Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já už jim na tu Armu prdím, počkám rok a uvidím jestli koupím. Arma 2 byla zabugovana až do nebes to všichni víme. teprv po 4 měsících od vydání hra šla dohrát, díky bugu v AI scriptu kdy v pár misích ke konci hlavní kampaně vojáci prostě stali jako sochy.. nebo zatoulany nepřátelsky tank bez jeho zničení nešlo dokončit misi.. až po malé bugy designerské kde slepá silnice byla označená jako hlavní nebo obráceně.
    Zapojil sem se do komunity, vytvářel issue tickety na opravu bugů a nedodělků, počítám tak 30 kousků sem stvořil a stejně většina kničemu nebyla.
    aspoň ten batoh co sem k tomu dostal drží dodnes :D
  • Jinak jediný štěstí, že to borci dělaj jen na PC a nepodlehli konzolovému konzervování, to by byl děs *5*
  • Noo, změna enginu (nebo co to tam čtu), může OFP (pardon, ARMA :D) jen prospět. Přece jenom takové to všelijaké procházení skrz zdi, těžkopádné míření, atd. na realističnosti moc nepřidávalo. Ale jinak, OFP hadra!!! Kvůli němu jsem se dal několik let na airsoft :D
    • "Těžkopádné" míření je jedna z hlavních (a skvělých) věcí, které odlišují ARMU od ostatních FPS.
  • Jen aby to melo dobrou hratelnost a to co tady pisete slibovali uz ve dvojce. *5*
  • Budu hadat. Arma1, 2 - posune se vyvoj. Slibi se zadne bugy. Spousta novych featur. Vydaji se bohulibe screeny. Dopadlo to jak to dopadlo... Neci byt jizlivej, ale uz dvakrat to bylo doslova prodavani zajice v pytli a dost nasr*nych lidi. Lide se nemohli po tom vzdy utlouct, jak to vypada bezvadne, ale nikdo na ty detaily nemel a vetsina skripala zubama... Nej na tom je, ze kazdej pred vydanim dvojky rikal, at to nedopadne jako jednicka...

    Samozrejme. Pokud to bude optimalizovane a pujde to dohrat, klidne si to koupim. Ale dost pochybuji. Aspon ze se ted uz neslibuji konzole *2*
    • Mno ale toto je dosti odlisna situace nemyslis?
      Pokus mas moznost se aktivne zucastnit testu nebo alespon vyzkouset pozdejsi fazi...
      Pokus si pak hru koupis a budes prskat ze to neni to cos ocekaval budes za blba jenom a jenom Ty. *3*
      • Takze pokud se nezucastnis testu a neodladis chyby, tak dostanes vadnou verzi? Wow, to je docela drsny.
        • Nerikej ze jsi nepochopil. *1*
          Kdyz kupuju nakou hru tak si o ni neco zjistim. Pokud jsem odkazan pouze na oficialni screeny a videa pripadne recenze a neni k dispozici demo pak muzu byt pravem nastvanej az po koupi zjistim ze je vsechno jinak nez do me ladoval marketing. Pokud ale mam moznost si tu hru predem vyzkouset jako v tomto pripade pak muzu bejt nastvanej akorat na kampan kterou samozrejme odskouset nemuzu.
          Nikdo te nenuti aktivne se zucastnovat testu natoz delat betatest.
          • Ne. Pokud vydaji verzi s osekanyma texturama (jak vydavaji testovaci), kde barak ma dvacet draw callu a zere to pamet, zvlast pokud pri nedostatecnem vykonu ti to vyhazuje bugy, atd... ale tohle a tady fakt nema cenu *2*
    • Koukám, že diskuze tu začíná dosahovat úrovně idnesu a novinek.cz...
      • jj lidi si mysli ze kazda hra co nejde na full je neoptimalizovana... ono mit dohled 10km je rozdil oproti 1km v BFku treba ne li 200m v COD :D
        • To máš sice pravdu, ale proboha hrál jsi někdy Armu2 v rané fázi? Ono i teď po X updatech je to nic moc, ale když to vydali, tak to přece nebylo normální, chápu, že je tak hra jiná ve svojí rozsáhlosti a dalších věcech, ale přece není řešení vydat sice obrovskou a extra rozsáhlou hru, ale s miliónem bugů a to velmi závažný, kvůli kterým se hra stává téměř nehratelnou + k tomu s extrémními HW nároky, kde to v době vydání spustí jen malé procento lidí vlastnící PC. To přece není ta správná cesta, jak si zajistit spokojeného hráče.
          • Co dvojku? Ale hrál si Armed Assault? Proti tomu byla dvojka dotažená hra *1*
            • taky pravda :)
  • Přesně jak tady bylo řečeno, OFP je pro mě hrou číslo jedna za celou mojí herní historii, jeeeejda co jsem se nahrál v editoru misí stovek hodin, problém v té době byl ten, že ještě nebyl moc rozšířený internet, tak jsem se nemohl se svými výtvory podělit s ostatními. Pamatuji si, jak jsem si ve škole ještě na diskety ze stránky www.operaceflashpoint.cz stahoval desítky tanků, vojáků, vtulníků, patchů (v té době třeba neuvěřitelných 40 MB :D) a pak to doma cpal po částech na disketách do kompu. A ta kampaň, to ve mě snad zůstane na celej život, vojáci byly osobnosti, zkrátka jako bych tam byl s nima, sakra práce, takhle hra ve mě prostě NĚCO nechala :)

    Jinak ARMA3 vypadá úžasně, jen doufejme, že se vývojáři poučí z dvojky a vydají kvalitní plnohodnotnou, co nejméně zabugovanou hru, zkrátka snad to nedopadne jak s dvojkou.. :)
    • btw: na disketách proto, protože počítače ve škole sice měli "internet", ale bohužel ne cdromky , hehe ^^
  • smejki
    moc pěkné. doufám, že to bude i herně a funkčně vyladěnější, že to nebude jen graficko-technologický rehash.
  • Ten 1 screen je nádherný ! Armu 2 moje PC ještě tak nějak zvládlo ale na 3 bude třeba Upgrade.
  • Já se jen modlím, aby AI udělala zase trochu zásadní pokrok a přestala konečně podvádět v některých situacích. Jinak jsem si ARMU2 i OFP užíval dlouhé měsíce.
  • já teda poslední dobou teda spíš uvažuju nad tim, že už možná přišel čas, zahrát si plynulou a odbugovanou Armu2 :-)

    Jinak si nemůžu pomoct, ale žádná arma mě nenadchla tak, jako Operace Flashpoint. Podle mě je OP něco, co BI už nikdy nepřekonají (silou kampaně, kterou jsem doopravdy prožíval).
    • spoock
      mě bavila ještě dost ArmA1, ale spíš v MP, který byl oproti OFP mnohem lepší, už jen v tom, že se dalo připojit kdykoliv, navíc byl větší počet jednotek, u ArmA2 mě odradil ten kolísavý framerate na Chernarusi v městech
    • jj, hratelnost je podla mna viac menej taka ista ako u army 2 (resp. ma vsetko co mal OFP, len vylepsene) ale je to kampan OFP, ktora uplne svojou prepracovanostou a atmosferou uplne valcuje kampane army.
    • Tak OFP byla proste uplne prvni. S tim uz nikdo nic neudelame ale muzeme alespon doufat aby arma 3 diky lidem z komunity co se budou podilet na testovani dopadla zase o neco lepe nez predesle dily alespon co se oprav tyce.
    • naprosto souhlasím. OFP jsem měl snad 10 let na počítači s konečnou velikostí snad 8GB (na tu dobu...). Ať se vykašlou už na tak pěknou grafiku a opraví ty chyby, které jsou od OFP stále stejné a nehřeší furt jen na to, že to někdo z komunity dodělá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit