformovak týče,většina her je ,jak jsem napsal, rychlejší a detailnější na xku. Her mám na oba systémy hodně,vím o čem mluvím...

          Jinak taky k tématu :-) .

          Alan wake je jedna z nelepších her poslední doby a má opravdu neuvěřitelnou atmosféru. Hráčům na PC to přeju,doufám že budou nadšeni jako já.
          • za tohle máš palec nahoru ne každý se tady umí omluvit *4*
    • a co to tu vubec cpes bav se o steamu a pc verzi to samo ps3lover *7*
      • ja som si to rad precital :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit