Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • když říkáte "...s oběma hlavními aktéry." , myslíte Toma a Jerryho?
  • Nepodlehejte Hype efektu, predrenderovany trailery delaj zasadne uplne jiny studia... nebo spis jedno hlavni studio,

    Me napriklad pripada pitomy aby alien delal neustale nejaky vrceni, krkani, hlasity dejchani,

    Jestli si vybavujete filmy a konec koncu I excellenti zpracovani vetrelcu v prvnim AvP, jejich hlavni vyhoda byla ze byli nesmirne tichy... nedupali jak jezci...

    Alien nema berzerker s GoW, ale tichej zakernej lovec. takovej mimozmezkej ninja.
    • Walldstein
      Jen takovej malej detail...Dneska s odstupem času sice vzpomínáme na excelentní AVP 1 a 2, ale ve své době se dočkali rozporuplných hodnocení a jednalo se spíše o průměrnou hru..
      • C-BEAM
        ja ti neviem, avp99 dostávalo v tej dobe známky v priemere okolo 85 a to bola doba keď sa bralo hodnotenie vážne a čokolvek nad 80 bola ak nie vynikajúca tak určite nadpriemerná hra.
    • no to zalezi na tom z koho se alien vylihne...jestli z jezka, tak dupe *1*
  • No video pěkné. Teď ještě aby ta hra byla dobrá. Jak tu někdo nakousl vzhled hrdinky, něco z Ripleyové tam je ale mě osobně se nelíbí. No což atmosféru mi to snad kazit nebude :)
  • slavek.skara
    Velmi pěkné video.....docela to bude lekačka :)
  • Trailer hezký a jakkoli se na tuhle hru moc těším, tak mne zanechává chladným - super z trailerů z následně "podělaných" her jsme tu už měli mraky. Tak moc doufám, že to nebude ten případ.

    Jen škoda, že tu Ripley(-ovou) jsem v traileru nikde neviděl, jestli to měla být aktérka v traileru tak potěš koště, budu si muset vyčistit brýle ;).
    • Asi jsi nepochopil podle nadpisu ze hlavnimi aktery jsou dcera Ripleove a vetrelec.
  • spook.y
    Bohužel jsem se u takových her vždy trošku bál těch lekacích scén a tak jsem byl rád když to někdo hrál a já se jen koukal. Takže až to vyjde tak to někdo určitě budete streamovat na twich a já budu v klidu *1*
  • Tak tohle se mi hodně líbí. Člověk se fakt vrátí do doby, kdy poprvé viděl film Alien. Tenhle skoro 3 minutový trailer stačil, aby můj myokard párkrát dostal mini-infarkt :) Obává se ale, že hra bude pouze pro určitou skupinu lidí a nepřitáhne fanošky jiných herních žánrů.
  • Dobry trailer všetko SUPER parada sa teším len ten model herečky je odporný.
    škoda že to nemá Črty Slávnej Sigourney Weaver
  • Čím víc se toho ukazuje, tím lépe to vypadá. Paráda. Jinak zde posílám další gameplay video, které bylo publikováno na zingu. https://www.youtube.com/watch?v=jyfb0Z3nCMw Jediné, co by mohli vylepšit je to chování dalších lidí, myslím tím jak hodně zírají, i když tam je vetřelec :-)
    • C-BEAM
      hmm, animácie Aliena sa trochu zlepšili ale veľký pokrok to veru nie je... ako tam toporne chodí a zabíja je v dosť silnom kontraste s tak vypracovaným prostredím. A vzhľadom na dátum vydania už to lepšie nebude.
      • 100% souhlas. Animace a vůbec celé chování aliena a lidí působí dosti komicky. Vůbec to do světa "Alien" nesedí. Alien je nějak gumovej a chodí tam jak rambo. Navíc dupe jako slon. Lidi tam zase stojí jako tvrdý Y a začnou křičet až když je žere. Vetřelec snad byl tichej, rychlej, děsivej a smrtící. Lidi zase většinou křičej a utíkaj. Nejsem zastánce uječenejch blondýn z filmů, ale útěk a nějaké projevení emocí by to chtělo. Snad je to ukázka z alfy, prosím prosím. Jinak vše ostatní supr.
        PS. Animace aliena mi připomíná "Newborn" aliena ze 4ky filmu
        • C-BEAM
          animácie sú asi najväčší problém súčasných hier a čim ďalej tým bude výraznejší na pozadí realistickej grafiky. Ak nejde všetko cez mocap a je potrebné robiť špecifické animácie organických NPC tak majú štúdiá problém.. vynikajúcich animátorov je jednoducho málo. A aj keď urobia kvalitné animácie jednotlivých "činností" tak prechody medzi nimi buď nezvládnu alebo ich odfláknu z časových/finančných dôvodov.

          A dobre tu CzechDeath napísal, že Alien je ako ninja, opatrne sa zakráda, hľadá, vyhodnocuje, medzi pozíciami sa presúva rýchlo a ideálne v tieňoch, drží sa pri zemi a pokial je vhodná situácia okamžite a rýchlo zabíja .... žial tu Alík pripomýna skôr dôchodcu na vychádzke.
  • Vlasta3000
    Ty pohyby npc to je jako myšlený vážně? V roce 2014? *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit