Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • když to bude fajnově vyladěné tak kombinace zabijáka stem-punkového, trocha z Batmanovských her a alternativy provedení zabití nebo mračení nepřátel ala Hitmanovy hry a to cele zasazené do dění inspirovaném filmem Gangy Newyorku. už jen ta kombinace ze strohého popisu je zábavné když se zkombinuje a teď k tomu přidat trochu z nového Sherlocka Holmse, Jacka Rozparovače jako padoucha pro pár misí, ale chtělo by to v rámci technické revoluce vložit do děje vynálezce který bude assassina zásobovat technickými hračkami a samozřejmě s rozvahou do děje vložit ikony té doby ať vynálezce politiky nebo umělce či literární postavy. Taková mise kde pomáháte Oliverovy Twistovi z nesnází nebo zažíváte dobrodružství s 20. letým Allan Quatermainem by bilo zajímavé osvěžení průběhu bojů s templáři. Bohužel nám nezbývá než doufat že vývojáři zvládnou svůj úkol co nejlépe a dají nám kvalitní zábavu na dlouhé večery.
    • XorxoxTalarius
      To zni super, bohuzel mam obavy ze takhle to nebude *1*
      • No nezbývá než doufat v nejlepší a modlit se ať nepřijde nejhorší a očekávat kvality unity. A teď je otázkou jestli trn původní zabubnovaný nebo opatchovanou verzi.
  • Hmmm..Asi si počkám pár měsíců na nový díl.
  • Hašašín krýd: Mušulman opět žašahuje *12*
  • Tak snad se social justice mob nazral a da nam chvilku pokoj, kdyz si v ass creed teda bude moct hrat za tu vytouzenou zenu...
  • Mart9
    OK, byl mi smazán první příspěvek. Tak to už je opravdu začátek konce games.cz.
    • Inquisitor
      Mně už jich taky pár smazali, jenom to občas přehání, kdy mažou fakt nesmyslně.
    • neplaac, kup si nanuk a chod na eurogamer :)
      • Mart9
        Eurogaymer je poslední herní web, na který bych vlezl. A podle čísel nejsem jediný *2*
  • Pravda, Unity som ako prvu AC hru predobjednal a to bolo veru prvy a posledny krat co som predobjednaval nieco od Ubisoftu. Poucim sa a pekne si pockam na recenzie po release, pripadne na par updatov az to bude vyladene.
  • Inquisitor
    Jsem zvědavej, jestli i ve viktorianské době bude nenápadně běhat v plášti a kapuci. :)
    • Ristoro
      No ve Viktoriánské době se pláště (kabáty) nosily docela dost :D. Místo kapuce mu dát cylindr a bude to pecka. Taky by bylo dobré, kdyby ten cylindr mohl při parkouru spadnout, tudíž by ses už nemohl vmísit mezi dav, ale chtěl bych asi moc... Právě takové detaily se mi na hrách líbí, jako třeba v Black Flagu, když si Edward sundal kapuci, když vyběhl ze zakázané zóny.
      PS: S kloboukem jsem měl pravdu, pecka :D.
    • Jasne, ze hej. Ved ako inak by sme ho poznali?:)
  • Hlavně to proboha nepředobjednávejte. Počkejte si na recenze apod. Ať zase není pláč jako po Unity.
    • V dnšní době předobjednávka stejně nemá smysl. Na Steamu to člověk může stáhnout kdykoliv a v obchodě jsou hry vyprodané akorát o Vánocích. Pokud chtějí někteří riskovat vyhození 1200-1600 Kč za nefunkční hru jenom aby získali exkluzivní skin s předobjednávkou, tak to už je jejich blbost.
    • Inquisitor
      Komu není rady....
    • Co takhle nechat lidi ať si dělají co chtějí.
      • Lidi se bohužel prokázali jako hloupé ovečky. Není přece problém si hru koupit dne, dva po vydání.
        • Ježiš, další hipster s kecama o ovcích. Už jen kvůli tobě doufám, že neděláš něco, co dělají i ostatní, to bys pak ta ovečka mohl být taky...
        • Mě přijde, že jako tupé ovečky se chovají lidé tobě podobní.
          Někdo má jiný názor než já, tak je tupá ovce. Unity byla mizerná hra, kdo si myslí opak je tupá ovce. Protože Unity byla tak mizerná, Syndicate bude ještě mizernější, kdo říká opak je tupá ovce, která se nechala oblbnout od Ubi...
          Nejde jen o sérii AC, ale třeba i CoD, WoW, BF a jiné velké hry. Sám si o těch hrách můžu myslet co chci, ale proč to budu nutit těm lidem, co si ty hry kupují a které ty hry baví.
          Proč má někdo zapotřebí shazovat většinu řečma o stádečku tupých ovcí a utvrzování sebe sama v tom, jak je výjimečný a jak se od všech liší.
          • Ne, mít jiný názor je v pohodě ale slepě předobjednávat hru na základě článku a screenshotu je blbost. AC je dlouhodobě v rozkladu ale lidi to neustále předobjednávají a bláhově se domnívají, že teď to bude jiné. Prostě je v tomhle nepodporujte. Kupte to až to vyjde na základě recenze nebo jiných objektivních hodnocení.
            Ono na internetu si můžeme myslet a psát cokoliv ale bohužel nakonec jde o to volit peněženkou. Ubisoft a jemu podobní dlouhodobě z vysoka **** na hráče. Tuna DLC, Mikrotransakce, Pre-order bonusy, Pre-oder bonusy-speciální pro určité obchody. A to všechno za plnou cenu samozřejmě. A s každým úspěšným titulem (obchodně úspěšným) si příště dovolí zase o něco víc.
            Neříkám nekupuj tu hru, říkám jen nepředobjednávej tu hru jen proto aby jsi dostal kalhoty navíc pro svého avatara...
            • XorxoxTalarius
              Ne tyden po vydani, az bude hra hratelna a opravena. Do te doby jejich produkt nekoupit. Jednoduche reseni like a boss *5*
            • Takže kdyby si Unity místo předobjednávek lidi koupily až týden po vydání, měli by v Ubi důvod něco u AC měnit?
              Nějak nevím co se mi snažíš říct. Tady nejde ani tak o přeobjednávky, hra jako AC vyjde tak jako tak, záleží na tom jak dobře se potom prodává. Spousta lidí si tady myslí, že když ji lidi přestanou kupovat tak se tím něco změní, ale tím se nezmění vůbec nic. Ubi neni firma která financuje hru z early access a předobjednávek. Mít velké prodeje týden po vydání je sice hezká, ale takové firmy zajímají prodeje celkově.
            • XorxoxTalarius
              Kvalitni znacka si na sebe vydela vzdy *3*
              Apropo pokud lide nebudou predobjedavat, neznamena to ze se serie zrusi, serie se rusi az kdyz nevydelava vubec *3*
              Opet spojujes jabka s hruskama, kolik ti sakra je chlape? Patnact?
            • Značka která nevydělává je mrtvá značka. Pokud by nebyl zájem o Unity a stejně tak o nové AC, proč by měl Ubi dotovat vývoj další potencionálně neúspěšné hry?
            • XorxoxTalarius
              Pokud prestanes predobjednavat, tak se zvysi kvalita, jelikoz se bude muset UBI snazit aby videlal a nedostane free money.
            • Já prostě nechápu, proč je zrovna tohle pro tebe tak důležitý :-D Co se pro tebe změní, když si lidi hru přestanou předobjednávat, co se pro tebe změní, když ji lidi přestanou kupovat úplně?
              Pokud AC přestane být pro Ubi výdělečnou, tak série skončí. Co se u tebe změní?
              Mě je úplně jedno, kolik titulů AC vyjde za rok, je mi jedno kolik lidí si to koupí atd... Unity bylo hrozné, já sám nemám zapotřebí si hned běžet pro další díl, jestli série skončí tak skončí. Pokud budou další díly tak kvalitní, jako Unity tak si je prostě nekoupím, ale co mi je po tom, jestli si to koupí někdo jinej?
              Pokud se najde člověk, kterého ty hry baví, jako že najde, tak ať si tu hru užije proč mě by to mělo nějak vadit?
      • čo takto nechať si poradiť?
        • Od recenzenta co dal hře 5/10, nebo od toho co jí dal 9/10? Od hejtra co prostě tu hru sérii nemá rád, nebo od někoho, kdo ji naopak miluje.
          Je rok 2015, spousta info o hrách se objevuje dlouho před vydáním a z diskuzí mi přijde, že většina lidí s prominutím sežrala Šalamounovo ho*no, proto jsem toho názoru, že každý si dokáže o jakékoliv hře udělat vlastní obrázek. A pokud i tak bude poradit, tak neni problém se na cokoliv zeptat lidí, co hru už hrají.
          Když člověk udělá chybu, aspoň mu to dá nějakou zkušenost do budoucna. Ale takhle je to u všeho.
          • Kravicka
            Vsechno info o hre pred vydanim je lez. :)
            • XorxoxTalarius
              To s DRM nemuzu potvrdit ani vyvratit. Jelikoz mam GOG verzi a nepamatuju si jak to bylo.
              Ovsem rozdil je v tom ze si muzeme byt jisti ze se poucili, s kazdou hrou jsou na tom CD projekt lepe, kdezto Ubi s kazdou vydanou hrou hure.
              A dam klobouk na to ze napriklad W3 bude v pohode v den vydani.
            • Ano, Zaklínač 2 měl DRM ochranu a mizernou optimalizaci hned po vydání. Optimalizace stejně jako třeba u Unity opravena až po několika patchích, DRM museli ze hry po chvíli odstranit. Celkově byly ze začátku u druhého zaklínače problémy.
            • XorxoxTalarius
              Zaklinac mel nejakou DRM? Pripadne ma?
            • Tak to abych zrušil objednávku Zaklínače 3, mě to ze začátku přišlo jako fajn hra, ale jestli ten proklatej CD Project zase lže, tak ode mě neuvidí ani korunu...
              Jinak hrál sem AC od prvního dílu až po Black Flag a Unity bylo přesně takové, jaké být mělo. Až na tu optimalizaci. Ale to se zase musím vrátit k Zaklínači 2, mizerná optimalizace a DRM? Tak tohle tedy ne, ze mě si ti vývojáři prdelky dělat nebudou, už du zrušit objednávku Zaklínače 3.... *7*
            • XorxoxTalarius
              Mam pocit ze tohle mu nevysvetlis :)
  • Za absenci MP u mě mají malé plus, nevím co to je za módu cpát ho do hry za každou cenu. Např. jinak povedené Spec Ops: The Line mělo MP naprosto příšerný. Kdyby místo něj raději udělali o dvě hodky delší kampaň.
    • Mně přišla kampaň Spec Ops dlouhá tak akorát. Ono je otázka, jestli by prodloužení kampaně nebylo v tomhle případě spíš kontraproduktivní. Spec Ops: The Line nestojí na herních mechanikách, jako střílečka je to přinejlepšim průměrný. Co z toho dělá jedinečnou věc je příběh a jeho podání, a ten by právě moh nataženim herní doby utrpět. A nebo by to byla ještě větší pecka, kdo ví?
    • imho to neni moda, jen ekonomika
      ty dve hodky SP kampane navic by pravdepodobne ve vysledku byly drazsi nez pridani MP, ktery dodava prvek znovuhratelnosti, kvuli kterymu si to bezni hraci spis koupi
      navic to nejspis kvuli kratkymu SP a nutnosti mit original na MP zpirati min lidi
    • Francis
      Ide čisto o marketing. Skôr predáš hru s nálepkou, že obsahuje aj MP ako bez neho. Vývojári SpecOps priznali, že ho tam museli nasilu narvať kvôli nátlaku zo strany vydavateľa.
      • Ristoro
        A já jsem zase raději, když je hra čistě SP. Je větší pravděpodobnost, že bude kvalitnější příběh, lépe napsané postavy atd..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit