Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bylo by zajímavé, kdyby sérii posunuly v čase do doby Rudolfa II. a děj by byl v Praze.. pátrání po kameni mudrců, vaření lektvarů, souboj s Golemem :D a pak by se série dostala do doby první světové a druhé světové a nakonec by byla doba Komunistů opět v Praze a hlavní postavou by byl náš legendární pérák (Lidé by ho brali jako péráka ale ve skutečnosti by to byl Assassin :D) A dala by se tam nastavit obtížnost: Začátečník - méně nepřátel a jejich chování je naprosto blbé, lepší podpora akrobatických kousků, víc záchytných míst pro zlechčení parkouru a lepší zdraví. Rekrut- Nic moc nepřátelé, trošku kratší zdraví. Lovec- Průměrní nepřátelé, ztížení parkouru, realističtější chování vás i protivníků, kteří už nekoukají na mrtvoly kolem sebe. Assassin- chytří nepřátelé, už si davájí pozor na vaši přítomnost, hodně ztížen parkour, a realistické zdraví... Mistr Assassin- Tato obtížnost by se dala odemknout dokončením hry minimálně na Lovce a chovala by se mnohem realstičtěji, to znamená, že nepřátelé už jakmile vás zmerčí tak jednaj, mají pamět (v AC je zvykem, že když jednomu vojákovy utečete, a pak se někdy objevíte zase třeba o 1 herní hodinu později před ním, tak vás ihned nepozná, idkyž jste oblečeni v těch samích hadrech... takže teď by vás okamžitě poznali) a hudd by nepodporoval nápovědy (tlačítko A - útok ze zadu atd.. by tam prostě nebylo)
  • No.
    Ovládání lodi je prostě joke (bože ta akcelerace). Ale chápu, že jinak by to po čase mohla být pruda hrát.
    Hláška "Teď můžeme toho strážného zabít potichu", následovaná killem z výšky pěti metrů, za kterým musel nutně následovat pořádně hlučný karambol si mohli odpustit.
    Nepřátelé jsou tradičně slepí.
    Nepřátelé si pranic nedělají z toho, že jim u ostrova pokladů zaparkovala pirátská loď.
    Jsem jediný, koho tak bije do očí, že ani tenounké větvičky se pod Kenwayem ani trochu nezaklepou?
    To "dig" snad ani nemyslíte vážně
    Blueprinty. To jako vážně? Blueprinty?
  • Ja byt takhle nabalenej v kuzi, tak se v tom tropickym vedru zpotim jako prase. *12*
  • Hral jem vsechny dily-3ka byla slabsi ale ze bych se u ni vylozene nudil to rozhodne ne-e.Na tohle se moc tesim,vypada to uzasne(spracovani zivota ve vesnici je snad jeste lepsi)a nic moc se podle me nezmenilo..ze se hra ubira arkadovejsim,akcnejsim stylem mi prilis nevadi.Namorni souboje byly velmi zabavne a o to jde si myslim predevsim..kdo chce takticke souboje namori musi si zahrat neco jineho :)
  • To je hrozný. AC posunul pojem arkáda na novej level.. *7*
  • Jak ty lode vyplujou rychlosti sportaku :D :D :D
  • to uz zalezi na vyvojarich jak se k tomu postavi myslim si ze i se strelnejma zbranema se da udelat vcelku realisticka hra (viz.CoD ne sranda)AC nikdy nebyl o realisticnosti cili zbrane ,lode,debilni chovani nepratel a dalsi neduhy to jen potvrzuji.Ale takova je kazda hra.Nemuzem chtit zazraky ve vysledku je AC serie skvela kdyz hodime tech5% nedodelku za hlavu tak ten zbytek nam da uzasnou hru.Jinak by tu nevznikali takove komentare. Lide zkratka AC miluji at je takovej ci makovej proto koukaji na tyhle detaily v jinych hrach by jim to tolik nevadilo ale AC musi byt vybalancovany do posledniho puntiku.
    • Ja AC mam taky moc rad ale proc proc proc je ta hra tak strasne jednoducha? Ja nevim jestli sem zdeformovanej tim ze na compu hraju uz dvacet let ale za mejch mladejch let bylo slusnym zvykem nastavitelna obtiznost a ne ze fanouška serie kterej ma nabojovano mraky hodin hodi do stejny urovne jako desetiletého zacatecnika. Ja tu hru nechchi jenom prochazet ja chci i nakou vyzvu.
      • Souhlasím. Jenže obtížnost je problémem už celé série. Chcípnout se dalo asi jen v AC1. Jenže s tím nic nenaděláme no.
  • ještě sem chtěl dodat ze sem tusil ze pridani strelnejch zbrani bude požadovat ještě vetsi zdebilneni protivniku a jeste menis realisticnost zraneni a ze bych byl pro aby se hra vratila do doby kdy se bezne nestřílelo.
  • Ty lode no dejme tomu ale stve me ta stále nizka obtiznost (mozna i stále snižující se). Uz když sem hral me prvni AC II tak za cely hrani se mi nestalo ze by me kdokoliv zabil (zabil sem se akorát když sem spadnul z naky veze) a ke konci uz sem byl natolik na hrusce ze sem si uzival to když sem v Benátkách na namesti vyprovokoval najednou všechny ty tezkooddence a pozabijel je pitomou dykou (skoda ze tam nebyl i svycarskej nozik i tim by to slo :D). AC III bylo ještě komictejsi protože tam maj pusky ale i tak nemam jedinej důvod proc z boje utikat abych si zachranil život. Doprkynka je tak tezky naucit vojaky bojovat najednou nebo dat jim silnejsi schopnosti abych je musel skutecne překvapit a musel se jich v presile aspoň trosku bat?
  • No nevim. Videjko jsem zkoumal trosku dyl a zjistil jsem ze to neni zase tak zly nebo?Je mozny ze tam foukal takovej vitr ze po schozeni plachet lod nabrala maximalni rychlost ,ale to je dost naivni myslenka to bych se priklonil spis k tem autum.A ten pad na zacatku to nebudu komentovat to je jako v predchozich dilech pad do sena z 30km vysky.Ale zase musime koukat na to jak je svet obrovskej a ze vsechno nebude fachat tak jak ma.neco se vzdycky zapomene doladit ale toto?no na to by si meli dat pozor bych se nedivil kdyby kvuli takove picovine spadla prodejnost o 30% no picovine je to dost velkej detail.Hmm nevim co k tomu dal dodat je to docela atmodfericky to ano no hra jeste nevysla snad je na to nekdo upozorni a borci to spravej jinak nevim zda uvazovat o koupi no kazdopadne nejsem ten typ cloveka co se ridi podle recenzi ale u tehle hry budu muset na recenzi pockat az pak zvazit nakup a nejsem ten typ cloveka kterej odsuzuje hry za kazdou picovinu ale tak velka firma hlavne zkusenych vyvojaru by na to mela davat vazne pozor

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit