Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://us.blizzard.com/en-us/company/events/diablo3-announcement/index.html#auction:auction-summary

    pise se tam teda jen o lootu, ale dole mas screen, kterej si nekdo muze vylozit i tak ze pude smelit i s charama...jinak neverim tomu ze pude expit postava v arenach, proste si ji budes muset vychodit a kdo chce pojede PvP...hlavne v aukci budou jen veci co nekdo musi sam najit, kupovat to budou amateri a chvili potrva nez se tam objevy naky hodne dobry kousky, takze nakyho nooba co by mel bejt overpowered bych se nebal
    • No jo, na tomhle screenu je záložka Characters. V tom případě se budu od online multiplayeru držet hodně daleko, pokud si to vůbec koupím.
  • Ti co tady brečí nemaj zadny game skills.Kdyz mas skills tak si dobry veci vychodis sam a naucis se poradne s postavou hrat...az narazis na nooba co si nakoupil unique gear, tak ho rozsekas, protoze nema skills.A ve finale lidi co maj skills a budou mit vychozeny dobry veci, tak v pripade ze jim padnou znova, se jich radi zbavi, nez aby je syslili v truhle, kde jim akorat zabiraj misto.To ze si je koupi nakej noob a zaplati mi za to real cash, i kdyby to mely bejt sumy smesnyho razeni, je mi uplne jedno a beru to jen jako tresen na dortu...ten koho sere, ze si hranim naky gamesy co ho bavi muze "vydelat", je idiot!!!
    • To je zajímavá úvaha. Jak mi pomůže rutinní zabíjení zombíků získat zkušenosti z PvP?
      • PvP rewards
        The battle arena will not be a place to collect armor and weapons. The PvP reward system will be focused on achievements, ranks and titles for your character

        Takze gear musis proste nabrat na tech tvejch zombies...Tudiz stejna situace jak v D2...nekde musis nabrat exp., aby ses mohl dostat na vyssi lvl, to jak pak rozjedes skilltree je jen na tobe...a ver tomu ze se lip seznamim s postavou, kterou si vychodim od 1 lvl a budu s ni prubezne chodit areny, nez noob co si koupi hotovej char s unique gearem...
        • Eh...cože?
          -Stejná situace jako v D2 to rozhodně není, tam jsem kvůli Natalya's Odium musel běhat asi půl roku všude možně. V D3 si ho budu moct za pár dolarů koupit.
          -Jak mě nabírání XP naučí jak uhýbat různým kouzlům socky? Například...
          -Jak rozjedu skilltree na mě tedy není, pokud vím. Skilly se nějak budou rozdělovat samy (patrně podle toho, jaké itemy si kdo koupí)
          -Jak tě naučí trefit se do téměř náhodně se pohybujícího hráče zabíjení mobů, když ti se hrnou přímo na tebe?
          -A co s tím vším má podobného průběžné navštěvování areny? I když si někdo koupí set hněvu všech indických, řeckých a jiných bohů, stejně se bude muset vyexpit aspoň pro požadavky, takže si stejně tak může chodit do aren. A silně pochybuji, že půjdou dát prodávat postavy.
          • v aukci by melo jit krom veci kupovat i gemy,svitky, picoviny na crafting, a treba i cely chary...pochybuju ze za PvP dostanes xp, od toho budes muset killit moby...a skill v PvP, teda to tvy trefovani a counterovani socky, naberes prave tim, ze krom expeni budez chodit prubezne do aren...cili clovek co todle delat nebude, koupi si rovnou hrozny bomby, nebude mit zadnej skill a dostane naklep, ze ti poradne ani neubere...
            • >.>

              Znova, XP se bude muset pravděpodobně získávat pro všechny stejně ale zároveň před/behem/po potřebném expení (a průběžném PvP) si dotyčný může koupit co chce.

              Jestli je někde napsáno, že pujde koupit celý char, tak bych prosil zdroj. Jestli ne, tak to co píšeš nedává smysl.
            • *budeš
  • Myslim ze nema cenu to rozebirat, kdyz komunita zdegenerovala k tomu ze nazoru "koupit je to samy jak neco vymlatit" a lidi mu naklikaj plusy tak nevim, je mi vas jako hracu docela lito. *12*
    • Koupit rozhodně není to samé jako vymlátit. Ale pořád vás nějak nechápu. Mě lidi co si něco koupí vůbec nezajímají, hrát s nima nebudu. To oni si kazí hru, ty o nich ani nebudeš vědět. Fakt nevidim problém v tom dát někomu možnost koupit si něco jak za goldy tak za real money. Je to čistě věc každého jakým stylem bude hru hrát. Nechápu jak tebe ovlivní to, když si nějakej jouda z USA koupí nějakej lepší item než máš ty. A ty se s ním stejně nesetkáš! Co se týče PvP tak nikdo ještě neví jak přesně bude fungovat včetně toho jak bude fungovat matchmakeing. Diablo 3 je převážně co-op hra, kdy vezmete 3 další kamarády a budete hrát. Pochybuju že budete hrát s úplně neznámými lidmi. Jste jak zaseklá gramofonová deska. Furt brečíte jaká je to výhoda že si ten či onen něco koupí za peníze, ale výhoda pro koho? Uvědomte si že tohle není mmo, kde byste se s nějakým nabušencem setkávali furt. Pokud nebudete chtít tak se nikdy s nikým takovým nepotkáte. Jediný kde to může hru ovlivnit je ono PvP, které jak blizz sám řikal neni pro ně podstatnou složkou diabla 3. Pokud tedy hodláte hrát D3 výhradně jako PvP tak byste se měli asi porozhlédnout jinde, jelikož tahle hra nebude na to koncipována.
  • SirArag - Nepočítám s tím, že budou jednotlivci padat běžně, ale těch hráčů Diabla budou miliony kor v případě, kdy se na tom dá vydělat, tzn. že předmětů velké kvality bude orpavdu plná aukce, miliony hráčů, při takovém počtu už šance na drop neni vůbec malá. Tak v jejich ceně se to promítne, ale vše má svůj strop, zase tomu nemůžeš napálit velkou částku, pořád je to jen hra a neprodáváš auto. Blbost to prodávat neni, k čemu ti bude ten předmět? K ničemu, můžeš se s tim akorát vyfotit, ale když to prodáš, rázem máš v ruce reálný peníze, velký lákadlo pro velký množství lidí.

    Dělo by se to miniámálně, nic neni 100%, ale kdyby Blizzard chtěl, může tomu z vleký části zamezit, a tohle ospravědlnění, na to už jsem trochu alergickej - "ono by se to stejně dělo i kdyby to Blizzard sám neorganizoval a proto to je v pořádku"

    Neříkáš blbost, samozřejmě, že to něco stojí, ale mě jako hráče třeba moc nezajímá, že Blizzard neumí dělat hry rychleji a levněji, já přeci nemůžu za to, že to museli několikrát předělávat a že je to stojí moc peněz, to neni důvod hru kazit tímhle obchodem za reálný peníze, mě jako hráče zajímá výsledný produkt. Stejně jako mě nezajímá jestli moje triko šily děti otroci někde v Malajsii, jestli můj šampon nezmrzačil během testů nějaký zvířátka, tak mě nezajímá ani jak nákladný a problematický byl jejich vývoj s Diablem 3, protože kdybych na tohle vše měl myslet tak bych byl asi denně v depresích, jestli ty na tohle myslíš, tak nevim nevim. Osobně ale pochybuju, že ten vývoj je takový, aby se nezaplatil jen z prodeje hry. I WoW neni žádný rekordman a to je MMORPG. Ano, více peněz je lépe než méně, proti tomu nic nemám, vadí mi ty PR řeči, kterými to omlouvají, kdyby natvrdo řekli "je to kvůli prachům, aby se zkrátka vydělalo víc" tak neřeknu ani popel, jenže to si samozřejmě nemůžou dovolit.

    Argumentů jsem myslim předložil několik. Každý máme nějaký názor, v pohodě, a že je mi smutno? To bylo obrazně řečeno : ) Ty sám i další dříve či později poznáte do jakých sra*ek hráči s tímhle přístupem hry přivedli, pro mě je tahání peněz do těchto her mimo a tak to zůstane, jsem holt suchar.
    • Davam plus
    • SirArag
      Já s tebou z větší části souhlasím. Jen se v několika bodech rozcházíme :)
      Například v tom placení nevidím nic tak hrozného, že by to ničilo celou hru, protože ty s těma lidma vůbec nemusíš hrát. Já Diablo hrával buď sám nebo s kamarády. Na Battle.net jsem se nikdy tolik necpal a nemusíš ani ty. Navíc šance, že narazíš na někoho, kdo si koupil nějaký skvělý předmět nebude stoprocentní (i tak ale asi bued vysoká), protože na každého zkrátka nevyjde a navíc ne každý bude chtít cpát peníze do aukcí (a pokud jo tak skoro každý bude mít nějaký limit nad který nepůjde. Nepočítám lidi, kteří penězi i topí).

      Kdyby napsali přímo, že to dělají pro peníze, sesypali by se na ně zase jiní hráči (a je možné, že by jich bylo i víc) tak je alespoň v tomhle pochop. A nejen je :)

      Já si taky herní společnosti (a nejen herní) představuju jinak. Zrovna letos jsem se začal učit v oboru podnikání (a nějakou dobu jsme měli ekonomii jako předmět i dřív), takže pomalu začínám chápat, že spousta věcí zkrátka nejde tak, jak by člověk chtěl.
      Což neznamená, že oni jsou nějací svatí. Jen zkrátka pracují s psychologií. Zamysli se. Koupilo by víc hráčů diablo kdyby:
      1) Řekli, že to dělají, aby hráčům dali víc možností nebo já nevím co.
      2) Řekli, že jim jde hlavně o peníze.
      Pravda. Druhý přístup by se víc podobal pravdě a za to by získali pár příznivců, ale spoustu lidí (a moralistů z games.cz) by to mohlo "pobouřit" :)
      • Neřekl jsem, že mi to placení vadí kvůli jiným hráčům, kteří by měli výhodu jak často zaznívá, takový názor já nemám, hraju výhradně sám, takže to mi nevadí, dole jsem napsal co mi konkrétně vadí na té aukci.

        Kdyby to napsali přímo tak se na ně nesesypou jiní hráči, tak se na ně sesypou asi všichni. V tom, že dělají z lidí blbce, v tom se jim pochopení nedostane, tedy ne ode mě, to nemůžeš po mně chtít : ) Tou pravdou by si příznivce nezískali, možná bezvýznamné plus za upřímnost, která se dnes nenosí, spíš by to bylo jen pro některé pochopitelnější a s nadáváním by se ani neobtěžovali když by bylo jansé odkud vítr vane. Pobouřilo by to maximálně lidi v Matrixu co si myslí, že Blizzard nebo jiný firmy to dělají pro blaho hráčů, což neni na škodu, alespoň by se probudili a uvědomili kam tohle povede : )
        • SirArag
          Tak jsme se asi dostali ke konci naší diskuse :)

          Jednomu aukce vadí, druhému ne. Nic jsme nevyřešili, nikoho jsme nepřesvědčili (ani jeden druhého) a jen jsme po sobě zbytečně házeli písmeny :)
          Já už tak nějak nemám co dál psát (a to se často nestává. Dej si malé plus :)
          • Když na konec tak na konec. *4* Přesvědčovat jsem tě nechtěl, to ne, jen jsem napsal svůj názor proč je aukce špatná, zatím to nikdo nevyvrátil, takže jsem se spíš utvrdil v tom, že na tom opravdu něco je. Vyřešit jsme nic nemohli, my s tím nic neuděláme, Blizzard si pojede svou ať s námi nebo bez nás.

            A souhlas, diskutovalo se věcně a slušně. *4*
            • SirArag
              Pravda. Jsem rád, že jsem narazil na někoho, kdo se nechoval jako rozmazlené děcko.

              A můj názor jsi mi taky nevyvrátil. Argumentů jsi předvedl dost, ale nějak mně nepřesvědčily. Možná některé částečně :)
              Každopádně přeju pěkný zbytek večera.
          • Mate plus oba, psali jste vicemene realny argumenty, diskuze se dala cist. Ne jak deti trochu niz "ja mam pravdu protoze ty tu brecis a blizzard to nezajima" *15*
            • SirArag
              Ah, děkuji :D
              Myslím, že někteří by si měli uvědomit, že je třeba chvilku přemýšlet než něco člověk plácne. Často pak člověk zjistí, že jeho původní argument je na hlavu (stává se mi to docela často) :D
    • Cahir
      Yep, to je ten "sociální prvek" *11* , který je v současnosti ve hrách "in".
    • tiscali nezklamalo, mělo být pro SirArag dole *1*
  • at si ten svuj pay-pal system strci doprdele.d3 jsem si chtel koupit ale diky infu ktere jiz nejakou dobu ohledne tohoto produktu koluje svetem jsem se rozhodl hru nekoupit. cely koncept je pro me absolutne neakceptovatelny a u d3 rozhodne chci offline single kampan a ryze online hru s paypal vymrdy co se tyce upgradu equipu. svoji politiku muzu strkat pod nos noobum a ne letitym hracum ktery vi co chcou.ze jsou v prdeli vyvojari s krupici nepovazuju za nas problem.zjednodusuji si to jak muzou a to ja rozhodne neberu a kor kdyz to platim.jde jim jen o love a ne o hracovo gusto.ahoj
  • Tohle ale jde udelat za ingame penize. Chces sword ? Zaplat 10k goldu. Nechapu proc do toho musi nekdo tahat real money. Jo uz chapu, B z toho ma zisk. *11*
    • Protoze pak nezabranis ilegalnimu nakupu na serverech 3. stran a navic nic nevydelas.
      • Ale zabráníš, jen by museli chtít, takový server by totiž porušoval autorská práva, stačilo by proti nim zakročit.
        • Otazka je, proc by tomu meli branit...blizzard jasne rekl, ze podle toho jak v D2 ale i ve wowku existoval trh s vecma za realne prachy vidi, ze hraci tuhle moznost proste chteji a tak jim ji poskytne a samozrejme na tom jeste vydela...takze hraci i blizzard dostanou co chteji ,idealni stav. A to ze par lidi mrmla proti necemu co ani vyuzivat nemusi, asi neni pro Blizz tak podstatne.
          • Kdo zaplati eurace ten dostane vyhodu ve hre, idealni stav *12* A argument "stejne by to tam bylo" a "nekde vydelavat musi" jsou idealni argumenty. Nejdou totiz nijak zlomit. Aneb dute sudy nepotopis. *2*
            • Vzdyt to rikam, nepotopis *12*
            • Jo, bojujme i proti normálnímu dropu, protože když ty něco farmíš rok a někdo dojde a padne mu to na první pokus, taky má výhodu ve hře a lepší itemy za méně stráveného času!!! A chudáček Kočkopes co tam hraje půl roku, nechce jít na aukci a ani mu to nepadá utře hubu *9* lol, fakt nevidím rozdíl, jestli to někomu padne nebo si to někdo koupí, Diablo není MMORPG, nemusím se tam vůbec setkávat s jinýma lidma než kamarádama. A v té aukci nebudou itemy, co nemůžeš ty normální cestou dosáhnout. Jen mezi náma, to co je v té aukci musel někdo taky dosáhnout. Ale když ti tak strašně vadí, že ty syslíš a někdo si něco koupí za peníze, na který při vydělávání taky trávil tolik času, co ty brečením na Diablo diskuzích, jak je kupování itemů nespravedlivý *9*
      • Takze neco spatneho prestava byt spatnym kdyz je to legalni a je z toho zisk ? chapu te dobre ? Proc teda bylo obchodovani s itemama zakazany, kdyz se to vlastne muze, protoze z toho nebyly zisky ? Tohle mi nejak nesedi, celou dobu to zakazovat ale najednou kdyz na tom muzu vydelat tak to povolim ?
        • To je reakce - označíš mě za trolla a končíš, bezva když ti dojdou slova. Identická - stejná. A když z něčeho vychází kopie, jen jinak vypadá a jsou tam jiný postavy, tak jsem ti chtěl tak ulehčit to trápení z hnusnýho Diabla III a ty jsi na mě tak hnusnej, to je teda úroveň :(. A pokud ti tak strašně vadí, že dávají stovky - ba i tisíce hodin do tvorby jejich hry, kde dají funkci, kde nic nedávají oni, ale funguje to jako od hráčů pro hráče a blizzard je jen zprostředkovatel, tak já jsem troll a ty hater. *7* A navíc jsi neřekl, že chceš identickou hru jako Diablo III, ale identickou hru jako Diablo obecně, tak musíš ty své slůvka trošku srovnat, potom jsem ti totiž řekl Diablo II a měl jsem samozřejmě pravdu. *9* Ignorante *16*
        • Blizzard si prostě řekl, když už tomu neumíme (nechceme) zabránit, tak to aspoň zlegalizujeme a ještě na tom něco trhneme, podle toho známého hesla, když proti tomu neumim bojovat, tak se přidám a svezu se taky. Je to k zblití.
          • Nemesus - ale já psal "identickou" hru, ne podobnou, prosím doporuč mi nějakou, opět si dokázal, že se vyznáš, díky.
            • Já chtěl hru, která bude stejná jako Diablo, tu jsi mi nedoporučil žádnou, jelikož taková neexistuje, originál je totiž vždy jen jeden, pravděpodobně je ti cizí i slovo "identický" jelikož si mi doporučil spoustů jiných her, které jsou ale pochopitelně jiné a stále mi je předhazuješ i nyní, význam slov skutečně neni tvoje parketa. Když tě tak čtu, a poslední komentář je toho důkazem, tak se z tebe nakonec vyklubal jen troll nebo minimálně provokatér, což nestojí za další pozornost.
            • Jak chceš hledat identickou hru od něčeho, co ještě nevyšlo, lásko? *14* Navíc jsem ti doporučil jiný hry, nikoliv abys hrál tu na chlup stejnou. A když už jsi fakt chtěl identickou, doporučil jsem ti tolik her a ty pořád děláš uraženýho, s tebou nebudu vůbec kamošit abys věděl *10*
            • hm, jenže Diablo 2 není Diablo 3, a to co si řekl dále jsou zase jiné hry a ne Diablo 3, možná ti nei uplně jasný význam slova "identický"

              Možná by bylo lepší konečně přiznat, že originál je jen jeden a ne mi doporučovat nějaký napodobeniny, který i když jsou třeba fajn, tak jsou pořád horší proti Diablu. Ty si schopnej někomu kdo chce zážitek z jízdy ve Ferrari, doporučit Favorita, však je to taky auto.
            • Jo a našel jsem ti ještě Fate a Shadow flare. Ale z těchle dvou jsem ani jednu nehrál, ale prej jsou to klony Diabla a je to zábavný..možná je někdy zkusím i já
            • *15* Dobře, přemluvil jsi mě, můžeš hrát Diablo 2 a..pozor..taky tam nejsou aukce (respektive ty oficiální ne)! A hrát offline opět můžeš!!! Co víc by sis přál!
          • Nic jinyho me nenapada. Je to stejny jak s tim ze singl bude online. Pravy duvod je aby to neslo piratit a to jim nemam za zly. Ale argument ze je to lepsi pro vsechny je stejne tragikomicky jak argument ze hra kde si muzu kupovat veci za irl money je lepsi.
            • Kdo hledá, najde - Sacred je podobný, Torchlight teď výjde dvojka už, Titan Quest je i na datadisk na něj *14* Všechno Hack n' slash rpg a POZOR - BEZ AUKCE!!!!! BEZ NUTNOSTI PŘIPOJENÍ NA NET!!!!!!!!!!! *14* Takže můžeš hrát i v letadle, na chatě, když nejede neeeet a já nevím co všechno ještě můžeš dělat
            • Nemesus - doporuč mi hru, která je identická jako Diablo a je bez obchodu za reálné peníze, vypadáš, že se vyznáš, předem děkuji.

              Blizzard taky nikdo nenutí dělat hry a stejně je dělá...zajímavé, že :)
            • škoda že vás to tak moc nutí hrát a vůbec nemáte možnost vybrat si na hraní jiný hry a nebo nekupovat na aukci *14*
            • Tak byt pod dohledem je vec druha. Taky fakt.
            • V tomhle nesouhlasim, nejde ani tak o piráství dle mého, spíše je hlavním důvodem mít to co nejvíc centralizovaný, pěkně pod pokličkou aby i člověk co na nějaký aukce apod. nesmysly kašle byl pořád jaksi lákán tou možností si něco když ne koupit, tak hlavně prodávat, dost lidí pak dřív nebo později podlehne což by se v případě offline nikdy nestalo. Pochybuju, že Blizzard má problémy s pirátstvím takové aby dělal taková opatření, takže si stojím za tím, že důvody jsou jiné.

              To je čistá psychologie, tak to funguje všude, podívej se třeba na obchody, než se dohrabeš k reáglu s tím co lidi kupují a konzumují nejvíce, tak musíš projít x předchozích regálu s těmi nejzbytečnějšími kravinami, který by si si normálně nekoupil, ale když už kolem deš, tak si koupíš kolikrát i to co vůbec nepotřebuješ a proco si nepřišel a půvdoně nechtěl. Tohle je to smaý, ty si sice kvůli aukci nepřišel a raději by si hrál offline, ale jelikož musíš být online, Blizzard má možnost tě nalákat i na to čím si původně opovrhoval a nechtěl to využít a to by v tom byl čert aby to u spousty lidí nevyšlo, no ne? : ) Jak říkám, fakt k posrání.
    • Hm, tak se mi to hodilo jinam
  • Ví někdo vlastně čí to byl nápad? Blizzardu nebo Activison?
    • Hráčů... kteří od Diabla 2 kšeftují s itemama i přes všechny zákazy a bany.
      • V jiném měřítku, řekl bych :) . Ale dobrá připomínka.
    • Muzu ti rict jedine to ze to zarucene vymyslel nejakej marketak...
  • Tahle hra bude na prd *11* *11*
  • Us se tesim jak si videlam hranim Diabla 3, sem v tom dobrej, umim videlat i ve Wowku. da se to jen musite vedet jak a musite mit IQ!
    • Dik je to jen troll...
    • hh s tim IQ jsi me pobavil xD jinak souhlasim s Claymanem, porid si za ty penize treba strucnou mluvnici ceskou :-P
    • Mam tip -- jako prvni si za ty prachy kup ucebnici cestiny, prokazes tim nejen sobe medvedi sluzbu.
    • ty jsi Joe co ? :D
    • no nejsem si jistý, jestli lidé s velkým IQ budou ztrácet čas vYděláváním peněz hraním WOWka:) Leda bys najímal číňany za mrzký peníz:)
      • Pete ty máš tak "velký" IQ že ani nevíš, jak se píše slovo vydělat, jsi pako... *1* *1* *1*
  • Proč ti blbouni tu hru vlastne ješte nevydali? melo to vyjit tento rok ted nekdy a jeste nezačala ani beta pritom je to davno hotovy. To vidim realne na jaro pristiho roku to si muzou strcit nekam
    • BLIZZARD nikdy neslíbil, že to vyjde tento rok. To jste si možná přečetl v nějakém článku jenom odhad data vydání. Jinak datum vydání stále není potvrzený.

      Co se týče open bety, tak tady už blizzard slíbil, že by měla být do konce září.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit