Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    Výborný posouzení PS4 konference.
    http://www.gametrailers.com/videos/qcv4np/playstation-4-playstation-meeting-takeaways
    • nekromant33
      Ma pravdu, bylo to jak jedna ze slabsich e3 konferenci a to slo o oznameni novy konzole. Ja si z tech dvou hodin odnesl jen to ze facebook je druha nejlepsi vec po krajenym chlebu a ze kazdy hrac chce nekoho spectatovat a lajkovat neci videa. A Knack ukazana jak prvni hra pro novou konzoli je fakt slabota, at uz hra bude jakkoliv dobra. Nejlip z cely prezentace vypadali Watch Dogs, ktery sou na vsechno a byli ukazovany z PC.
  • Smutne je to, ze sa nakoniec priznali, ze vsetko sa hralo a ukazovalo z pc, povazujem za tuto konferenciu len za blby tah, ale voci konkurencii zaroven ucinny.... Je to priam smiesne, konferencia o konzole bez realnej konzoly s prezentaciou na pc.... Velmi urychleny krok, tzn ms nam ukaze uz coskoro fungujucu super konzolu, tak preto tato fraska
    • Konzole jeste nema zadnou finalni podobu, tudit devkit je proste pocitac, tak kdyz si chces hrat na chytryho tak aspon chytrej bud. A bylo to jen oznameni konzole, muzem byt radi ze vubec hry ukazali, mohli rict: PS4 vyjde letos, zdar
    • Nesouhlasim. Verejnost byla a je velmi zvedava. Zajima ji, kdy bude a co prinese dalsi generace PlayStationu. Takze oznamili ze ji pripravuji, jaka bude, jake bude mit zajimave funkce, ukazali jake se pro ni pripravuji hry, dementovali nepriznive spekulace typu nutnost byt online a mimo jine tim ulevili stovkam lidi, kteri vedeli, ale nesmeli mluvit a byli pod tlakem, aby neco prozradili. Ja myslim, ze by vsichni meli byt spokojeni, ale presto se najde par neprejicich lidi, kteri na tom za kazdou cenu hledaji neco spatneho.
      • Verejnost je zvedava na konzolu a realne vzniknute hry, ne na PR kecy a renderovane videjka. Horsia uvodna prezentacia snad nebola.
        • Je zvedava na konzoli a dostala zakladni specifikace. Je zvedava jake hry se pro ni predstavuji a byla oznamena rada titulu. Je zvedava na sluzby a vlastnosti a dozvedela se o spouste z nich. Je zvedava na novy ovladac a dozvedela se o nem spoustu informaci. Byla to informacne vybora prezentace.
        • Vždy se ukazují videa z ještě nedokončených her. Vše co bylo potřeba nám řekli tak toho nech a šoupej nohama.
        • Chces nam rict ze bys byl radsi kdyby zadna nebyla? *8*
  • Pre toto nie je skok generacii taky velky ako minule.
    http://i.imgur.com/ChsSwUE.png
    • Dost ubohe chapanie sveta len skrz pocet poly. Hry obsahuju toho dost viacej nez len modely ktore tam necinne stoja.
      • V prvni rade je nesmysl porovnavat hry podle grafiky. Ale mnozi tak cini a navic maji velka ocekavani. A temto lidem je potreba vysvetlit, ze grafika dosahla uz takove urovne, ze i male vylepseni se deje za vysokou cenu.
  • Řekl bych , že řeč tímhle směrem měli zavést sami . Kdo ví zda je DevKit v téhle době vůbec něčím víc než klasickým PC a obsahuje všechny proprietální technologie , které Sony slibuje .
    To by nám měl potvrdit Vávra a podobní ;) .... když samotná už ony propaguje zajíce v pytlu .
  • Keyz
    Šéf to neviděl anebo to nechtěl vidět?
    Divné,že by vrchní šéf neviděl co se děje a jak to vypadá.Jistě má hodně další práce ale kdyby chtěl tak by mu přece neřekli máš smůlu pořád na tom makáme.
    • A co když neříká pravdu?
      • Keyz
        Pak je vychcaný *3*
  • Co na tom, na chvíli si skočil na saké a oni to mezitím dodělali, zabalili a už mu to nestačili ukázat.
  • V Sony maji hrube specifikace, pripravuji pro ne sluzby, system a hry. Maji spiony u konkurence. Podle toho vseho jeste budou ladit detaily. Maji take konstrukcni tym, ktery tohle vsechno ma za ukol poskladat dohromady tak, aby to spolu dobre chodilo a zaroven aby vyrobni linka byla co nejjednodussi a vyrobni naklady byly co nejmensi. Je naprosto jasne, ze tohle jeste nemaji, jinak by mohli zacit s vyrobou a prodejem. Jestlize maji prodavat az na podzim, mohou zatim v klidu ladit, predstavovat finalni vyrobek dnes by bylo zbytecne predcasne. Nepredstavovali hotovou konzoli, ale sve zamery a vize a myslim ze toho prozrtadili hodne. Doufejme, ze se jim podari bezezbytku naplnit.

    Osobne jsem z jejich prednasky nadsen, protoze tem zamerum se toho moc vythknout neda, krome ztraty kompatibility, kterou jsem ale ocekaval a ktera je nevyhnutelna. Zda se, ze se poucili ze vsech chyb, ktere s PS3 udelali a ze se zaroven nedopusti zadnych novych, jako byla spekulace o nutnosti trvaleho online pripojeni nebo zablokovani bazarovych her. V podstate je to jako sen, az tomu ani nemohu uverit a cekam, co se kde podela, co jim nevyjde, co se zmeni, protoze je to vse az moc krasne na to, aby to byla pravda.
  • Grifus
    Krabici neukazali protoze ji beztak nemaji nejen navrhnutou, ale nemaji ani vyresenou samotnou konstrukci konzole - chlazeni, nic. Chteli jen predstihnout MS s oznamenim, tak tu konferenci splacali narychlo s tim co maji. Tot muj nazor, zastanci Sony uricte souhlasit nebudou...
    • Tak jasně, že chtěli, jinak by to neohlašovali první :) Myslím, že to hlavní bude zase klasicky až na E3. Tady to naťukli, aby se o tom vědělo a mohli okolo toho dělat až do E3 vlny. Na vzhledu konzole stejně nesejde, kvůli tý si to nikdo nekupuje...
    • dizajn konzoly budu mat, ked to budu potrebovat. kedze maju hotovy navrh architektury, tak nemali dovod ho neukazat, aby mohli vyvojari a investori konat. sony bude mat este kopec prace na zaisteni dodavatelov hardveru a vybudovani kompletnej supply chain. len samotna gddr5 je viac menej nedostatkovy tovar, kde su kapacity objednane radovo rok dopredu. osobne netusim, co maju v rukave, ale asi nebudu do konzoly davat 16 512MB modulov.
    • S tímhle nelze souhlasit. Si jako myslíš že se celý ty roky jen škrábou na zadku a potom všechno udělají za týden a je hotovo?
      • Grifus
        Vubec ne. Jen rikam ze ten kus plastu co obali komponenty maji hotovej ze dne na den a vylisuji si ho klidne po milionech za tyden. Nemaji proste nic dotazeny zdaleka do konce a tiskovka byla spichnuta horkou jehlou...
        • Predstavujes si to moc jednoduse. Postavit vyrobni linku nejde ze dne na den. Ale ze na tom jeste pracuji je samozrejme. Nicmene uz maji pevne vize ceho a kdy chteji dosahnout a s tim seznamili verejnost. A take maji ovladac, protoze ten vyvojari her na rozdil od finalni krabice potrebuji co nejdriv.
          • Grifus
            Ale kdeze. Ty mi asi nerozumis, oni maji hotovou koncepci co za komponenty bude konzole obsahovat, oni maji X navrhu jak bude samotny vnitrek a vubec i vnejsek vypadat, ale nemaji tu finalni podobu ani zdaleka hotovou. A uz vubec nezacali s vyrobou, protoze se evidentne snazi uspechat vydani. To je to, co se basnik snazi rici...

            btw Sony beztak ma hotovou vyrobni halu, jestli si konzoly kompletujou sami. Ale i tak jim je momentalne prd platna, kdyz vsechny komponenty jim budou dodavat externi vyrobci.
            • Nesouhlasim s tim, ze konference je unahlena. Verejnost byla a je velmi zvedava, zajáma ji kdy bude a co prinese dalsi generace PlayStationu. Takze oznamili ze ji pripravuji, jaka bude, jake bude mit zajimave funkce, jake se pro ni pripravuji hry, dementívali nepriznive spekulace tyu nutnost byt online a mimo jáne tim ulevili stovkam lidi, kteri vedeli, ale nesmeli mluvit a byli pod tlakem aby neco prozradili. Ja myslim, ze by vsichni meli byt spokojeni, ale presto se najde par neprejicich lidi, kteri na tom za kazdou cenu hledaji neco spatneho.
            • Grifus
              A jelikoz chteji vydat konzoly letos, misto pristi rok, musi spechat a delaji unahlene konference s polotovary. Takze vlastne souhlasime jeden z druhym. *5*
            • Jak nerozumim? Vzdyt nerikam nic jineho. Maji hotovou hrubou koncepci, co ma konzole umet a ted pracuji na jejim naplneni. Jen rikam ze od finalni koncepce k finalnimu vyrobku je jeste dlouha cesta a neni to ze dne na den.
    • smejki
      A ani technici. Nějaké návrhy jistě mají, ale stále optimalizují. Konzole má vyjít v létě. Pokud chtějí mít dostatek konzolí na launch, budou muset tak měsíc dva předem plně věnovat produkci, nějakou chvíli předtím i optimalizaci produkce. Sakum prdum by tak podle tebe měli na návrh designu asi tak tři měsíce. Za tři měsíce se IMHO fakt nic pořádného dost dobře od nuly navrhnout nedá.
      • Proces optimalizace je vzdy nekonecny, takze nakonec stejne narychlo vyberou tu nejmin zmrsenou variantu a tu pouzuji
      • regant
        Nechci tě zklamat, ale jejich holydays 2013 znamená Vánoční svátky 2013 tudíž konec prosince
        ne dřív než vyšlo WiiU minulej rok
        • smejki
          ježiš aha *15*
      • Grifus
        Navrhy maji, to urcite ale nic neni ani zdaleka dotazeno do konce. Spechaji na vsech frontach. Konzole nevyjde v lete ale nejdriv v listopadu, navic jen pro Asii a mozna Ameriku, takze na vyrobu cas relativne maji, kdyztak proste nebudou zasoby a budou se prijimat predobednavky jako tomu bylo u PS3. Evidentne pozde si nekdo v SOny uvedomil ze kdo vyda prvni novou konzoly, budel eaderem na trhu. A ted proste delaji vse proto aby predstihli MS, ktery mel naskok ve vsem, jen nicn eoznamoval. Takhle to na me pusobi jakozto obycejneho ctenare hernich webu a PC hrace...
  • :) http://youtu.be/0rJDn0jRnUQ
    • Ač Sony věřím, video velmi povedené, ,,omfg its Blizard. Its diablo...."
  • walltar
    Neíte někdo k čemu je tam ta modrá svítící plocha? Je to nějaký zářič?
    • Pro presne snimani pohybu, podobne jako to je u move ovladace.
    • smejki
      Obdoba svítících baněk na PS Move, ergo pohybový ovládání
      • Běhat se svítícím pinpongáčem mělo svoje zvrácné kouzlo , takhle už nebude pokaždé ET volat domů :(( . Jasný předmět výrazné barvy se z celkového obrazu detekuje snadněji než různá hloubka a detaily scény s kterými to dnes zkouší Kinect ..... Taková berlička jako v CamSpace .
    • Tim te snima ta Eye kamera nebo jak to ted pojmenovali, nemusis mit ten pohybovej ovladac jako byl potreba doted

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit